Eşinizi ilk görünce neler hissetiniz?

Maşallah mutlu evlilikler de varmış hep burada ve çevrede mutsuz evlilikler duya duya evlilikten soğudum wallahi.ama sizinki de iyi cesaret imiş
Rabb'im daima mutlu huzurlu eylesin
O zamanlar deli cesareti vardı bendeo adım atmıyosa ben atayım dedimkorkma canım evlilik çok güzel birşey tabi dogru kişiyle evlenmek istiyorsan kesinlikle severek bir süre görüşüp iyice tanıyarak evliliğe adım atmalısın.

Evet çok haklısınız.

Eşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?
Lütfen paylaşırsanız sevinirim.
esimi gördüğum anda az bir zaman önce ruyamda gordugum adam oldugunu farkettimsonra bir kalp carpintisi kelebegiydi bocegiydi sonuc 3 cocuk

Senin de kaderin mutlaka seni biryerlerde bekliyodurtabi sende onu bulmalısın. Rabbim hayırlı bir kısmet nasip etsin inşallah
Amin Allah razı olsun.Ben sanki hayat hep böyle bekâr gidicekmis gibi hissetmeye başladım .sanki hiç beni bulmucakmis gibi.hayilrisi ya her şeyin

Amin Allah razı olsun.Ben sanki hayat hep böyle bekâr gidicekmis gibi hissetmeye başladım .sanki hiç beni bulmucakmis gibi.hayilrisi ya her şeyin
Öyle düşünme canımherkesin bir kısmeti vardır mutlaka evlen ve yuvanı kur çok gecikmedenbenden sana tavsiye

1 ay konuşmadan sonra buluştuk. Sesini bir duydum hiç hoşlanmadim. Birde bütün gün konuştu anlattida anlatti. Sesini duymak istemiyorum halbuki. Sirf bu sebeple bitirsem dedim, çocuk teklif etti hemde gümüş tektaş ile. Ben anlamadim ama o anlamiş demek kaderimiz olduğunu. Hep derdi ki ayrilirsak bir kez bir daha dönüşü olmaz. O sebeple biz hic ayrilmadik. Kizginlikla ayrilalim dediğimde emin misin derdi. Sevgili olduktan cok sonra göl kenarinda yururken yuzume bakti arkasindan gunes vuruyodu o an aşik oldum.
Toplam 8 sene bitti, 5 yillik evlilik 2. Bebekle...

Sizde mi rüyasında gorenlerdensiniz
Sakıncası yoksa siz nasıl gördünüz eşinizi
esime cay veriyordum o gunde anneme anlatmistim elin adamina ruyamda cay verdim nasil bilincaltindayim falan diye o gunlerde cikmiyordum evde ders calisiyordum sinav gunu giderken yeni acilan magazaya bakayim derken carpisti gozler
herkes mi ruyasinda goruyormus

Maşallah

Yok yukarıda başka bir arkadaş da rüyasında esini görmüş masallah çok etkilendim ondan da o yüzden

yaa nasıl gördün Adeliim
ben gelinlikliydim karsima bi adam geldi benden bi tik uzun başımı kaldrdim renkli gözlü sarışın kumral arasi biri gözlerime bakti derken o an uyandım yillar sonra esim karşıma cikti oda ayni ruyamdaki gibi renkli sarışın kumral arasında ben bi sok oldum ruyami hatirlarken düğünümde ayni pozu verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…