Eşinizi ilk görünce neler hissetiniz?

ay ben de şokk =)) çok hoşuma gittii Adeliim =)

Ben bunla görüşmem hatta evlenmem dedim kendini beyenmiş ukala dedim 1 sene 3 aydır evliyiz allah nazardan korusun

Ben bunla görüşmem hatta evlenmem dedim kendini beyenmiş ukala dedim 1 sene 3 aydır evliyiz allah nazardan korusun
Hep büyük konuşmaktan rabbim ayırmasın inşallah

Aaa bu çok ilginç olmuş yalnız
Aynenn ikimizde birbirimiz için havalı bu beni beyenmez dedik hatta iki birbirini tanıyaman arkadaşımız bize aracı oldu birini ikimizde red ettik ikince tuaf geldi eşimede banada sadece göreyim dedik hepsi o nisan 4 tanışma 12 mayıs nişan 5 ağustos düğün

Maşallah Rabb'im daim eylesin mutluluğunuzu

Ilk gorusmemiz sahil kenari bi parktaydi. Biz ailece gitmistik teyzemlerde vardi. Bi ara teyzemin kocasi gitti meger benimkini getirmeye gitmis. Baktim ilerden beyaz spor gomlekli koyu gri keten pantolonlu bi adam geliyo. Bi agacin altinda bagli kopek varmis. Bunu gorunce firlayip bi havladi kopek tabi benimki 2 metre havada gule gule kardesimle yarilmistik. Neyse bu geldi anaa saclarinin tepesi acilmaya baslamis tabi biz kardesimle o gun dirseklerimizi birbirimize vuraaa vuraaa birbirimizi curuttuk napsa gulucek yer ariyoruz sonra teyzem aldi beni esimle cikardi. Teyze de teyze amaaaa 150den fazla kilo 170den fazla boy. Aramiza girdiii ahaa adami goremez oldum. Ilerde teyzem aa telefonum kaldi siz gidin dedi yolladi bizi. Elin adamiyla ne konusam kaldik kakalak gibi donduk hemen geri. Derkennn uzunca ve ailece parkta bulusmanin ardindan baktim kel falan olacak ama iyi biri. ne anasi var ne babasi copsuz uzum. Ye kizim bunu dedim ceri copu yok cok sukur dogru karar vermisim tanismadan itibaren 10 sene evleneli 8 sene oldu 3 de evladimiz var bin sukur

Neden öyle dediniz ki
Ecuk sacinin tepesi acilmaya baslamisti. Tabi o zamanlar sadece dis gorunustu mesele ama zamanla dis degil ic guzelligini gordum. Aslinda birazda mantik cercevesinde oldu benim. Ne anasi ne babasi karisani goruseni yok rahat ederim diye. bunu kimseye soylemeyin aramizda kalsin

kendıne gıcık oluyordum.Tipi kayık gibi ,suratı tabak gibi geliyordu
seside cok tiz geliyordu.
sonra sevgili oldukk ayrılırım dedim sinir oluyordum hala
4 senelik evliyim

Bırak evlenmeyi hissetmeyi aşırı Gıcık olmustum aynı şekilde oda bana. Birbirimizi amire şikayet edip duruyorduk. Ben bu kızı doverim diyormuş tabi bende durur muyummm Soylemedigim kalmıyordu. Tabi zamanla yakinlastik ve nefret aşk'a dönüştü. Film gibiydi yani şimdi 1.5 yıldır evliyiz evliyim ve cok mutluyuz. Tartışma falan filan bitti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…