- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.222
- 78
- Konu Sahibi selametle66
-
Amin çok teşekkür ederim cevaplarınız icin.herkes çok içten yazmış çok hoşuma gitti masallahRics ederim canım herşeyin hayırlısı
ay ben de şokk =)) çok hoşuma gittii Adeliim =)ben gelinlikliydim karsima bi adam geldi benden bi tik uzun başımı kaldrdim renkli gözlü sarışın kumral arasi biri gözlerime bakti derken o an uyandım yillar sonra esim karşıma cikti oda ayni ruyamdaki gibi renkli sarışın kumral arasında ben bi sok oldum ruyami hatirlarkendüğünümde ayni pozu verdim
Bende soktum valla rabbimin hikmeti yilar önce rüya gordurup karşıma cikardiay ben de şokk =)) çok hoşuma gittii Adeliim =)
Hep büyük konuşmaktanBen bunla görüşmem hatta evlenmem dedim kendini beyenmiş ukala dedim 1 sene 3 aydır evliyizallah nazardan korusun
dimii çok temizmiş demek ki ikinizin niyetleri de =))Bende soktum valla rabbimin hikmeti yilar önce rüya gordurup karşıma cikardi
Demekki oyle canımdimii çok temizmiş demek ki ikinizin niyetleri de =))
amin inşallah kuzumDemekki oyle canımrabbim herkesi hayırlı iyi insanlarla karsilastirsin
büyük konuşmamak gerek o haldeBen bunla görüşmem hatta evlenmem dedim kendini beyenmiş ukala dedim 1 sene 3 aydır evliyizallah nazardan korusun
AminnnHep büyük konuşmaktanrabbim ayırmasın inşallah
Hatta ikimizde birbirimizi beyenip ama birbirimizin beyenmeyeceğini düşünerek istemedik görüşmeyibüyük konuşmamak gerek o halde
Aaa bu çok ilginç olmuş yalnızHatta ikimizde birbirimizi beyenip ama birbirimizin beyenmeyeceğini düşünerek istemedik görüşmeyi
Aynenn ikimizde birbirimiz için havalı bu beni beyenmez dedik hatta iki birbirini tanıyaman arkadaşımız bize aracı oldu birini ikimizde red ettik ikince tuaf geldi eşimede banada sadece göreyim dedik hepsi o nisan 4 tanışma 12 mayıs nişan 5 ağustos düğünAaa bu çok ilginç olmuş yalnız
Aynenn ikimizde birbirimiz için havalı bu beni beyenmez dedik hatta iki birbirini tanıyaman arkadaşımız bize aracı oldu birini ikimizde red ettik ikince tuaf geldi eşimede banada sadece göreyim dedik hepsi o nisan 4 tanışma 12 mayıs nişan 5 ağustos düğün
AminMaşallah Rabb'im daim eylesin mutluluğunuzu
Ilk gorusmemiz sahil kenari bi parktaydi. Biz ailece gitmistik teyzemlerde vardi. Bi ara teyzemin kocasi gitti meger benimkini getirmeye gitmis. Baktim ilerden beyaz spor gomlekli koyu gri keten pantolonlu bi adam geliyo. Bi agacin altinda bagli kopek varmis. Bunu gorunce firlayip bi havladi kopek tabi benimki 2 metre havada gule gule kardesimle yarilmistik. Neyse bu geldi anaa saclarinin tepesi acilmaya baslamis tabi biz kardesimle o gun dirseklerimizi birbirimize vuraaa vuraaa birbirimizi curuttuk napsa gulucek yer ariyoruz
Ecuk sacinin tepesi acilmaya baslamisti. Tabi o zamanlar sadece dis gorunustu mesele ama zamanla dis degil ic guzelligini gordum. Aslinda birazda mantik cercevesinde oldu benim. Ne anasi ne babasi karisani goruseni yok rahat ederim diye.Neden öyle dediniz ki
Ecuk sacinin tepesi acilmaya baslamisti. Tabi o zamanlar sadece dis gorunustu mesele ama zamanla dis degil ic guzelligini gordum. Aslinda birazda mantik cercevesinde oldu benim. Ne anasi ne babasi karisani goruseni yok rahat ederim diye.bunu kimseye soylemeyin aramizda kalsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?