Esinizi isteyken ne siklikla ariyorsunuz?

Sabah iş yerine varınca arar. Yazın yoğun olduğu için önemli bişey yoksa aramamaya çalışırım.
Öğlen arasında ya ben yada eşim arar. Hangimiz önce davranırsak.
Kışın iki üç saatte bir arar
Siz abartmışsınız
Kendi iş yeri değilse çok dikkat çeker olumsuz olarak. Bide özletin kendinizi

Aramıyoruz.

Sonuçta adam asker askeriyede sürekli zırt pırt nasıl açıp konuşsun,e o da beni arayamaz yanımda müvekkil olur,duruşma olur sürekli telefonla uğraşmak için işsiz olmamız gerekiyor.

Sabah günaydın mesajı atarız.
Öğlen nasılsın,yemek yedin mi afiyet olsun mesajı,bu kadar.
Daha fazlası sıkar zaten.
Bunalırım ben durmadan arasa.

Sevgiliyken günde 3-5 kere 7-8 saat konuştuğumuz oldu o da o zamanki heyecandan
.Şahsen eşimde bende çok konuşmayı sevmiyoruz.
Aynı eve geçtiğimden beri aramıyorum. mümkünse o da aramasın 2-3 kere ne yapıyorsun derse sıkıntıdan öh derim artık.

Aramamı gerektircek bi durum olduğunda ararım ben öyle zırt pırt arayıpta bunaltmam o da aynı şekilde birşey söyleyecekse soracaksa arar söyler uzatmadan konuşur kapatırız. Bunun yanısıra watsapptan yazısırız abartmayacak şekilde çünkü ben de çalışıyorum sürekli aramasından hem dikkatim dağılacağı için hem de iş disiplinimden dolayı ben de rahatsız olurdum.

Sadece acil birsey olursa ariyorum esim beni ariyor isyerinde zamani olunca. Sevgiliyken daha cok arayip yazisiyorduk artik nerdeyse hic

ya bende aynı sorunu yaşıyorum. ben çalışıyorum ama sürekli eşimi arama isteğim geliyo. ben aramazsam o mesaj atar zaten günde 2 -3 kere napıyosun naber gibisinden ama arayınca hiç mesaj atmıyo arada belirtiyo o da sürekli beni kontrol ediyosun diye. ama kontrol değilki valla özlüyorummm..

bi söyle olamadım ya ona yanarım

bi söyle olamadım ya ona yanarım

Nasıl :))

Canım başlarda sevgiliyken heyecandan 10 saat konuştuğumuz oldu kesintisiz ama aynı eve çıkınca her akşam görüyorum zaten adamı arasam nolcak :)

Sabah günaydın, öğlen nasılsın yeterli.

Yoksa sıkılıyor insan eskiyor ilişki resmen, ama sevgililik dönemi de o zaman güzeldi :)

ya valla ha bire arayasm geliyo. adamda daralıyo. kendimi tutuorum bazen 4-5 saat aramıyorum o zaman mesaj atar sağolsun merak ediyo herhalde böyle performans beklemez benden çok istiyorum şöyle rahat olmayı. ama yok resmen adama bağımlı gibiyim

Kendini durdur o adam yoksa sonunda daralir gorse de acmaz

genelde eşim arar ben aramam arasamda meşgule atar.gün içersinde 2 3 kez rahat konuşuruz.

Hic aramam.cok önemli bisey varsa esimi ararim.mutlaka görünce arar beni.gereksiz muhabbeti sevmem.sizde kendinize bir mesgale bulun yada işe girin.yoksa bunaltirsiniz adami

2-3 saatte bir araşırız biz de eşimle. Arayamıyorsak mesajlaşırız. Ama tabiki bu iş yoğunluğuna bağlı. İş olmadığı zamanlarda sanki akşamında evde görüşmeyecekmişiz gibi saatlerce konuştuğumuz da olur, yoğun zamanlara denk geldiğimizde hiç konuşamadığımız da olur. Yani sorun edilecek meseleler değil bunlar..

8 senelik evliyim ama her saat ararız birbirimizi eşim 1 saati gecirmez mesgul olsa bile seni seviyorum der kapatir.
Simdi bende alistim 1 saat olunca gozum tele kayiyor.
Canım kocam benim

hergün günde 2-3 defa araşıyoruz ya o beni arar ya ben onu aöğlen aralarında çenemiz düşüyor

Nişanlımla sürekli mesajlaşıyoruz sabah günaydın aşkımla başlayıp gün boyu whatsapptan iletişim halindeyiz ama tabiki bu mesaj aralıkları 1 saati bile geçiyor bazen. Bunun dışında da öğlen yemekten sonra ararım onu sadece o kadar . Başka acil bişey varsa birbirimizi ararz saat farketmez. Ben memurum ona göre daha rahatım o yüzden genelde ben ararsam meşgule atar müsait olunca arar.

Konuştuğumuz saatler bellidir. Öğle arası ve iş çıkışı. Ben de o da yoğun çalışıyoruz gün içinde gereksiz muhabbet edecek zamanımız olmuyor. Bence kendine farklı bir uğraş edin.

ben psikopattım sen gene iyisin. üstüne üstlük bende çok yoğun çalışıyordumHaa şimdi evliyiz,evdeyim de ama hiiiiçççç aramıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…