Esinizi isteyken ne siklikla ariyorsunuz?

Bazen 3-4 kere, bazen 10 kere araşırız.

O daha yoğun olduğu için daha çok o arar, ben boştaysam ararım genelde.

Saat başı da bunaltabilir insanı, istemiyorsa meşgul etmemek lazım işteyken.

Aramam eşimi belki gün de bir kez bi kaç kez de msj atarım akşama doğru nasılsın derim o kadar o da beni aramaz çalışıyoruz çünkü iş yerinde

Oo bayanlar cok yorum gelmis hepinize tesekkur ederiiim, konuyu acip uyumusum oyuzden herkese alinti yapamadim simdi toplu olarak burdan cevap vereyim
-Calismiyor musun, calismiyosan sikildigin icin hep ariyorsundur demissiniz;
Ben evden tercumanlik yapiyorum, yani saatlerini kendim ayarlayabiliyorum o yuzden bazen cok bos bazen cok yogunum.
-Asla kontrol amacli aramiyorum, nerede ne yaptigini biliyorum zaten, benim ki tamamen konusma amacli, evlilik arifesinde oldugumuz icin aklima ne gelirse onu arar halde buldum kendimi
-Kendi isi degilse zorlanir demissiniz, kendi isi ama restorant sektoru oldugu icin cok yogun.
-Aslinda dedigim gibi o musait oldukca ariyor beni muhabbet etmek icin.
Benim gibi habire arayan oldugu gibi, sadece gelirken ekmek al demek icin arayanlarda varmis ancak haklisiniz, onemli bir sey olmadikca aramamaliyim, tesekkur ederim hepinizee

Öğle arası ve iş çıkışı ararim ben aramazsam o arar neden aramadın diye o kadar sık araşmayız

ofiste şahsi telefon konuşmalarından nefret ederim. saat başı aramak nedir? adam iyi kibar dille uayarmış yani.

Esimle gunde iki defa konusuruz ogle tatilinde ya o arar ya ben birde is cikisnda arar oda marketten birsey istiyormuusn diyee acikcasi cok konusmak iyi değil eve gelince konuşacak sohbet edecek birseyler olmali

Whatsapp ne gune duruyor ? Gun sonu konuşurduk biz. Gece yatmadan evvel bi kac saat. Gun icjnde hic arasmazdik. Ozlemek de lazim saat basi bik bik bol muhabbetler iliskiyi koreltiyor. Cok araysn cok asiktir sanan genclerimiz var. Sadece zaman diyorum : )

Eşim aramadan asla telefonu elime almam
Annemi ararım kızımı ararım kuzenimi ararım Kk da takılırım facete oyalanırım falan fişman aöa eşimi aramam kesinlikle.
O bana sorar neden aramıyorsun diye.
Bende müsait olamadım işin vardır diye aramadım der geçiştiririm aslın da çoğu zaman içim içimi yer

Bazen 10 kere konuşuruz bazen hiç konuşmayız:)
Çok yoğun olduğu için ben genelde mesaj atıyorum ya da mailleşiyoruz.

Aklımıza geldikçe ya da bir şey lazım olduğunda bir yere gideceksek ararız.Evliliğimizin başından beri böyle zaten telefonla konuşmayı fazla sevmiyorum.

Gun icinde yazisiyoruz ara sira ve onemli bisey olursa 1-2 kez ariyorumdur en fazla. Zaten konuscak pek biseyimiz olmuyor hep birlikteyiz, is sirasinda konusmaktansa evde yuzyuze konusmayi tercih ederim :)

Biz devamlı konuşuruz ben de çalışıyorum o da. Sabah o benden önce çıkıyor servise bindin mi diye arar, 10da çay paydosunda napıyorsun diye araşırız. Öğle arasında konusuruz yine 5 çayında da arar ya da ben ararım bi de iş çıkışı arar. Bunlar sabit aramalarımız :) bi de gün içinde bir şey olunca araşırız bir yere gidilecekse farklı bir şey yapacaksak. Ben ararım o arar aramazsam neden aramadın diye arar :) Bu sizin iletişimize bağlı bazıları sever telefonda konuşmayı biz seviyoruz. Öyle olur ki eve geliyorum servisteyim eve varana kadar konusuruz :)) farkettim de amma konusuyormuşuz.

öğlen arası saatinde ararım niye araya çıktın da beni aramadın diye trip atar kaparım birde işten çıkış saatinden sonra arayıp sen niye hala çıkmadın diye trip atar kaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…