Anket eşinizi mutlu etmenin yolları mutlaka okuyun yorumlarınızı bekliyorum:)

eşinizi mutlu ettiğinizden emin misiniz?

• Ankete Katılan
    64
savaşmadan mutlu bir bereberlik yaşamaksa amaç.kolay bulunmayan huzursa istek.erkekleri eğitmek gerek örnek olmak gerek.ve en önemlisi kolay lokma olmadığımızı çaktırmadan kavga etmeden anlatmak gerek.kadınlar evlenince erkeğin sevgilisi olmuyo hizmetçisi oluyo.eeeee adam sevgili istiyo hizmetçi değil.

olur mu arkadaşım akışına bırakmak.ben evlendi ilk bir senem niye ablam benim kadar mutlu olamadı niye annem mutlu olamadı diye ağlayarak geçirdim.mücadele etmeden başarıya ulaşılmaz.haaaa bakın tabiiki yıllanmış evliliklerde değişim zordur.ama yeni başlayanlar için sevgili olmaktan vazgeçmeyin derim.

bence bunları yaparsak şımarırlar erkekler buna çok müsait

hayatım o ne güzel kedicik öleeee.bak ne diycem.mutlu olmak
istiyorsak.yollarını aramalı mücadele etmeliyiz.yani mükemmel bir ev hanımı olmak işe yaramaaaaaz.mükemmel bir sevgili ol karşılığını al.a.s.

neden illede bayanlar eslerini mutlu eymeye calısıyoruz birazda onlar bizi mutlu etmeye calıssınlar ben bayan olmakdan sıkıldım arkadaslar fedakarlık bizde anne olmak baya zor ismis

özen cok guzel ifade etmissin gercekden haklısında gec kaldıkşutarafagitti

Bu ne ya hiçbişey yapmayın diyo resmen , bunu okumaya gerek yokki zaten bunların yapmadıgın sürece sourn olmaz ki

bunlar güzeldeeyer hepsini yaparsak o zaman bizi anneleriyle karıştırmazlar mı

bunların hepsi güzel bazılarını gerçekten yapılmalı. ama o zamanda bizi anneleriyle karıştırmazlarmı? zaten anneler oğulları küçükken böyle yetiştirdikleri için erkekler mutsuz oluyor bence::teselli:

Bunları yaptığımız sürece elbette bizden iyi kimse olmaz,eşimizi de mutlı etmiş oluruz.Önemli olan karşılıklı olabilmesi.

Arkadaşlar Ben Sini Roluyorum Valla Zaten Biz Kadinlar Yapmamiz Gereken şeylerin Bilincindeyiz Ve Yapiyoruz Ama Mutlu Bir Evlilik Iinde Maynuna Dönemem Doğrusu Adam Istediğini Yapsin Bende Iyi Eş Olcam Diye Kukla Olayim Yok Ya Bana Göre Değil
Bu Hayatta Herşey Karşiliklidir Arkadaşlar Tek Tarafli Asla Birşey Olmazz

Hediyeyle dost olmayın: Her doğum gününüzde, evlenme yıldönümünüzde, anneler gününde, sevgililer gününde, yılbaşında; eşinizden illa ki bir hediye beklemeyin

alalala ben niye alıyom ozaman o günlerde bile hatırlamıcaksa klava:niye aldım ben bu herifi ya:mymeka:

ben zatteeen o konudaaa nisanlımdan ümidi kesmis bi insanım..sağğolsun biricink hödügüm o konulardan bir haber..ben ise her zaman bişiler alir giydirirm taktirir ..bişi bişi yaparım ona..ve beklentiyedeee girerim:) sonra sorun cıkar..HALBUKİ B URADA KADIN NAPMALI BU YAZIYA GÖRE..
NE HEDİYE VER NE BEKLE..BEKLENTİYE GİRCEĞİN SEYLERİ YAPMA :)
MUTLU ET MUTLU OL :)) BU TİP YAZILAR Bİ TEK TR DE CIKIO ,NİYE CÜNKÜ TAAAAAAA KÜCÜKTEN ANNELER OGULLARINI ERKEK ÜSTÜNLÜK, SÜPERLİK OLARAK YETİŞTİRİYO...BU OLAY TAAA HADİ OGLUM GOSTER AMCANA PİPİNİ DEn BASLAR sırnaşık şey...ORTAMda kahkahalar bakmalar alkıslar afferimlr alır basını gider....OGLAN COCUK WAY BEEE BENDEE COK ONEMLİ BİŞİ WARRR HESABINA YETİŞİR...SONRA ORTAOKUL DONEMİNDE GECELERE KDR SOKAKTA TOP KOSTURMASINA İZİN VERİLİR, KIZ İSE AKSAM EZANI SAATİNDE CAGİRİLİR İCERİ .)) Erkek cocugun önüne ne isteniosa getirirli, kız cocuk annesine yardım etmezse ayiplanir.:)
haliyleee bu durumm bebeklik , cocukluk,ergenlik,genclik,kocalık olarakkk devam eder:) Annelere sesleniom, tamam yumus yumus yetistirmeyin ama erkektir anlamaz demek yerine, ruhunuzu acın oglunuza..sizden anlamasına , kadınların isteklerinden anlamsına izin verin ve taa ergenlikten kadınların hissettiklerini anlatmaya baslayınn...

gülümseyerek okudum canım doğru söylüyorsun.anneler oğullarını öyle bir yetiştiriyorki kendilerini bizden üstün sanıyorlar.kadınlaaaar duyuuuuun:)a.s.

yine de arkadaşlar bir yerde yanılıyorsunuz mutlu olmak için ne lazım mutsuz bir eşle mutlu olabilir miyiz.ben ilk evlendiğimde eşimle öyle bir ilgilenmişim öyle bir üzerine düşmüşüm ki:)adam en sonunda yeter boğuluyorum nolur daha az ilgilen dedi.biraz bozuldum hatta ne nankörsün vs.demek geldi içimden ama yapmadım dozajı ayarladım.ve dediğim gibi mükemmel olmaya alıştırmayın en küçük hatanız göze batar.sevgili olun tekrarlıyorum çünkü mutlu beraberlik için tertemiz bir ev muhteşem sofralar pek işe yaramıyor.ben yazıdaki bazı şeylere katılıyorum bazılarına katılmıyorum.ama mutlu olmanın yolu mutlu etmektende geçiyor.adamlar bizim kadarduyarlı hassas değil napalım o beni mutsuz ediyo bende onu mutsuz edeyim mi diyelim.sonuç adam gider dışarda mutluluğu yakalar.bizde evde bekleriz kös kös mutsuz mutsuz.görüşürüüüza.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…