Anket eşinizi mutlu etmenin yolları mutlaka okuyun yorumlarınızı bekliyorum:)

eşinizi mutlu ettiğinizden emin misiniz?

• Ankete Katılan
    64
inan özencim bunları zaten yapıyorum,eminim çok arkadaşta yapıyordur
ama hep bizim yapmamızla iş bitmiyor,mutluluk için birazda eşlerimiz çaba harcaması gerekiyor

Sana katılmamak mümkün değil canım.Evlilikte hep kadınların fedakarlık yapması çaba harcaması bekleniyor.
Bu adaletsizlik bence.

Güzel ve sağlam bir evlilik için bana göre ilk önce,hangi taraf olursa olsun;''hep ben haklıyım!'' fikrine kapılılmamalıdır..Kadın olsun,erkek olsun,bazen de karşı tarafın haklı olduğunu kabullenmeli ve bunu gereğince hissettirmelidir..

İkinci bir şık ise,karı koca arasında,benim ailem,senin ailen davası olmamalı..Hep benim annem,benim babam denirse,eşler isterse aşktan deli divane olsunlar,o evlilikten hayır gelmez!
Eşler şunu unutmamalı;egoist duygular evliliğin tek düşmanıdır..Ben elimden geldiğince,hatta elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum..Çok mutlu bir evliliğim var ve ömür boyu böyle olacağına inanıyorum...

harikasın canım..inan hiç şüphem yok öylesindir.mutluluklar.a.s.

ne kadar deger verır bas tacı yaparsan o kadar hor gorulursun...
maalesef erkekler(bazıları) iyiden anlamıyo kotuye deger verıyorlar

ne kadar deger verır bas tacı yaparsan o kadar hor gorulursun...
maalesef erkekler(bazıları) iyiden anlamıyo kotuye deger verıyorlar

aaaa aşkolsuuuun ben kötü müyüüüm( sadece mükemmel olmaya çalışmıyorum başıma gelecekleri bildiğim için hepsi bu.şaka şaka anladım ne demek istediğini canım.teşekkürler bizimle paylaştığın içina.s.a.s.

berşule harika özetlemişsin teşekkürler canım çok doğru söylediklerin.a.s.a.s.

Ben Iyi Bir Esmiyim Simdi Sevindim Valla Elimden Gelen Cogunu Yapiyorum Ama En Onemlisi Hosgorulu Olmak Bence

canım eminim iyi bir eşsindir amakonu iyi eş olup olmamak değil.çok iyi çok fedakar,mükemmel kadınlar var hakettiği değeri bulamayan.sonra kırılabilirler.hoşgörülü olmak evet haklısın çok önemli.ama daha çok bizi hizmetçisi olarak görmesini taaa baştan engellemeli ve sevgilisi olmaya çalışmalıyız diyorum.teşekkürler katkın içina.s.a.s.

inan özencim bunları zaten yapıyorum,eminim çok arkadaşta yapıyordur
ama hep bizim yapmamızla iş bitmiyor,mutluluk için birazda eşlerimiz çaba harcaması gerekiyor

bunlara ayynen katılıyorum...nerden bileceksin daha evli bile değilsin diyorsanız; geleceğimi görebiliyoruuuummmmfisfisfisfisfisfis

Galiba bu uzmanların hepsi erkekmiş!!!! naniknanik

Buna "erkekleri mutlu etmenin yolları" yerine "padişahları mutlu etmenin yolları" desek!!!:Roflol:

Øzgurce sana katiliyorum sevgilisi olarak kalmali, bizdede øyledir, ikimizde calisiyoruz, ama ben øyle her aksam eve gittigimde ortaligi supuruyum toz aliyim yok yemek yapiyim diye kosusturmam ikimizde erken kalkmisiz ikimizde calistik yani ikimizde yorgunuz, ne diye ben herseye kosusturayim?, sagolsun askimda beklemez zaten bunu benden, evde gun boyunca kimse olmadigi icin kirlenmezde pek, haftasonu birlikte yapariz isleri. Bunun disinda ben dirdir etmem, o yardim eder (yemek, ev isi, vs..) ikimizde Cok mutluyuz cok sukur.

Mesajlarını gizlice okumayın: Eşinizin cebine gelen mesajları gizlice okumak hatasına düşmeyin. Eşinize güvendiğinizi bilmesini sağlayın.

heee çatlarım okumassam nişanlıma kocam oluncada güvenirim ama bu devirde kimseye güvenmicen babana bile demişler öle kızlar varki yapışıyolar japon yapıştırıcısı gibi
birde bu yazıda sadece kadın hizmet ediyo ne ya ben hizmetçilk yapmak içinmi evlenicem yaa her zaman sevgi ve saygısını göstericek tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…