- Konu Sahibi BenOzgurce
-
inan özencim bunları zaten yapıyorum,eminim çok arkadaşta yapıyordur
ama hep bizim yapmamızla iş bitmiyor,mutluluk için birazda eşlerimiz çaba harcaması gerekiyor
Güzel ve sağlam bir evlilik için bana göre ilk önce,hangi taraf olursa olsun;''hep ben haklıyım!'' fikrine kapılılmamalıdır..Kadın olsun,erkek olsun,bazen de karşı tarafın haklı olduğunu kabullenmeli ve bunu gereğince hissettirmelidir..
İkinci bir şık ise,karı koca arasında,benim ailem,senin ailen davası olmamalı..Hep benim annem,benim babam denirse,eşler isterse aşktan deli divane olsunlar,o evlilikten hayır gelmez!
Eşler şunu unutmamalı;egoist duygular evliliğin tek düşmanıdır..Ben elimden geldiğince,hatta elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum..Çok mutlu bir evliliğim var ve ömür boyu böyle olacağına inanıyorum...
a.s doğruinan özencim bunları zaten yapıyorum,eminim çok arkadaşta yapıyordur
ama hep bizim yapmamızla iş bitmiyor,mutluluk için birazda eşlerimiz çaba harcaması gerekiyor
ne kadar deger verır bas tacı yaparsan o kadar hor gorulursun...
maalesef erkekler(bazıları) iyiden anlamıyo kotuye deger verıyorlar
Güzel ve sağlam bir evlilik için bana göre ilk önce,hangi taraf olursa olsun;''hep ben haklıyım!'' fikrine kapılılmamalıdır..Kadın olsun,erkek olsun,bazen de karşı tarafın haklı olduğunu kabullenmeli ve bunu gereğince hissettirmelidir..
İkinci bir şık ise,karı koca arasında,benim ailem,senin ailen davası olmamalı..Hep benim annem,benim babam denirse,eşler isterse aşktan deli divane olsunlar,o evlilikten hayır gelmez!
Eşler şunu unutmamalı;egoist duygular evliliğin tek düşmanıdır..Ben elimden geldiğince,hatta elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum..Çok mutlu bir evliliğim var ve ömür boyu böyle olacağına inanıyorum...
Ben Iyi Bir Esmiyim Simdi Sevindim Valla Elimden Gelen Cogunu Yapiyorum Ama En Onemlisi Hosgorulu Olmak Bence
inan özencim bunları zaten yapıyorum,eminim çok arkadaşta yapıyordur
bunlara ayynen katılıyorum...nerden bileceksin daha evli bile değilsin diyorsanız; geleceğimi görebiliyoruuuummmmfisfisfisfisfisfis
Kesinlikle
e hiç bişey yapmıyalım o zaman
ohoooooooo o zaman müsadenizle ben cinsiyet değiştiriyorum!!!!!!!!
Galiba bu uzmanların hepsi erkekmiş!!!! naniknanik
Buna "erkekleri mutlu etmenin yolları" yerine "padişahları mutlu etmenin yolları" desek!!!:Roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?