- Konu Sahibi BenOzgurce
-
bence de ona ne kalıyor ki on u yap bunu yap e ölelim biz o zaman paşalar gibi yaşasın biz de kölesi yok yaklava:
Øzgurce sana katiliyorum sevgilisi olarak kalmali, bizdede øyledir, ikimizde calisiyoruz, ama ben øyle her aksam eve gittigimde ortaligi supuruyum toz aliyim yok yemek yapiyim diye kosusturmam ikimizde erken kalkmisiz ikimizde calistik yani ikimizde yorgunuz, ne diye ben herseye kosusturayim?, sagolsun askimda beklemez zaten bunu benden, evde gun boyunca kimse olmadigi icin kirlenmezde pek, haftasonu birlikte yapariz isleri. Bunun disinda ben dirdir etmem, o yardim eder (yemek, ev isi, vs..) ikimizde Cok mutluyuz cok sukur.
oldu ayaklarını yıkayıp birde suyunu içelimmi(ııııııığğğğ)tabi ne kaybederizki ölümmü var sonuçta yapıverelim kocamız için.eeee onu yap bunu yapma nolacak sonunda robot gibi bi kadın.e bizde insanız canım ya bizimde bi sabır noktamız bi sinir stresimiz var.iyi ben onu mutlu etmek için uğrasacam kendimi unutup herşeyi onun için yapacam sonunda mutlu olacaz.oooooooldu canım eğer mutluluk sadece onun rahatını sağlayınca olacaksa olmayıversin.bence mutlu olmanın tek yolu var karşılıklı anlayış ve saygı ondan sonrası çorap söküğü gibi geliyor.
ben ev hanımıyım ama bir türlü mutlu olamadım 7senilik evliyim bir türlü eşimin nasıl biri oldugunu anlıyamadım ve cok mutsuzum yanlızım evde olsa bile benimle hic ilkilenmiyor o yüzden yanlızlık cekiyorum ne yabmam lazım arkadaşlar
ben ev hanımıyım ama cok yanlızım ve mutsuz
evli insanlar gibi bi tahminim olamaz tabi ama her istedigini yapmasan?? belki hayır cevabını istiyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?