Anket eşinizi mutlu etmenin yolları mutlaka okuyun yorumlarınızı bekliyorum:)

eşinizi mutlu ettiğinizden emin misiniz?

• Ankete Katılan
    64
o kadar uzun boylu degil. hergun kahvalti da neymis, :dilcikar: butun gece cocuktan uyumayan benim. kalksinda o hazirlasin benim kahvaltimi. haftasonu neyine yetmiyo. walla benimde bir gunun bir gunumu tutmaz. erkeklerdende anlayis bekliyoruz :enbuyukkk:

mutluluğunun devamını dilerim canım.

oldu ayaklarını yıkayıp birde suyunu içelimmi(ııııııığğğğ)tabi ne kaybederizki ölümmü var sonuçta yapıverelim kocamız için.eeee onu yap bunu yapma nolacak sonunda robot gibi bi kadın.e bizde insanız canım ya bizimde bi sabır noktamız bi sinir stresimiz var.iyi ben onu mutlu etmek için uğrasacam kendimi unutup herşeyi onun için yapacam sonunda mutlu olacaz.oooooooldu canım eğer mutluluk sadece onun rahatını sağlayınca olacaksa olmayıversin.bence mutlu olmanın tek yolu var karşılıklı anlayış ve saygı ondan sonrası çorap söküğü gibi geliyor.

yorumun için teşekkürler.herşey karşılıklı olmalı tabi ki.zaten çok mükemmel kadınların değeri bilinmiyor ya işte, tek taraflı mükemmel olmak bile yetmiyor.

Ya bu yazılanların bir kısmı doğru olabilir ama bir kısmı içinde insanüstü bir çaba ve sabır gerekiyor. Ben çoğu kadının bunları yapabileceğine inanamıyorum bende dahil olmak üzere

konuyu açan arkadaşa kesinlikle katılıyorum.mükemmel olanın değeri hiç bir zaman bilinmez çevremde bunun örnekleri okadar çokki...hiç bir erkek benim karım çok temiz evi ne güzel temizliyor,ne güzel yemekler yapıyor,nekadar bakımlı,ne kadar akıllı,nekadar becerikli bu yüzden ben ona aşığım demez heralde.sevgili gibi davranmakta fayda vardır bikaç güzel söz sırnaşma tamamdır bence.erkek diilmi kafaları ancak bukadar basıyoKötü Kazen

Mutluluk karşılıklı olur tabi sevgi ve saygı olduktan sonra her engel aşılır a.s.a.s.a.s.

ben eşimi her isdedigini yabıyorum ama bir türlü mutlu olamıyorum sanki bir şeyler eksik acaba ne yabmam lazım daha başarı olmam icin

ben ev hanımıyım ama bir türlü mutlu olamadım 7senilik evliyim bir türlü eşimin nasıl biri oldugunu anlıyamadım ve cok mutsuzum yanlızım evde olsa bile benimle hic ilkilenmiyor o yüzden yanlızlık cekiyorum ne yabmam lazım arkadaşlar

ben ev hanımıyım ama cok yanlızım ve mutsuz

evli insanlar gibi bi tahminim olamaz tabi ama her istedigini yapmasan?? belki hayır cevabını istiyodur

yaa yeri gelince hayır cevapınıda alıyor ama sanki bir dügüm gibi cözemiyorum

sevgili özgürce ne harika tespitler yapmış ve bize yansıtmışsın.bunları en kötü kocaya uygulasan herhalde yola gelir cennetteymiş gibi bir evlilik sürdürürsün.ama nerde biz hanımlarda okadar sabır.hayat şartları bizide sertleştirip kabalaştırabiliyor.birkısmına hatta büyük çoğunluğuna uyuyorum.diğer eksikleride tamamladımmı eşim bir huriyle evli gibi olacak.:1hug:

Sevgili arkadaşlar aylar sonra, yapılan yorumları tekrar okudum :))Güleryüzlü, yumuşak huylu ,eşiyle sevgili gibi kalabilmeyi başarmış,evinin temizliğinden çok, ailesiyle zaman geçirmeyi önemseyen, haklarının bilincinde kadınların şansı daha fazla .Şimdi söyleyin bana sürekli dırdır eden ,sizinle ilgilenmeyen ,bir tabak kırdığınızda ağzınızdan burnunuzdan getiren, sizi sürekli başka kadınlarla kıyaslayan ,anneniz hakkında sürekli şikayetlerini dile getiren vs.vs. bir erkek sizi mutlu edebilir mi?

ben burdakiler hepsini hatta daha fazlasını yaptım(cevremdekilerde aynısını düşünüyolar)ama sıfıra sıfır elde var sıfır hakettiğimi göremedim

bende seninle aynı durumdayım 12yıllık evliyim ve eşimi hala çözemedim ne istediğini oda bilmiyor sanırım bende artık onu kendi haline bıraktım kafama takmamaya çalışıyorum geziyorum kitap okuyorum bişeyler yaparak yalnızlığımı unutmaya calışıyorum böyle yapmasam delirecem gibi hissediyodum birazda polyanacılık oynuyorum kendi kendimi mutlu etmeye çalışıyorum sende dene bence allah kimseyi yalnızve çaresiz bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…