- 29 Haziran 2016
- 57
- 39
- 8
- Konu Sahibi HayatBuysaUstuKalsin
-
Evliliğimin sorunlu olduğu zamanlar değil özlemek, uyurken kafasına yastık kapatasım geliyorduÖnceden bir gece bile ayrı kalsak o gece uyku tutmazdı beni. Şimdi günlerce görmesem özlemiyorum eşimi. Gün içinde aklıma bile gelmiyor, ararsam bile can sıkıntısından arıyorum. 4 yıllık evliyim. Sorunlu bi evliliğim var. Acaba diyorum artık bu yüzden mi böyleyim, yoksa yıllar sonra herkes mi böyle oluyor?
Eşinizi görmediğiniz zaman özlüyor musunuz siz?
Sorunları anlatmak istemez misiniz?İki gündür annemlerdeyim. Yarın döncem evime. Gidesim bile gelmiyor inanın...
Önceden bir gece bile ayrı kalsak o gece uyku tutmazdı beni. Şimdi günlerce görmesem özlemiyorum eşimi. Gün içinde aklıma bile gelmiyor, ararsam bile can sıkıntısından arıyorum. 4 yıllık evliyim. Sorunlu bi evliliğim var. Acaba diyorum artık bu yüzden mi böyleyim, yoksa yıllar sonra herkes mi böyle oluyor?
Eşinizi görmediğiniz zaman özlüyor musunuz siz?
Sorunları anlatmak istemez misiniz?
eşimle ayrı şehirlerdeyiz 8 ay oldu nerdeyse
deli gibi özlüyorum
ama aynı evdeyken de akşamları kavuşmamız ayrı bi olaydı sıkı sıkı sarılırdık 4,5 yıllık evliyiz
yarın yanına gidiyorum kalbim pır pır
sanırım sizin evliliğinizdeki sorunlar sizi yıpratmış
inşallah o heyecanı yine yakalarsınız
ya üzüldüm sizin içinBirbirimize fikir ve huy olarak uymuyoruz uyum sağlayamıyoruz. Eşime karşı sevgim var evet ama yıpranıyorum, olmadığım bi insana dönüştüm, birbirimizi anlamaz olduk birbirimize acımaz olduk. "Ben"den başka söz bilmez olduk. Hırsımı alamadıkça daha da hırslanıyorum. Ağza alınmayacak sözler söylüyoruz artık karşılıklı. . Saygı bitti sevgi de azaldı.
ya üzüldüm sizin için
neden ikiniz de oturup bi uzun uzadıya konuşmyorsunuz ?
Şöyle özlerim, böyle özlenirim ile başlayıp sizi üzmek istemiyorum.KonuşamıyoruzKonuşamadıklarımız birikti. Mesela o konuşsa da benim onu dinleyip anlamaya çalışacak halim kalmadı. Ne zaman bişey anlatmaya çalışsam sonu kavgayla bitiyor. Önceliğim de artık kendimi anlatmak oldu onu dinleyecek tahammülü bulamıyorum kendimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?