Eşinizi Özlüyor musunuz?

HayatBuysaUstuKalsin

...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
57
39
8
Önceden bir gece bile ayrı kalsak o gece uyku tutmazdı beni. Şimdi günlerce görmesem özlemiyorum eşimi. Gün içinde aklıma bile gelmiyor, ararsam bile can sıkıntısından arıyorum. 4 yıllık evliyim. Sorunlu bi evliliğim var. Acaba diyorum artık bu yüzden mi böyleyim, yoksa yıllar sonra herkes mi böyle oluyor?

Eşinizi görmediğiniz zaman özlüyor musunuz siz?

Ozlerim ben kocami.
Hersey gulluk gulistanlik degil
Sorunlarimiz olur ama
Ben esimi gormeden
Oda benim sesimi duymadan yapamaz.

Gecen ay annemlerde kaldim bi gece kizim hasta diye.
Gece 2 de msj atmis cik cama gorim oyle eve gidicem diye :)
Yani sizi uzmek istemem ama durumlar boyle sizde tukenmis bazi seyler sanki

Evliliğimin sorunlu olduğu zamanlar değil özlemek, uyurken kafasına yastık kapatasım geliyordu
Çok basit yani. Bunun ayrımını nasıl yapamadınız ben anlamadım.
Huzur veren insanlar özlenir.
Vermeyenlere de yokluğunda bir ohh çekilir.
Zamanla alakası yok

eşimle ayrı şehirlerdeyiz 8 ay oldu nerdeyse
deli gibi özlüyorum
ama aynı evdeyken de akşamları kavuşmamız ayrı bi olaydı sıkı sıkı sarılırdık 4,5 yıllık evliyiz
yarın yanına gidiyorum kalbim pır pır
sanırım sizin evliliğinizdeki sorunlar sizi yıpratmış
inşallah o heyecanı yine yakalarsınız

Sorunları anlatmak istemez misiniz?

Birbirimize fikir ve huy olarak uymuyoruz uyum sağlayamıyoruz. Eşime karşı sevgim var evet ama yıpranıyorum, olmadığım bi insana dönüştüm, birbirimizi anlamaz olduk birbirimize acımaz olduk. "Ben"den başka söz bilmez olduk. Hırsımı alamadıkça daha da hırslanıyorum. Ağza alınmayacak sözler söylüyoruz artık karşılıklı. . Saygı bitti sevgi de azaldı.

Allah kavuştursun :) biz de önceden öyleydik. Sanmıyorum o eski halim geri gelsin. .

ya üzüldüm sizin için
neden ikiniz de oturup bi uzun uzadıya konuşmyorsunuz ?

Insan psikolojisi cok değişik belki suan ozluyorsunuz ama etrafınızda olan bitenden dolayi ozleminizi hissedemiyorsunuzdur. Yarin esinizi gordugunuzde de ozlemediginizi dusunurseniz iliskinizi sorgulayabilirsiniz bence.

ya üzüldüm sizin için
neden ikiniz de oturup bi uzun uzadıya konuşmyorsunuz ?

Konuşamıyoruz Konuşamadıklarımız birikti. Mesela o konuşsa da benim onu dinleyip anlamaya çalışacak halim kalmadı. Ne zaman bişey anlatmaya çalışsam sonu kavgayla bitiyor. Önceliğim de artık kendimi anlatmak oldu onu dinleyecek tahammülü bulamıyorum kendimde.

4 yıllık evliyim ve kocamı 2 gün ayrı kalsam acayip özlerim. Hatta annemler beni tatlı götürdü eşimde gidemeyecekti bana sen git eğlen en azından sesi. 5. Gün ağla ağla 6. Günün sabahı döndüm :)

Şöyle özlerim, böyle özlenirim ile başlayıp sizi üzmek istemiyorum.
İçten yazdığınızı düşündürdü bana cümleleriniz.

Kendinize şu soruları sorun;
- evli olmasaydık, sadece sevgili olsaydık bu aşamadayken ayrılmayı seçer miydim?
- cevap evet ayrılırdım ise, 2. bir şans istemesini bekler miydim? Barışmak istemesini diler miydim? Diyelim bunlar oldu, o şansı verir miydim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…