Eşinizi Özlüyor musunuz?

Ayrılık uzun sürdüğünde özlüyorum.Ya da bilmiyorum alışkanlık mı değişik hissediyorum.

Ayrılırdım... Aslında boşanma fikrine yakınım, ama o istemiyor. Neden çünkü çocuğumuz var. Yani beni ömür boyu yanında istediğini falan sanmıyorum artık.

Ben değilde ''biz olabilmeyi'' başarabilirsek evlilikler daha huzurlu olacaktır..

Benimde evliliğim de eşimle tartismalarimiz hatta kavgalarimiz çok oldu ilk zamanlar. Ama yine bile ozlerdim. Dyaanmazdim kus kalamazdim asla. Yıllar geçse de bazı evlilikler rayına oturmuyor iste maalesef. Ama bunun sebebi şahıs ve şahıslar..

Ben de küs kalamıyorum çünkü kimseye küs kalamam ben. Ama kırgın kalıyorum.. kırıldıklarım geçmiyor. ..

Ben de küs kalamıyorum çünkü kimseye küs kalamam ben. Ama kırgın kalıyorum.. kırıldıklarım geçmiyor. ..

12 yıllık evliyim özlüyorum hele de şu aralar ben annemlerde kalıyorum nasıl özledim anlatamam evliliginizde sorunlarınız olduğu için ozlemiyosunuz

7 yıl oldu, özlerim. Hem de çok.
Biz de zaman zaman tartışırız, hatta 2. Doğduktan sonra zirve yaptık ama bunlar sebep olamaz özlememek için.

Şu anda eşim birkaç gün için yanımda değil.

Burnumun direği sızlıyor desem abartmış olmam. Çünkü eşim benim en yakın dostum, arkadaşım, ailem, sevgilim... Onsuz yaptığım şeylerin tadı yok.

Onunla evde boş boş pineklemek bile, dünyanın en zevkli aktivitesi gibi geliyor şu anda. Çok özledim onu.

Öyle işte, Allah uzun ayrılıklar vermesin inşallah.

Ben özlemiyorum
Sehir dişina giderse ki ayda yılda bir olur ancak o zaman ozluyorumkalbim sıkışıyor.
Öyle dur sarılıyım amanda çok özledim falan durumum yok.

Genelde tartismalarinizda veya uzuntulerinizde hep içine mi atarsınız?
Malesef. Çünkü dışıma attıklarım bana kavga olarak geri dönüyor. Ben de artık kinimi öfkemi içime anlatıp kendi kendime kavga ediyorum. Mesela bana verdiği sözleri tutmaması, çocuk oyalar gibi beni oyalaması gibi. Kendi kendime simirleniyorum aklıma geldikçe. Eşime söylesem, bu sefer de çok üstelediğim gerekçesiyle onu sıkboğaz ettiğim için tamamen vazgeçiyor verdiği sözü tutmaktan. Bu şekilde yaklaşık 4 yıldır çok önemli bi konuda oyalıyor mesela beni

Peki bir süre (belki bikaç hafta yada ay ) ayrı yaşama imkanınız olur mu? Umutsuzluğa düştüğüm sorunlu dönemlerde ben de özlemem, eve gidesim gelmez.. Özlememeniz zaten sorun olduğunun göstergesi.. Biraz oturup konuşsanız biraz ayrı kalsanız belki duygularınız iki taraf için de daha netleşir?

İyiysek işten gelsin de sarılayım öpeyim diye saat dakika sayıyorum,kavgalıysak ta bi an önce gelse de içimi döküp rahatlasam diye dört gözle bekliyorum,sonuçta her türlü özlüyorum:)

Bi süre ayrı kalmayı kabul etmez. Zaten öyle bi imkanımız da yok. Onun yada benim gidip kalabileceğim bi yer yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…