- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi HayatBuysaUstuKalsin
-
Önceden bir gece bile ayrı kalsak o gece uyku tutmazdı beni. Şimdi günlerce görmesem özlemiyorum eşimi. Gün içinde aklıma bile gelmiyor, ararsam bile can sıkıntısından arıyorum. 4 yıllık evliyim. Sorunlu bi evliliğim var. Acaba diyorum artık bu yüzden mi böyleyim, yoksa yıllar sonra herkes mi böyle oluyor?
Eşinizi görmediğiniz zaman özlüyor musunuz siz?
Şöyle özlerim, böyle özlenirim ile başlayıp sizi üzmek istemiyorum.
İçten yazdığınızı düşündürdü bana cümleleriniz.
Kendinize şu soruları sorun;
- evli olmasaydık, sadece sevgili olsaydık bu aşamadayken ayrılmayı seçer miydim?
- cevap evet ayrılırdım ise, 2. bir şans istemesini bekler miydim? Barışmak istemesini diler miydim? Diyelim bunlar oldu, o şansı verir miydim?
Birbirimize fikir ve huy olarak uymuyoruz uyum sağlayamıyoruz. Eşime karşı sevgim var evet ama yıpranıyorum, olmadığım bi insana dönüştüm, birbirimizi anlamaz olduk birbirimize acımaz olduk. "Ben"den başka söz bilmez olduk. Hırsımı alamadıkça daha da hırslanıyorum. Ağza alınmayacak sözler söylüyoruz artık karşılıklı. . Saygı bitti sevgi de azaldı.
Benimde evliliğim de eşimle tartismalarimiz hatta kavgalarimiz çok oldu ilk zamanlar. Ama yine bile ozlerdim. Dyaanmazdim kus kalamazdim asla. Yıllar geçse de bazı evlilikler rayına oturmuyor iste maalesef. Ama bunun sebebi şahıs ve şahıslar..
Benimde evliliğim de eşimle tartismalarimiz hatta kavgalarimiz çok oldu ilk zamanlar. Ama yine bile ozlerdim. Dyaanmazdim kus kalamazdim asla. Yıllar geçse de bazı evlilikler rayına oturmuyor iste maalesef. Ama bunun sebebi şahıs ve şahıslar..
Genelde tartismalarinizda veya uzuntulerinizde hep içine mi atarsınız?Ben de küs kalamıyorum çünkü kimseye küs kalamam ben. Ama kırgın kalıyorum.. kırıldıklarım geçmiyor. ..
Malesef. Çünkü dışıma attıklarım bana kavga olarak geri dönüyor. Ben de artık kinimi öfkemi içime anlatıp kendi kendime kavga ediyorum. Mesela bana verdiği sözleri tutmaması, çocuk oyalar gibi beni oyalaması gibi. Kendi kendime simirleniyorum aklıma geldikçe. Eşime söylesem, bu sefer de çok üstelediğim gerekçesiyle onu sıkboğaz ettiğim için tamamen vazgeçiyor verdiği sözü tutmaktan. Bu şekilde yaklaşık 4 yıldır çok önemli bi konuda oyalıyor mesela beniGenelde tartismalarinizda veya uzuntulerinizde hep içine mi atarsınız?
Peki bir süre (belki bikaç hafta yada ay ) ayrı yaşama imkanınız olur mu? Umutsuzluğa düştüğüm sorunlu dönemlerde ben de özlemem, eve gidesim gelmez.. Özlememeniz zaten sorun olduğunun göstergesi.. Biraz oturup konuşsanız biraz ayrı kalsanız belki duygularınız iki taraf için de daha netleşir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?