• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizi sabahları kapıya kadar yolcu eder misiniz?

sabahları eşinizi kapıya kadar yolcular mısınız?

• Ankete Katılan
    452
Beraber yaşadığımız dönemde her gün yarım saat önce kalkar, çayını demler, kahvaltısını hazırlar, öyle gönderirdim.. Şimdi uzaktayız ama her sabah işe giderken berabermişiz gibi ben uyandırıyorum, kapıdan çıkana kadar telefonla konuşuyoruz, sonra da hayırlı işler dileyip yatıyorum kaydirigubbakcemile3

cok mu ruhsuzum ne:uhm: ben uyanmam...bazen cok icimden gelir kalkar hazirlarim ama o zaten kahvalti yapmaz sabahlari..onun disinda o giderken beni oper..tabi ben uyuyor olurumm:ecrin_bebek:

kahvaltı hazırlancaksa mutlaka uğurlanılır..ama benim eşim kahvaltıyı iş yerinde yaptığından kalkmamı istemiyor...ben uyurken bi öpücükten sonra gidiveriyor...:))

Bebekten dolayı çok uykusuz olduğum bir kaç günün dışında her sabah beraber kahvaltı yaparız ve onu kapıya kadar yolcularım. hatta asansörün kapısı kapanana kadar birbirimize öpücük atarız... tabi artık kızına atıyor..

o günler bi gelsinde her sabah seve seve yollarim

Son düzenleme:
ah ahhh sabah gidip akşam evimize döndüğü bir işi olsa hiç gocunmam sabahın hangi saati olursa olsun kalkar kahvaltısını hazırlar işine yollarım ama nerdeesenağlama

valla bende çalışıyorum ama yazın tatildeyken eşime o tatlı uykumu bölüp ne kahvaltı hazırlarım ne de yolcu ederim ne yalan söliyim uyku tatlı

ben yolcu etmeyenlerdenim. biliyorum kötü bişey yaptığım ve onunla kalkıp sabahları onu uğurlamalıyım ama beceremedim bir türlü. eşim sağolsun anlayışlı benim babam durumu biliyo ve sen kocana dua et başka biri karısı ev hanımı olupta kocasını kahvaltısız uğurlamadan işe gönderse gözünün yaşına bakmaz diyo. ben vicdanen rahat değiliim ne zaman bu sabah kalkıcam desem saati bile duymuyom. sen kalkınca kaldır beni seni işe böyle göndermek istemiyorum dedim bi kaç kere gerek yok hayatım sen uyu güzelce dinlen kızımızla kahvaltını et senin mesai yeterince yorucu diyo

nişanlıyım ama 4 ekimde dünya evine giriyoruz inş.
bende kalkıp uğurlarım eşimi çok önceden konuşmuştuk öyle istiyor bitanem.bende zaten ona kahvaltı hazırlayıp yollamak isterim içim rahat etmez.

mutlaka uğurlarım her sabah eşimi oğlumla :emir_bebek: ve her akşamda balkonda bekleriz yemeği hazırlayıp eşimde bu durumdan çok memnun bunu her fırsatta dile getirir :kedi:

ne uğurlaması bide akşamdan tembihlerim kapıyı yavaş kapat diyenaniknanik ..eşim 6 da işe gider kışın ben 8.30 da..o saattede kalkmıyorum açıkcası..ama günün başka saatlerinde mutlaka uğurlarım bakkala bile gitse ,anahtar kullanmaaz hiç kapıda karşılar mutlaka sarılır öperim..Allah razı olsun oda sabah için bişey demez başta biraz söylendi ben farklı hayal etmiştim diye ama sonra çok uzatmadı..ben de bazen hagta sonlarıda çalışıyorum mesela o da kalkıp beni uğurlamıyor sonuçta.

Back
X