konu sahiBine katılıyorum.. en Başta önyargısız davranmak gerektiğine ve sevmeye çalişilması gerektiğine inanıyorum Ben.. hayat zaten yeterince zorken Bi de önyargılarla zorlaştirmak anlamsız.. haaa sen önyargısız sevmeye çalişirsin da karşi taraf işleri zorlaştirir taBi ki mesafe koy.. ama çok duyuyorum aman daha Başindayken mesafe koy, aman uzak dur, aman kaynana değil mi işte aman şu aman Bu.. peki sen hiç denedin mi sevmeyi ? hiç denedin mi güzel geçinmeyi ? ha denediğin halde elinden geleni yaptiğin halde olmuyorsa için de rahat olur, o zaman mesafeni korur gene de saygını gösterirsin.. Bir de daha fazla hoşgörüyle daha fazla olgunlukla herşey daha da güzel olur Ben Buna inanıyorum.. ama Ben eşim olacak insanın ailesini sevmek, Benimsemek, Bir aradayken mutlu olmak istiyorum... Benim sevgilimin annesi kolay kolay herkesi seven Bir kadın değildir, soğuk görünür, Ben de aman ne soğuk kadın diyip önyargılı olaBilirdim ama olmadm, her gördüğümde güler yüzlü davrandım, sıcak davrandım, ve kazandım .. şimdi Benle kolkola alişverişe çıkan Bir anne adayına sahiBim.. ha öz annem giBi olur mu, olmaz taBi, sonuçta 23 sene sonra hayatıma giren Bir kadından Bahsediyoruz öz anne kız ilişkisi giBi olmaz ama teyze yiğen giBiyiz diyeBilirim.. Bilmiyorum, Ben önyargısız davrandım, sevmek istedim ve sevdim, sevildim.. Bana evlen de gör değişirler gerçek yüzlerini gösteririler diyorlar.. gülüyorum.. neden öyle Bişey olsun ki ? neden maske taksınlar ki ? Ben de görümceyim Benim de annem kayınvalide hiç de maskeyle gezmedik, sevdiysek seviyor giBi davrandık.. gelinimiz de önyargısız davrandı, aman mesafe koyayım Başımı ağritirlar demedi..diyeceğim şu ki, insanları aman kaynana uzak dur aman görümce mesafe koy diye etiketlemeyi ve kategorize etmeyi sevmiyorum.. karşımıza nasıl Bir enerji gönderirsek onu alacağimizi düşünüyorum.. her şeye rağmen olmuyorsa tıkanıyorsa karşı tarafın sorunu, kendilerini seven 2. ailesi olarak gören gelinleri değil kızları olaBilecek Bir insanı kayBederler.. Bizim içimiz de Buz giBi rahat olur.. sevgiler..