Eşinizi-Sevgilinizi Dener mısınız ?

madamcocomo

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
12.352
1.424
748
Merhaba ,Sumak adı ıle yazıyorum kendıme yenı bi adres alamya üşendım:)

eşinizi-sevgılnıız dener mısınız ? whatsaapweb-takip yada fake bı facebook ınstagram hesabı ile.. ?

fake bı facebook hesabım vardı ama engel yedım..sızın de engel yedıgınız hesaplar varsa degıs tokuş yaparız belkı.

uzun uzun yazmayacagım ..muhalefet olacaklar lutfen zamanını konumla bosa harcamayın ..

Merhaba ,Sumak adı ıle yazıyorum kendıme yenı bi adres alamya üşendım:)

eşinizi-sevgılnıız dener mısınız ? whatsaapweb-takip yada fake bı facebook ınstagram hesabı ile.. ?

fake bı facebook hesabım vardı ama engel yedım..sızın de engel yedıgınız hesaplar varsa degıs tokuş yaparız belkı.

uzun uzun yazmayacagım ..muhalefet olacaklar lutfen zamanını konumla bosa harcamayın ..
Üşendiyseniz size iyi günler madem.:KK31:
Üşenmediğiniz zamanlarda görüşelim.:KK55:
madamcocomo madamcocomo birazdan banlanacak zira başkasının üyeliğini paralı ya da parasız kiralamak yasak!!!:temizlik:

Hayır denemem. İcat çıkarmanın alemi yok :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

yoo arkaasının hesabından yazan cok uye var.

Arkadaşı'nın, kardeşinin, iş arkadaşı'nın, komşusunun, elti veya görümcesinin, kısaca başkasına ait üyeliği kullanmak yasaktır ve banlanma sebebidir, o çok üyeler her daim banlanmıştır.

X) Forum Yönetimi aynı kişinin birden fazla rumuz veya isimle, farklı kişilermiş gibi aynı konuda görüş belirttiğini tespit etmesi durumunda, kişinin foruma girişini yasaklar. Yine buna bağlı olarak aynı kişinin birden fazla e-posta adresi ile başvurarak farklı isimler ile yazdığının tespit edilmesi durumunda forum ile ilişkisi kesilir. Eğer şifrenizi unuttuysanız iletişim linkinden şifrenizi isteyebilirsiniz. Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa ban edilirler.

Back
X