Eşinizi takip etmek doğru mu

hegshsdh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
21
-8
1
23
3 yıllık evliyim eşim şimdiye kadar bana ihanet etmedi aldatmadı. Telefon şifresini hiç gizlemedi değiştirmedi hep benimkiyle aynı oldu telefonu ortalıkta istediğim zaman ulaşabilir şekildeyim. Ama olur ya kadınlar bazen acaba beni aldatıyor mu biriyle konuşuyor mu hissine kapılır bende de öyle bir şey oluyor bir şeyini görmememe rağmen acabalara düşüyorum. Teleofnuna veya arabasını takip cihazı takmak bile geliyor aklıma ama aynı şey bana yapılırsa bana güvenmiyorsun diye kıyamet koparırım ya tuhaf ama ne yapacağımı şaşırdım bir yanımda bir şeyi ne kadar kurcalayıp ararsan karşına kötü bir şey getirirsin ne yapıyım sizce

Manyak mısınız ?

Öyle durduk yere gelmez böyle şeyler insanın aklına . Hem ne gerek var ki müsait misin die mesaj atarsınız gelen cevaba göre eşinizi görüntülü ararsınız , seni görmek istedim özledim yada normal ararsanız sesini duymak istedim gibi güzel kelimelerle konuşun kapatın hem adam mutlu olsun hem sizin kafa bi soğusun

Agrimayan kafana iş bakıyorsun

Eğer çalışmıyorsan insan kendine takacak birşeyler arıyor bence kafanı dağıtacak birşeyler yapmalısın bir hobi bir iş eğer böyle bişey varsa emin ol bir şekilde karşına çıkar kendini bunları düşünerek üzme güzel günlerini strese sokma bence :)

Tasvip etmiyorum ama bir arkadaşım bir uygulamadan bahsetmişti ücretsiz whatsapla ilgili kendi telefonuna indiriyorsun onun telefonundan da kodu okutuyorsun sonra tüm whatsap konuşmalarını görebiliyorsun o silse bile

Adam yapacak olsa illa belirti verir telefonunu saklar geç gelir yalan söyler ne bilim sizden uzaklaş cinsellik istemez ortada bişey yokken aşırı saçma şahsen eşim eve gizli kamera koysa ben soğurum güven yoksa ilişkinin ne önemi var ? Yada eşiniz sizi izlese takip etse be düşünürsünüz?

Neyin hissi anlamadim ki, şüphe olur ya da olmaz, varsa da temel olmali, hicbirsey yoksa çat diye ilişkiye balta vurmanın mantığını anlamadım.

ben eşiniz olsam fark etsem sizi boşarım hiç hoş bir davranış değil

Çocuklar evlenince böyle oluyor işte. Başka açıklaması yok. Daha kişilik oturmamış, kendine güven yok, karşıdaki adamı analiz etme becerisi gelişmemiş, evcilik oynanıyor.

Bana hiç öyle bir his gelmiyor mesela. Sana geliyorsa vardır bir sebebi. Demek ki güven arzetmiyor adamın davranışları. Veya senden özgüven sıkıntısı var.

İsmini vermeyeyim bir firmanın bu tip bir ürünü var. Telefonumu bul uygulaması gibi çalışıyor. Siz kocamı bul diyorsunuz, kocanızın her tarafından ses geliyor.
Allah akıl fikir versin.

Tedavi ol

Önce konunuzu çok garipsedim ama konularınıza göz atınca yeni bebek sahibi olmuş henüz lohusa olan ve anne olmaya alışmaya çalışan bir kadın gördüm.O dönem kendimi güzel hissetmediğimi ama eşimin gözüme "pırıldıyormuş " gibi geldiğini hatırladımSiz lütfen bebeğinize ,kendinize odaklanın ve bu düşünceler zihninize geldiğinde "bana yamuk yapan kendisi kaybeder" diye düşünmeye çalışın.Herşey yolunda ve eşin hala seni seviyor hiç meraketme güzel anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…