- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi madam_moody
-
Ben de "kocamı tanımıyorum üyeleri nerden tanırım" derimvallahi bana güvenmeyin, beni içeri aldıkları vakit tek tek veririm isimlerinizi haberiniz olsun
Benimki de gayet doğal anadolu aksanıyla uyuyor. Kıskandım şimdiIste aile diye buna derim ben. Dur bir posta daha dayak yiyip gelicim. Yigidimi tanimasam da yumruklarinin essiz tadini cok iyi tanıyorum lanet olsun dostum iyi vurustu!
o cok ozledigimiz mukemmel erkek hic dogmadi dogmayacak kizlar. goruyorum ki aile olmussunuz ama ne yazik ki esinizi tanimiyorsunuz. aile olmak ne demektir bircogunuz bilmiyor farkinda degil. aile olabilmek hem kolay hem cok zordur. aile olmak idare etmekte degildir hukmetmekte. saygili olmaktir. birey olmaktir. hataliysa kendi aileni bile uyarmaktir. burada goruyorum gercek veya degil bilmiyorum ama evli insanlarin aile olamadiklarini goruyorum. bosanan seviniyor ama ne yazik ki hayatina cikacak erkek bosandigi adamdan cok farkli olmayacak. aile olmayi ogrenmeden evlenmeyin. hayatinizi mahvetmeyin. sadece siz degil kendi ailenizide mahvediyorsunuz.
Konu sahibine göre hepimiz İlyasla evliyizEee Sametle Haydar mıydı neydi o kimmiş??
Geçmiş sayfaya dönemiyorum netim çok yavaş
yerinde olmak istemezdim lanet olsun dostum offfffEee Sametle Haydar mıydı neydi o kimmiş??
Geçmiş sayfaya dönemiyorum netim çok yavaş
Haydarı ben biliyorum, taksiciler kullanırlar genelde beyzbol sopasının adı ahahahahaKonu sahibine göre hepimiz İlyasla evliyiz
Sameti oynayan çocuk kızmış
Haydar'ı ben de bilmiyorum
evlilik nedir, aile olmak ne demektir, saygi sevgi guven nasil kurulur, hukum nasil verilir, onyargi nedir, umutsuzluk siniri neresidir v.s ogrenmeden evlilik gibi kutsal bir muessede figuran olur cikarsiniz. piyesi baskasi yazar, sahneye baskasi cikar, sizde guku gusu gibi bakar noluyo ya diye apisip kalirsiniz ortada. iki cocuklu bir arkadas bosanmis kocami taniyamamisim diyor. sen kendinden bi habersin arkadasim kocani nasil tanicaksin. al cantani git annenin evine. sonra dediklerimi ogren birey ol sonra mutlulugu belki yakalarsin. daha yazicamda isim var biraz.
Benim bildiğim cemre, havaya,suya toprağa düşer. Bunların başka tarafına düşmüş bellihavalar ısındı ondan mı ki
tek tek mi tanılayalım yoksa kitlesel histerik bir durum mu var bilemedim
yerinde olmak istemezdim lanet olsun dostum offfff
Konu sahibine göre hepimiz İlyasla evliyiz
Sameti oynayan çocuk kızmış
Haydar'ı ben de bilmiyorum
Mune'nin cımbızının adıHepsini anladım da haydar kimdi bacilar
Eşini bi uyandır da sor ofisimeşinizi tanıyor musunuz adlı seminer var dediler geldik
ofişim derin duygulu mesajları kaçırdıneşinizi tanıyor musunuz adlı seminer var dediler geldik
o cok ozledigimiz mukemmel erkek hic dogmadi dogmayacak kizlar. goruyorum ki aile olmussunuz ama ne yazik ki esinizi tanimiyorsunuz. aile olmak ne demektir bircogunuz bilmiyor farkinda degil. aile olabilmek hem kolay hem cok zordur. aile olmak idare etmekte degildir hukmetmekte. saygili olmaktir. birey olmaktir. hataliysa kendi aileni bile uyarmaktir. burada goruyorum gercek veya degil bilmiyorum ama evli insanlarin aile olamadiklarini goruyorum. bosanan seviniyor ama ne yazik ki hayatina cikacak erkek bosandigi adamdan cok farkli olmayacak. aile olmayi ogrenmeden evlenmeyin. hayatinizi mahvetmeyin. sadece siz degil kendi ailenizide mahvediyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?