eşinizi tanimiyorsunuz

Iste aile diye buna derim ben. Dur bir posta daha dayak yiyip gelicim. Yigidimi tanimasam da yumruklarinin essiz tadini cok iyi tanıyorum lanet olsun dostum iyi vurustu!
Benimki de gayet doğal anadolu aksanıyla uyuyor. Kıskandım şimdi

Aile olmak iki taraflı bir şey, adı üstünde "aile". iki taraf da aile olmak isterse güllük gülistanlık olur, yoksa tek kanatla kuş uçmuyor maalesef...
Kadınlar zaten gerçekten canlarına geçmeden boşanmıyor. Burada "boşanıyorum" diye konu açan kadınların konularına bir bak istersen... akla hayale gelmedik kötü şeyler yaşıyorlar. Aldatılıp, kocasının metresi kadın tarafından tartaklanan bu yüzden düşük tehlikesi yaşayıp erken doğum yapan, kocasının ve ailesinin türlü iftiralarına hedef olmuş, sorumsuz ahlaksız haysiyetsiz bir eski kocası olan bayan vardı mesela. Boşanmak üzereydi. Bunun gibi bir sürü kadın var. boşanıyorum diye rahat nefes alacak tabi canını zor kurtarmış...
Dğer üyeler de yazmış ama bana pek kadınsın gibi gelmedi kardaş kusura bakma..

Çok derdin mesajlar vermişsin canım sen burada. Kahkaha attım yani. Sen bizi güldürdün Allah'ta seni güldürsün.

valla bugune kadar benimki hic kanepede uyumadi kizlar. adami kanepede uyumaya garkeden arkadas once aynaya basin diyorum. benim bahsettigim kavramlarin en azindan bir kismini kavrayabilseniz bile esiniz kanepede uyumaz. kimle evlendiginiz onemli degil uyumaz. yoksa brad le evlenseniz karsinizda uyur.

bu ne biçim mantıktır, boşanmak da evlenmek kadar doğal hanım efendi. Burada dayağı gördük, aldatmayı gördük, psikolojik şiddeti gördük; ne yapacaktı insanlar! Ayrıca insanlar boşanıyorsa zaten gerçek bir aile olamadıkları için boşanıyorlar. Siz size yapılan her şeyi çekin, ömrünüzü kendi kafanızdaki aile anlayısını yakalayana kadar harcayın. Kimse sizi sürükleyerek mahkemeye götürmez merak etmeyin. Size kafanızdaki aile profilinde iyi aile olmalar, milletin ailesini düşünmeyi bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…