eşinizi tanimiyorsunuz

Tisikkirlir sipirmin. Tavsiyelerine uydum ve eşime "seni tanimiyorum" dedim. Agzimi burnumu ve dahi tek kolumu kirdi tek elimle yazıyorum su anda. Ama boşanmiycam tabi ki.
Tisikkirlir.
Ben de eşime "sen kimsin gardaş" dedim O da bana angara aksanıyla "la bebe git yat" dedi

Offf
Bugün ''nolmuş nolmuş'' diyenlere üşenip cevap vermedim diye başıma geldi bunlar
İlahi adalet çok çabuk tecelli ediyo
Sonuç olarak Nolmuş

Ben de eşime "sen kimsin gardaş" dedim O da bana angara aksanıyla "la bebe git yat" dedi

Iste aile diye buna derim ben. Dur bir posta daha dayak yiyip gelicim. Yigidimi tanimasam da yumruklarinin essiz tadini cok iyi tanıyorum lanet olsun dostum iyi vurustu!

Niye doğmuyormuş? Pek ala da doğuyor. Bu konuyu açmanıza anlam veremedim. Burada boşandım diye sevinen insanlar neler çekiyor farkında mısınız? Kimse durduk yere boşanıyoruz diye sevinmez. Sizin kendi düşünceniz olabilir. Saygı duyarım. Lakin boşandım diye sevinenleri yargılamanızı hoş bulmadım.

Iste aile diye buna derim ben. Dur bir posta daha dayak yiyip gelicim. Yigidimi tanimasam da yumruklarinin essiz tadini cok iyi tanıyorum lanet olsun dostum iyi vurustu!
En azından yumruğun nerden geleceğini bilebiliyorsun bu da aile olmanın en temel adımlarından biri idrakcım. Sen epey yol aldın kkda Örneksin

kizmada bu zihniyetle ilyastan baskasida cikmaz karsiniza
sen daha öncede bir konuya "boşan gitsin" diye yorum yapmışsın. hayır kişilik bölünmesi mi yaşıyorsun şizofrenik sanrılar mı görüyorsun yoksa canın mı çok sıkılıyor? eğer gerçekten hastaysan üzerine gelmeyelim bu kadar yazıktır.. ama yok canın sıkılıyorsa azcık sokağa çık gez dolaş yazıktır klavye başında ego tatminiyle geçmez hayat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…