- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi madam_moody
-
hahahaa tiviti erkek samet kız rodranır erkek çakal erkek. Bugünün çetelesini tuttum eksik var mı
ahahahahahhahaha bi halt anlamadım vallabu gece kafam karman corman oldu. Bi başka konuda da yusuflar karıştı
Ben de eşime "sen kimsin gardaş" dedimTisikkirlir sipirmin. Tavsiyelerine uydum ve eşime "seni tanimiyorum" dedim. Agzimi burnumu ve dahi tek kolumu kirdi tek elimle yazıyorum su anda. Ama boşanmiycam tabi ki.
Tisikkirlir.
E beyini boşamak için deli olması lâzım
vallahi yaktım ben gemileri Bu günler KK daben de erkeğim
.
.
.
.
.
.
.
.
.
değilim değilim, hadi gene iyisiniz.
cımbıza takılmasak bari, Mune bizi sağlam ağlatacak
ne diyeyim. Biz güldük Kazen'le Mune ağlatmasınvallahi yaktım ben gemileri Bu günler KK da
Tisikkirlir sipirmin. Tavsiyelerine uydum ve eşime "seni tanimiyorum" dedim. Agzimi burnumu ve dahi tek kolumu kirdi tek elimle yazıyorum su anda. Ama boşanmiycam tabi ki.
Tisikkirlir.
Tisikkirlir sipirmin. Tavsiyelerine uydum ve eşime "seni tanimiyorum" dedim. Agzimi burnumu ve dahi tek kolumu kirdi tek elimle yazıyorum su anda. Ama boşanmiycam tabi ki.
Tisikkirlir.
Eşimizi tanımıyoruz,Offf
Bugün ''nolmuş nolmuş'' diyenlere üşenip cevap vermedim diye başıma geldi bunlar
İlahi adalet çok çabuk tecelli ediyo
Sonuç olarak Nolmuş
yoksa sende mi themisimhiçbirşey göründüğü gibi değil bu devirde dombik
Toplu katliam olacak gibi bi his var icimde.ne diyeyim. Biz güldük Kazen'le Mune ağlatmasın
iyi güldük ama Allah kabul etsin
Ben de eşime "sen kimsin gardaş" dedimO da bana angara aksanıyla "la bebe git yat" dedi
Niye doğmuyormuş? Pek ala da doğuyor. Bu konuyu açmanıza anlam veremedim. Burada boşandım diye sevinen insanlar neler çekiyor farkında mısınız? Kimse durduk yere boşanıyoruz diye sevinmez. Sizin kendi düşünceniz olabilir. Saygı duyarım. Lakin boşandım diye sevinenleri yargılamanızı hoş bulmadım.o cok ozledigimiz mukemmel erkek hic dogmadi dogmayacak kizlar. goruyorum ki aile olmussunuz ama ne yazik ki esinizi tanimiyorsunuz. aile olmak ne demektir bircogunuz bilmiyor farkinda degil. aile olabilmek hem kolay hem cok zordur. aile olmak idare etmekte degildir hukmetmekte. saygili olmaktir. birey olmaktir. hataliysa kendi aileni bile uyarmaktir. burada goruyorum gercek veya degil bilmiyorum ama evli insanlarin aile olamadiklarini goruyorum. bosanan seviniyor ama ne yazik ki hayatina cikacak erkek bosandigi adamdan cok farkli olmayacak. aile olmayi ogrenmeden evlenmeyin. hayatinizi mahvetmeyin. sadece siz degil kendi ailenizide mahvediyorsunuz.
vallahi bana güvenmeyin, beni içeri aldıkları vakit tek tek veririm isimlerinizi haberiniz olsunToplu katliam olacak gibi bi his var icimde.
Erkeğimizi tanıyamadık ama kazenle mune mapusta bize bir bir anlatırlar
yoksa sende mi themisim.Bu arada mapıs çıkışına beklerim.Bi sıcak çay getir sevabına daha bişe istemem
En azından yumruğun nerden geleceğini bilebiliyorsun bu da aile olmanın en temel adımlarından biri idrakcım. Sen epey yol aldın kkdaIste aile diye buna derim ben. Dur bir posta daha dayak yiyip gelicim. Yigidimi tanimasam da yumruklarinin essiz tadini cok iyi tanıyorum lanet olsun dostum iyi vurustu!
Eşimizi tanımıyoruz,
Aile olmayı öğrenmeden evleniyoruz,
Bir de utanmadan boşanıyoruz.
sen daha öncede bir konuya "boşan gitsin" diye yorum yapmışsın. hayır kişilik bölünmesi mi yaşıyorsun şizofrenik sanrılar mı görüyorsun yoksa canın mı çok sıkılıyor? eğer gerçekten hastaysan üzerine gelmeyelim bu kadar yazıktır.. ama yok canın sıkılıyorsa azcık sokağa çık gez dolaş yazıktır klavye başında ego tatminiyle geçmez hayat..kizmada bu zihniyetle ilyastan baskasida cikmaz karsiniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?