Esinizi yurt disina gonderirmisiniz?????

Aldatildiginizi nasil anladiniz cok uzuldum
Guvenerek yolladim cok borcu vardi.Rusya'da yasadigi evin fotograflarini gonderdi .kucuk pembe terlikler vardi fotografta .tabbiki kabullenmedi.Kosova'da 1 yil kaldi,1 yil boyunca doncem cok karisik vss yalanlari gitmemi istemedi,1 yil sonra gittigimde,1 yilda ben kaldim orda kaldigim surecte ogrendim.telefonuna sifre vs koymuyordu guvenli klasor yapmis oraya face,instegram whatsapp acmis ooo bayagi aktif kadinlarla sohbet ,muhabbet.Yatmis kalkmis.Ogrendim once yok oyle birsey vs dedi sonra kacamayinca bir cogunu itiraf etti.Ben de Turkiye'ye dondum bosadim.

Yakin zamanda esim yurtdisina gidicekne kdr guvensemde tereddutlerim var benim le ayni durumda olanlar varmi ne yapim burda aptal yerine konulmak da istmiyorum ama kariyeri icin yapmak zorunda lutfen deneyimlerinizi paylasin benle siz olsaniz ne yapardiniz bu surecte
Gonderirim kariyer icin ama en fazla 1 ayligina daha oncede gonderdim

Yakin zamanda esim yurtdisina gidicekne kdr guvensemde tereddutlerim var benim le ayni durumda olanlar varmi ne yapim burda aptal yerine konulmak da istmiyorum ama kariyeri icin yapmak zorunda lutfen deneyimlerinizi paylasin benle siz olsaniz ne yapardiniz bu surecte
Yolladım
2 yıllığına
13 yıl oldu
Terfiler aldı genel koordinatör şu an
Bende 3 çocuk büyüttüm tek başına sadece rabbimin yardımıyla

Hayatımın en büyük hatasıdır
Ya göndermeyin
Ya da sizde gidin
Ben yandım siz yanmayın

Benim esim gitti,once Rus'ya Sonra Kosova.Turkiye'ye geri donmedi birdaha aldatti vs.. Bosandim. Mecbur kaliyor insan guuveniyor gonderiyor.Rahatlar borclarini doker diyor ama onlar bunlari dusunmuyor..
Yaa zaten kocana güvenmiyorsan boşancılar, yapacaksa yanında da yaparcılar, kötü niyetlisinciler, bilmem daha neciler gelir de gelir. O kadar konu okuyoruz hala çok elit kesim bu fikirlerinden ödün vermiyor. Insanoğlu bu şeytana uyar, her insanın içinde bazı dürtüler vardır bunların ne zaman ne şekilde hangi etkiyle ortaya çıkacağını bilemezsin. Belki hiç çıkmaz ortaya ama ya çıkarsa. :halay: :KK24: ben çok mecbur kalmadıkça başka şehire bile göndermek istemem. Seviyorum bi yamuğunu görmedim ama göndermem.

Yaa zaten kocana güvenmiyorsan boşancılar, yapacaksa yanında da yaparcılar, kötü niyetlisinciler, bilmem daha neciler gelir de gelir. O kadar konu okuyoruz hala çok elit kesim bu fikirlerinden ödün vermiyor. Insanoğlu bu şeytana uyar, her insanın içinde bazı dürtüler vardır bunların ne zaman ne şekilde hangi etkiyle ortaya çıkacağını bilemezsin. Belki hiç çıkmaz ortaya ama ya çıkarsa. :halay: :KK24: ben çok mecbur kalmadıkça başka şehire bile göndermek istemem. Seviyorum bi yamuğunu görmedim ama göndermem.
Guveniyordum ve mecbur kaldim.Cunku burda iflas etti batti cok fazla borca girdi,aklima bile gelmedi baska kadina bakar vs.Sonucta borclari dokmekti niyet.gonderdigime pisman degilim,iyi ki gondermisim nasil bir pislik oldugunu gordum.

Ortaya çıkacaksa bu huyu Konyada da çıkabilir mesela ama bu mantık biraz “o potansiyel huyun çıkmasını baskılamak” gibi olmuyor mu? İster istemez bir güvensizlik.
İnsan tabii sevdiğini, eşini yanında ister ama yapmayacak adam yapmaz. Benim babam yurtdışında bizden ayrı 18 yıl çalıştı bir tane kötü şey işitmedik. Olsa duyardık çünkü küçük bir yerdi ve akrabalarımız da oradaydı. O dönemde eşini aldatan herkesin haberi duyuldu ama babam hep parmakla gösterilen adam oldu.

Ortaya çıkacaksa bu huyu Konyada da çıkabilir mesela ama bu mantık biraz “o potansiyel huyun çıkmasını baskılamak” gibi olmuyor mu? İster istemez bir güvensizlik.
İnsan tabii sevdiğini, eşini yanında ister ama yapmayacak adam yapmaz. Benim babam yurtdışında bizden ayrı 18 yıl çalıştı bir tane kötü şey işitmedik. Olsa duyardık çünkü küçük bir yerdi ve akrabalarımız da oradaydı. O dönemde eşini aldatan herkesin haberi duyuldu ama babam hep parmakla gösterilen adam oldu.
Aynen öyle oluyor. Benim dayım da Rusya da çalıştı yıllarca. Türkiye de kendi eş dost çevreseinde parmakla gösterilen bir adam ama orada bir şeyler yaşadığını duymuştum şakayla karışık muhabbeti dönerdi küçükken. Biz çocuğuz diye adamlar sohbet ederken gülüşürlerd. Böyle bir şeyler hatırlıyorum. En yakın dostumun babası bildim bileli Almanya daydı hep bize babam orda çalışıyor geri dönecek derdi. Yaşı 20 leri aştı. Biz aile içinde hatta konu komşu bile O orda bir düzen kurmuştur dese de inanmazdı. Ama zaman geldi kendi söyledi şaşkınlıkla ( yani 20 yıl hiç.inanmamış) babam orada evliymiş bir başka kadınla diye.

Aynen öyle oluyor. Benim dayım da Rusya da çalıştı yıllarca. Türkiye de kendi eş dost çevreseinde parmakla gösterilen bir adam ama orada bir şeyler yaşadığını duymuştum şakayla karışık muhabbeti dönerdi küçükken. Biz çocuğuz diye adamlar sohbet ederken gülüşürlerd. Böyle bir şeyler hatırlıyorum. En yakın dostumun babası bildim bileli Almanya daydı hep bize babam orda çalışıyor geri dönecek derdi. Yaşı 20 leri aştı. Biz aile içinde hatta konu komşu bile O orda bir düzen kurmuştur dese de inanmazdı. Ama zaman geldi kendi söyledi şaşkınlıkla ( yani 20 yıl hiç.inanmamış) babam orada evliymiş bir başka kadınla diye.
Örnekler hep olumsuz olmuş ben mi yanlış anlaşıldım 😅 Babamdan bir vukuat yok. Ama başka yakınlarım dediğiniz gibi aile dahi kurmuşlardı.

Örnekler hep olumsuz olmuş ben mi yanlış anlaşıldım 😅 Babamdan bir vukuat yok. Ama başka yakınlarım dediğiniz gibi aile dahi kurmuşlardı.
Aynen hep olumsuz. Burda da okuduğum çok dehşet verici konular var. Artık azcık yüzüm düşse elim diyor hayırdır yine ne okudun o sitede, kim kimi aldatmış ?

Eşimden şüphem yok ama çok özlerim onunda beni bırakıp gideceğini sanmıyorum muhtemelen bende giderdim ;)

Eşimi değil ama babamı 2 seneliğine yolladık.
12 yıl sonunda kopararak getirdik tabiri caizse :KK53:
Neler yaptı, yaşadı bilemem. Ama o rahatlığa çok alışmıştı.

Para yüzünden eşlerin ve çocukların babalarından ayrı kalmalarından yana değil gönlüm. Çünkü ölümlü dünya. Bugün varız yarın yokuz. Çok lüks yaşamayız belki ama ailecek akşamları bir sofra etrafında toplanırız. Bunun verdiği mutluluğu hicbir şeye değişmem.

Nişanlım deniz subayı yurtdışı yurtiçi hep gidiyor ben ona güveniyorum. Evlenince de gidecek zaten içinde olan hep yapıyor yer fark etmez. Üstelik sizinki belirli bir dönem. Birkaç yıl sürecek gibiyse 3 5 ay sonra orda ev kurar sizde gidersiniz

Valla ben sık sık aylarca gönderiyorum içimde zerre kadar bir şüphe tereddüt tedirginlik olmadı . Tabiki temel sebebi ona güvenmem ama eşimin de asla beni şüphede dahi bırakacak bir hareketinin olmaması.

Benimki esmer sevmiyor ondan dedim, Avrupai kadınları beğenir o yüzden Arap ülkelerini tercih ettim :halay:
Orda da kökeni farklı olup sarışın,kumral olan Araplar var..Arapların hepsi de siyahi ya da esmer de değil. Üstelik Avrupalı ve Amerikalı da bolca var:d orayı da tercih etmeyin siz en iyisi:)

Türkiyede evli olup yurtdışına gidip yabancı kadınla evlenen erkek çok. Nasıl oluyor bilemiyorum evlilik kısmını.
Geçen gün konsoloslukta çocuklu bir çiftle karşılaşmıştım(Almanya) Türkiye’deki nikahlarını burda işleme koydurmadıkları için adam bekar gözüküyormuş. Çocuğa kimlik çıkartmak istediklerinde anlamışlar onlar da .Ayrıca bir işlemle yurtdışında evlilik ve boşanmayı kayda geçirmek gerekiyormuş. Boşanmada çok daha külfetli idi süreç ama onu kolaylaştırdılar.

Back
X