eşinizi..

ya ösym bile bu kadar zor soru sormuyor kızlar eşimin eski segilisini geçenlerde hastahanede gördüm eşimde geldi
sürekli eşime baktım tabi o kızı görmedi ama ben eşime dünyayı yinede zindan ettim kadın psikolojisi işte sürekli kuruyo

Asla takilmam oyle durumlara hatta esimin eski kiz arkdasi su an gayet iyi arkadasim ailece gorusuruz zaten aralarinda ask kalmis olsaydi su an ne o evli olurdu nede esimm.. ohoo arkdasim benim kinama kadar geldi hamile oldugumu ilk ona soyledim heyecandan havalara uctu onunda yeni bir bebegi var ben esimle 7 senedir beraberim zaten benden once gecici bir cocukluk sevdasi :) takilma canim boyle seylere eger beraber olmak isteselerdi su an biz zaten olmazdik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende aşırı kıskancım eski sevgilisiyle sorun olmuştu bizim biraz burnundan getirdim hala daha sorun yaparım ama kendi kendime hiç karşısına geçip anlatmadım şikayet etmedim sonra ama kendimi yer bitiririm boş yere :18:

Kıskanmam onun için benden daha özel olsaydı şuan onunla evli olurdu diye düşünürüm..
Çok güzel olması da bu düşüncemi değiştirmez.

Empatik yaklaşan bir insan olduğum için kıskanmam.Ayar olurum mesela eşim kıskansa durduk yere, ortada hiçbir şey yokken.

Geçmişte kalmış sonuçta, ne diye evliliğimi bunun için 1 sn bile olsun yıpratayım ki?

Sevgilimin ( yani sanırım eski sevgililm daha emin değilim )
Bütün eski sevgililerinin neredeyse gbt sine bakacaktım.
Karşındakine yansıtmamak lazım . Bende yansıtmasaydım iyiydi

Ben son derece sahiplenici bir insanim, canimin icini de sevgili olmadan gecirdigimiz 4 sene boyunca bile bana ait, tum haklarina sahip oldugum canim dostum olarak gordugum icindir ki yillar onceki iki sevgilisini ogrendigimde icten ice sinirlenmistim Kiskanmak demeyelim de buna, bozulmak diyelim iste, hic umursamayacak kadinlarin azinlikta oldugunu dusunuyorum sahsen, az cok bozuluruz hepimiz gorsek

Esimin evlendirmek istedikleri bayan hala kizi olunca, e bu kiz da sulalesinden olunca birde aile ortamlarinda yanyana geliyorsaniz tabiki rahatsiz da olursunuz kiskanirsiniz da benim gibi..
Birde gozunuze gozunuze sokuyorlarsa o kizi, size isminizle degilde o kizin ismi ile hitap ediyorsa kayinvalideniz inat gibi.
delirirsiniz..cok delirdigim oldu boyle..

Aileden biri olmamis olsaydi keske diye cok dusundugum olmustur...

Gordum kiskanmadim valla benden cirkin:))) ayrica tapu bende:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Soksunlar canim gozune gozune soksunlar sende onlar soktukca esinin sana karsi ne kadar ilgili oldugunu esin eger cok isteseydi senle degil onunla olacagini sok gozlerine canim.. sana onun ismi ile hitap ettikleri zaman bir kac sefer tersle bence yumusak davrandigin icin yuz buluyorlar acik acik soyle cok istiyorsaniz hala kizini oglunuza soyleyin biraksin beni onu alsin eger halen bu sekilde bana hitap etmeye devam ederseniz ben bunu hakaret olarak algiliyorum oglunuza bosanma davasi sizede hakaret davasi acarim deyin kapatin konuyu ama esiniz nasil yapida bir insan bilemem siz bu sekilde konusunca tepkisi ne olur bilmem esini en iyi sen tanirisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok kiskanrin bu yuzden eskileri bilmek duymak gormek asla istemiyorum animi degerlendiriyorum

Saglik ve afiyette kal 🌹

Kiskanmam ama rahatsiz oldugumu soylerim sonucta nikahli esi benim beni secti :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güzelse benden daha güzel diye, çirkinse de güzel de değilmiş bu çok aşıkmış herhalde diye tribe girerim.
İki türlü de dert.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…