- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi boncukgumus
-
benden çirkinse kıskanmam benden güzelse kıskanırım dermişim
Soksunlar canim gozune gozune soksunlar sende onlar soktukca esinin sana karsi ne kadar ilgili oldugunu esin eger cok isteseydi senle degil onunla olacagini sok gozlerine canim.. sana onun ismi ile hitap ettikleri zaman bir kac sefer tersle bence yumusak davrandigin icin yuz buluyorlar acik acik soyle cok istiyorsaniz hala kizini oglunuza soyleyin biraksin beni onu alsin eger halen bu sekilde bana hitap etmeye devam ederseniz ben bunu hakaret olarak algiliyorum oglunuza bosanma davasi sizede hakaret davasi acarim deyin kapatin konuyu ama esiniz nasil yapida bir insan bilemem siz bu sekilde konusunca tepkisi ne olur bilmem esini en iyi sen tanirisinEsimin evlendirmek istedikleri bayan hala kizi olunca, e bu kiz da sulalesinden olunca birde aile ortamlarinda yanyana geliyorsaniz tabiki rahatsiz da olursunuz kiskanirsiniz da benim gibi..
Birde gozunuze gozunuze sokuyorlarsa o kizi, size isminizle degilde o kizin ismi ile hitap ediyorsa kayinvalideniz inat gibi.
delirirsiniz..cok delirdigim oldu boyle..
Aileden biri olmamis olsaydi keske diye cok dusundugum olmustur...
Güzelse benden daha güzel diye, çirkinse de güzel de değilmiş bu çok aşıkmış herhalde diye tribe girerim.
İki türlü de dert.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?