- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi boncukgumus
-
:) fevkaladenin hem fevkinde hem aladesindep
Olayin bendeki ozeti de bu olurdu sanirim :)
benden çirkinse kıskanmam benden güzelse kıskanırım dermişim[/
Hahahahaha kimse bana göre benden güzel olamıycagna göre hiççççç kıskanmam50 cm bacağımla adriananın bacagnı begenmiyorum düşün eski sevgilisnimi kıskancam asıl onlar benim koca popomu kıskansn
benden çirkinse kıskanmam benden güzelse kıskanırım dermişim[/
Hahahahaha kimse bana göre benden güzel olamıycagna göre hiççççç kıskanmam50 cm bacağımla adriananın bacagnı begenmiyorum düşün eski sevgilisnimi kıskancam asıl onlar benim koca popomu kıskansn
hahaytttt
patlak özgüven
bendede var bu
Esimin evlendirmek istedikleri bayan hala kizi olunca, e bu kiz da sulalesinden olunca birde aile ortamlarinda yanyana geliyorsaniz tabiki rahatsiz da olursunuz kiskanirsiniz da benim gibi..
Birde gozunuze gozunuze sokuyorlarsa o kizi, size isminizle degilde o kizin ismi ile hitap ediyorsa kayinvalideniz inat gibi.
delirirsiniz..cok delirdigim oldu boyle..
Aileden biri olmamis olsaydi keske diye cok dusundugum olmustur...
Merhaba arkadaşlar eşinizin evlenmeden önceki eski sevgilisini tesadüf öğrendiniz gördünüz fotosunu falan eski sevgilisinden kıskanıyormusunuz? ya da eskiden çok beğenmiş olduğu bi kızı öğreniyorsunuz bu kızı kıskanır mısınız?
gördüm fotosunu...
akıllı kızmış kaçmış kurtarmış kendini eşimden...
ama çok kırıldım gerçekten o kıza biraz daha sevgili kalaydınızda bana hiç bulaşmasaydı eşim..
Normalde vereceğim cevap asla kıskanmam olurdu ama biraz kıskanılabiliyormuş.
Ben fotoğrafını görmedim,direk tanıştırıldım eşimin eski nişanlısıyla
Benden hiçbir konuda artısı olmadığından kendimce emindim ama hatun harbi güzeldi.
Görünce acayip bozuldum:))benim boyum 174 ,benden uzun olabileceğini hiç düşünmedim mesela ama hatun 180 e yakındı
Eşime bu hatunun lafını etmedim,ama içten içe bir şok geçirdim.
Merhaba arkadaşlar eşinizin evlenmeden önceki eski sevgilisini tesadüf öğrendiniz gördünüz fotosunu falan eski sevgilisinden kıskanıyormusunuz? ya da eskiden çok beğenmiş olduğu bi kızı öğreniyorsunuz bu kızı kıskanır mısınız?
Hayir canim niye kiskanayim ki..olmus bitmis birsey..gereksiz huzur bozar bu durum..surekli eski sevgilin,eski sevgilin diye diye niye tekrar hatirlatayim..
Oncelliklede neden bir baskasiyla surekli kendimi kiyasliyayim...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?