eşinizi..

Genel olarak biraz kiskanirim fakat tepki gostermem kavga sebebi yapmam yani ilgilenmem.

Eger o kizi coook sevmisse ayni ortamda bulunmamaya ozen gosteririm.

Fakat kendisinin onemsemedigi bir iliskiyse ben de umursamam.

yoo neden kıskanayım,adın üstünde 'eski'. adam benim olmuş daha ne?
sonuçta birçoğumuz doğruyu bulana kadar çeşitli yanlışlardan geçeriz.

kıskanırım valla hatta bir keresinde telde unutmuş fotolarını daha yeniydi ilişkimiz gördüm dünyasını başına yıktım ne demek ya bitmiş gitmiş bizim ki var mı olsa nasıl tepki verirlerdi?

gördüm fotosunu...
akıllı kızmış kaçmış kurtarmış kendini eşimden...
ama çok kırıldım gerçekten o kıza biraz daha sevgili kalaydınızda bana hiç bulaşmasaydı eşim..

Senin işin zormuş. Allah kolaylık versin.

Benim nişanlımın eski sevgilisi uzun boylu, manken gibi vücudu var, doğal sarışın bir hatun:) Ben de kısa boylu, hafif balık etli, esmer bir kadınım:) Ha kendime bakınca güzel buluyorum ama onunla yan yana gelirsem açık ara önde olduğunu söyleyebilirim güzellik açısından:))) Ama kıskanmıyorum. Birincisi yıllar önce geçmiş bitmiş bir ilişki. İşin sırrı burada. Bittiğini, nişanlımda izinin dahi kalmadığını biliyorum. En azından adamın bana bakışlarından anlıyorum. İkincisi biz ruhen çok yakınız birbirimize nişanlımla. Ne başka bir erkek bana onun kadar yakın olabilir, ne başka bir kadın ona benim kadar yakın olabilir. İçimde kuşkudan zerre yok anlayacağınız. Ama arada bir görünce sinir olmuyor değilim:))))

bir şekilde görüyoruz ögreniyoruz çok abartılacak bir şey yok.

Yahu neden eskiyi kıskanayım? Güzelse Allah sahibine bağışlasın Allah özene bezene yaratmış ne güzel der geçerim :)
Ayrıca sürekli eski defterleri karıştırırsanız paranoyak olur çıkarsınız. Bırakın geçmişi adamların kafasına sokmayın. Geçmişe geçmiş ola.

Hangisini kıskanayım Benden önceki güzel kızmış ama kıskanmadım dersem yalan olur boyu benden uzunmuş bir kere o bile kıskanmak için yeterli bir sebep Hatta diyordum neden onla evlenmemiş acaba ama hafta sonu kv sağ olsun anlattı her şeyi kız günde 5 kere kv kp arıyormuş beni istemeye ne zaman geleceksiniz diye ve bu aramalardan eşimin hiç haberi yokmuş Şimdi hiç kıskanmıyorum

Normalde vereceğim cevap asla kıskanmam olurdu ama biraz kıskanılabiliyormuş.

Ben fotoğrafını görmedim,direk tanıştırıldım eşimin eski nişanlısıyla

Benden hiçbir konuda artısı olmadığından kendimce emindim ama hatun harbi güzeldi.

Görünce acayip bozuldum:))benim boyum 174 ,benden uzun olabileceğini hiç düşünmedim mesela ama hatun 180 e yakındı

Eşime bu hatunun lafını etmedim,ama içten içe bir şok geçirdim.

ben de eşimin hoşlandığı kızın fotosunu gördüm.eğdim büktüm her türlü açıdan baktım abuda bile kalkıp baktım ama bana benzediği gerçeğini değiştiremedim.sonra benim ex aşkın karısının fotolarına baktım hatta kadınla çok kere karşılaştım ama o da bana benziyordu :)) bu erkekler yeniliğe pek açık değil, sizinkisi de uzun boylusunu aramıştır

Kıskanmıyorum canım elbette ama arada birbakıp duruyorum facesine

Hayir canim niye kiskanayim ki..olmus bitmis birsey..gereksiz huzur bozar bu durum..surekli eski sevgilin,eski sevgilin diye diye niye tekrar hatirlatayim..
Oncelliklede neden bir baskasiyla surekli kendimi kiyasliyayim...?

cevabınıza aynen katılıyorummm

Başlarda kıskanma değilde sinir olmuştum. Sedece kızın fotosunu görmüştüm. Kız çok çirkindi ve resmen obezdi. birgün eşime kızın çok kilolu olduğunu ve çok zevksiz olduğunu söyledim, bu kadar düşemeyeceğini ve çok komik olduğunu söyledim. öyle bir dalga geçtim ki, hemde sinirimi hiç bozmadan. hatta yemiş yemis ***mamış demiştim Konuyu kapattık gittik. Kendimi kimseyle kıyaslamam bile ama koca benim kocam, eski sevgilisi dünya güzeli bile olsa, demekki benim her özelliğim ona on basar ki kocişim şimdi benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…