muhabbet etmeyı sevmıyo dıye benı buralarda dul gıbı bırakmasımı lazım
bende onun ailesıne bayıla bayıla gıtmıyorum ona olan saygımdan aile ilişkılerı için gıdıyorum kocan geldımı dıye sorduklarına
da yyok demek ten bıktım
kızlar bısey sorucam sız kendı ailenızın yanına gıderken eşiniz sızınle gelmemek için bahaneler uyduruyomu
ben şuan annemdeyım yarıyıl tatılı dolayısıyla bı kac gundur burda kalıyoruz am eşim gelmemk için kac gundur bahaneler uyduruyo burdan sonra onun tarafına gececegız ve ben o benım aileme yaklasmadıgı için o tarafa gıtmek istemıyorum obenım ailemle aynı yerde oturmayı istemezken neden ben onun tatafına gıdıp gulucukler sacayım
ha bu arada esım işsız belkı onu problem yapıyo ama bu ne ilk işten çıkışı nede bu gelmeme olayları ilk
bana yardım edın burdan dırek ewımemı gıdeyım yada hıc bırsey olmammıs gıbı onun ailesını yanına gıdıp bıkacgunde ordamı takılayım
benim eşimde sürekli benimle gelmez anneme ama biz aynı şehirdeyiz,siz aynı şehirde misiniz?
arada bir gelir,sıkılıyorum der,bende zorlamam,bende k.validemlere arada bir giderim,bensiz gittiği çok olur,güzellikle konuşup halledebilirsin,zorla gelip surat asacağına hiç gelmesin daha iyi bence:sm_confused:
Esinin gitmeme sebeblerini bilemem ama bence yaptigi resmen cifte standart.
Sen nasil onun ailesine gidiyor onlarla iliskini iyi tutmaya calisiyorsan oda bunu yapmali.....:hulya:
Simdi sen hayir ben gelmiyorum senin tarafa desen ne olur? Esin nasil bir tepki verir?
Ortada bir sorun var mi yoksa esin sadece cani istemedigi icin mi gelmek istemiyor ailene? Simdi onun ailesini ugramak istemezsen olay cikar okadar ileriye gitmesin bence ama yinede ona sen gelmezsen bende senin ailene gitmem de ki gözü korksun.
Sonra esinle konusup neden böyle yapdigini ögrenmekte fayda var.[/Q
bellı baslı bı sorun yok benım ailemın bazı davranısları onu rahatsız ettı sıkıldı ne dıyım hosuna gıtmedı olayları kendınce anormal karsıladı ama bence problem yapılacak seyler degıldı bunlardan dolayı gelmek istemıyo canı istemıyo
sinırlenır surat yapar haftalarca konusmaz belkı huzursuzluk olsını istemıyorum ama kendım huzursuz oluyorum ve enayı gıbı hıssedıyorum ailemde cok rahatsız bu durumdan
Iste bak......bende buna son derece sinir oluyorum iste..
Nedense evlendikten sonra sanki kadinin hic ailesi hismi akrabasi yokmus gibi davranmasi bekleniyor, sürekli erkegin ailesi ön planda....söz konusu onlarin aileleri oldugu zaman akan sular duruyor, amanda benim aileme söyle davranacaksin, saygida kusur etmeyeceksin, gideceksin geleceksin, ama seninkileri salla gitsin....lmaz:
Yok vallaha, hic kusura bakmasin......huzursuzlugun alasini yaparim.
Zaten biz kadinlar hep bu yüzden tabiri caizse kaybediyoruz, huzursuzluk olmasin, tatsizlik cikmasin diye kendimizde ailelerimizde ikinci plana atiyoruz....
Hayir....yapmayin bunu güzelim, onun ailesi nasil kiymetli ise seninde ailen kiymetli, onlar nasil ogullarinin eslerinden saygi sevgi ilgi görmek istiyorsa seninde ailenin buna bal gibi hakki var.:hulya:
Sende belki onun ailesine bayilmiyorsun, belki seninde onun ailesinde tasvip etmedigin seyler var, ama yinede esinin güzel hatiri icin ammennah deyip gitmiyormusun, onlara sevgi saygi göstermiyormusun?
Ben olsam esimle acik acik konusurum, bundan sonra sen benim aileme nasil davraniyorsan bende senin ailene öyle davranacagim....ve bunu ailenede söyleyecegim, sizin hicbir sucunuz yok, ama oglunuzun yüzünden bende bundan sonra böyle davranmak zorundayim diye ailesinede aciklama yapardim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?