- 23 Eylül 2012
- 2.115
- 1.127
- 373
- Konu Sahibi gecedengelen
-
Nasıl olgun düşüncede birisiniz siz keşke benim kv sizin gibi düşünebilseydikayınvalide olarak cevap vereyim mi?
gelinimle aramız iyidir.şimdilik bir sorun yok.
2-3 hafta da bir,görüşüyorduk ama geçen hafta 2 kere gelip bende kaldılar.düğüne falan gidilecekti.daha kolay olur diye.
oğlum hiç anneci değildir.ben aramasam aramaz yani.
eşinin ailesiyle daha sık görüşüyorlar.
bunu ben söyledim.illa birine erken gidilmesi gerekiyorsa,ramazan bayramlarında önce onlara gidin,kurban bayramlarında önce bize gelin diye.çünkü kurban bayramında eşimin, yardıma ihtiyacı oluyor.onlar çok kalabalık,kendi kendilerine yeterler zaten.
sürekli görüşmek değil de 10-15 gün görüşemezsek,en azından işe giderken uğra göreyim, özledim derim.
Eşinizin ailesi ile araniz iyi midir?
Ne kadar sıklıkta görüşürsünüz?
Eşiniz anneci midir?
Kendi ailenize karşi Eşiniz nasil davranir?
Bayramlarda önce hangi aileye gidersiniz?
Ailesi sürekli görüşmek için baski yapar mi?
Bunları sorma sebebim yani derdim eşimin ailesinin sürekli görüşmek istemesi.
aram ne iyi ne kötü
aramam sormam özel gün dışında
onlar da beni aramaz
kendi aileme eşim iyi davranır
bayramlarda önce size ya da önce bize gidelim konusu olmaz
kim müsaitse ona gideriz , ya da bizim durumumuza göre
annesi sürekli ota bo...a görüşmek ister ,
en son berberin seni özlemiş bari gel onu gör düye telefon açtı
biz farklı sehırdeyız aynı sehırde olsak emınım rahat vermezdi annesi,
şuanda bile hep duygu sömürüsünde anneciğiiiiiii
eşin annesine düşkündür ama annesini birkaç günde bir arar , bazen haftada bir arar, sürekli de yanına gtmek istemez yani3-4 ayda bir anca gider
ahahahah:))))Berber özlediyse gitmeli tabi, hey Allahım
ahahahah:))))
anneler gununde ağladı duygu somurusu yaptı
baktı oğlu gitmedi, bu hafta da berberin bile senı soruyor adamcağız her gördüğünde valla çok hayırsız cıktın sen bir gelip adamı görmuyorsun dıyor ...
çok manyak bu erkek anneleri ya cidden içim şişiyor artık
eşim hıc annecı degıl
kım haklıysa onun tarafındadır kımın ne hatası varsada acık acık soyler o sebeple esımın annesı bana ıyıce dusman olduneymıs efendım oglunun karakterı yokmus hanım koyluymus beynını yıkamısım falan tıpık kayınvalıde ıste
bu sebeple aılesıne uzagız boyle daha huzurlu oldugunu kendısı soyluyor
bayramlarda aılemede aılesınede esıt sekılde davranırız ama ılk benım akrabalarıma gıtmek ıster daha cok keyıf alıyormus sohbetlerınden
esıme aılesını araması ıcın ben baskı yaparım annenı aradınmı babanı ara ıhmal etme dıye kendısının boyle seyler aklına bıle gelmez telefonda konusmayı hıc sevmez
kendısının hıc bı konuda bana karsı baskısı olmadı bu zamana kadar
Cinnet derken? Buyuk kavga mı oldu aranızdaEşimin ailesi diyorum çünkü ne onlar beni benimsedi ne de ben onlardan bi yakınlık sıcaklık görüp onlara yakın davrandım,ilk zamanlar yüzüme gülüp arkamdan dünya kadar lafımı ettiler hep susardım hep ama , baktım kullanılıyorum bi cinnet herrşeyi çözdü
Uzaklaştım ben onları aramam onlar ararsa bi kaç dakika mesafemi korur konuşur kapatırım hepsi o gidiş gelişte yok ohh çok rahatım zaten uzağım oğulları gitsin bana dokunmasınlar 100000000000000000 yıl yaşasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?