Arkadaşlar herkese slm yine ben bir konu açıyorum eşimin ailesyle altlı üstlü oturyoruz geçen eşimin ailesine çıktık bir sorunumuzu halletmeye ben tamammen sakindim ve güzel bir dille bazen araya greblirm baba lafları unutmamak araya griyorum kusura bakma karşılıklı böyle konuşalım dedi olsum kızm dedi başta içimdekileri dökmek istiyorum dedim ben dedimki eşimden başka kimse karışamaz bana özelimize giremez dedim kayınpederim bana gözlerini patlattı ve şöyle dedi susarmısın araya griyorsun lafımı kesiyorsun sert bir şekilde söyledi nedemek karışamayız karışırım dedi ve eşim bu konuşma esnasında hiç bir şey demedi ağzını açmadı ya bana destek olmadı sustu bende skıntıdan bu durumu çok samimi olduğum bir arkadaşıma açıldım arkadaşımın ağzı sıkıdır çünkü patlıyacak durumdaydım elim ayağım boşaldı neyse arkadaşım bu duruma nasıl kayınpederin öyle konuşur dedi kayınpederim böyle konuşmasınamı eşimin bana destek olmamasına mı üzüleyim neyapacağım çok kötü durumdayım siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar ağabeyimde eşi var yengeme annem karışmıyor hiç bir şeyine rahat brakıyorlar yengem çok rahattır ağabeyimle istediklerini yaparlar yengem nekadar şanslı bir gelin ona okadar özeniyorum ki annem gbi melek bir kv ve kp var çoook şanslı çalışıyorumda ben şuan işime bile veremiyorum kendimi ne yapayacağım ben yaa
önce eşinin neden sustuğunu öğrenmen gerekir. neden orda sana destek olmamış ?
eşime sordum babam böyle konuşamaz babanın yanında neden sustun dedim oda senn konuşma tarzın yanlıştı dedi inanınki sakin ve uslüblu bir şekilde babamla konuştum ama anlamadığım bir tepkile karşılaştım
canım bende sana ılk yazdıgımda uslubun yanlıs olmus demıstımArkadaşlar herkese slm yine ben bir konu açıyorum eşimin ailesyle altlı üstlü oturyoruz geçen eşimin ailesine çıktık bir sorunumuzu halletmeye ben tamammen sakindim ve güzel bir dille bazen araya greblirm baba lafları unutmamak araya griyorum kusura bakma karşılıklı böyle konuşalım dedi olsum kızm dedi başta içimdekileri dökmek istiyorum dedim ben dedimki eşimden başka kimse karışamaz bana özelimize giremez dedim kayınpederim bana gözlerini patlattı ve şöyle dedi susarmısın araya griyorsun lafımı kesiyorsun sert bir şekilde söyledi nedemek karışamayız karışırım dedi ve eşim bu konuşma esnasında hiç bir şey demedi ağzını açmadı ya bana destek olmadı sustu bende skıntıdan bu durumu çok samimi olduğum bir arkadaşıma açıldım arkadaşımın ağzı sıkıdır çünkü patlıyacak durumdaydım elim ayağım boşaldı neyse arkadaşım bu duruma nasıl kayınpederin öyle konuşur dedi kayınpederim böyle konuşmasınamı eşimin bana destek olmamasına mı üzüleyim neyapacağım çok kötü durumdayım siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar ağabeyimde eşi var yengeme annem karışmıyor hiç bir şeyine rahat brakıyorlar yengem çok rahattır ağabeyimle istediklerini yaparlar yengem nekadar şanslı bir gelin ona okadar özeniyorum ki annem gbi melek bir kv ve kp var çoook şanslı çalışıyorumda ben şuan işime bile veremiyorum kendimi ne yapayacağım ben yaa
önce eşte bitiyor iş... orada o konu konuşuluyorken eşinde bişeyler deseydi birdaha karışamazlardı sana ...
Karışmak kelimesi bana her zaman ilginç gelmiştir, kim neye karışıyor, neye göre karışıyor. Karışmaktan kasıt ne? Kıyafetinize mi karışıyor, gezmenize mi?, işinize mi? Kusura bakmayın ama bunların hiç birisine değil kp, eş bile karışamaz. Sonuçta siz yaşınızı bilen, aklı fikri yerinde olan bir insansınız. Ancak fikir verebilirler ya da öneride bulunabilirler.
Herkese merhaba. Konu sahibi arkadaşım ben de nişanlıyım bende bu konudan çok muzdaribim. Senin ne gibi şeylerine karışıyorlar mesela. Benim kayınvalidem benm sinirimi çok bozuyo. Sigara kullanmıyorum mesela. Çok nadir içerim. O da bilmez bunu. Öyle olduğu halde içme diyo. Annemler varken sigara içseydi gelmezdim istemeye diyo. Görümcem de sanane dedi annesine. Dün de gelinliğimi almaya gittik nişanlımla gelinliği göstermeseydin oğluma niye gösterdin diyo. Avize aldık salona biri 4 lü biri 6 lı ikisini de 6 lı alsaydın niye böle aldın diyo. Yatak odamı en kalitelisinden aldı babam. Kuran ustalara diyoki sanki biraz malzemesi iyi değil dio. Usta da dedi ki tepe nin en iyi yatak odası 8cm kalınlığı diğerleri 4cm dedi herkes alamaz bnu dedi. Oturcağımız ev büyük deil o kadar odaları 9mkare. Eşyaları çok büyük beğenmişin dio. Ev büyük değil dedim bende. Zebra perde diktirorum mıy mıy bişeler diyo. Bişeyden anladığı olsa bari. Ne yapmam lazım benim. Şimdiden önlem almak istiyorum bende Gerginlik olmadan. Sinirlerimi bozuyo. Fikirlerinize ihtiyacım var.
cnm eşler anne babalarına bişey demiyor maalesef. o eş izin vercek destek olcak. gelin hakkını koruyacak böyle. babam anneme derki ben karışmam. sana bişi diyen olursa ağzının payını ver der. ama biz kadınlar haklıyı haksızı savunuruz. eşimle babam tartıştı ben eşimi savundum. babam çok ezmişti çünkü. olayın içeriğini bilmiyordum ama benim gördüğüm babam alenen ezmeye çalışıyodu eşimi.
biz erkelerden daha erkeğiz. onlar ailelerine diklenemez. laf söyleyemez. yaşadım gördüm cnm.
Öncelikle asla Sizi sinirlendiğini hissetmemeli. Rahatsızlığınızı yansıtıyorsanız, kışkırtma çabalarıyla karşılaşabilirsiniz.
Ben yerinizde olsam bu kadar hazımsızlık hissetsem, hazırlık kısımlarında biraz geri planda durmalarını sağlardım.
Karar verenin Siz ve nişanlınız olduğunu saygı çerçevesinde belli edin.
"Ben bunu çok beğendim. Allah Senin de gönlünü göre versin inşallah. " dersiniz geçersiniz.
Arkadaşlar herkese slm yine ben bir konu açıyorum eşimin ailesyle altlı üstlü oturyoruz geçen eşimin ailesine çıktık bir sorunumuzu halletmeye ben tamammen sakindim ve güzel bir dille bazen araya greblirm baba lafları unutmamak araya griyorum kusura bakma karşılıklı böyle konuşalım dedi olsum kızm dedi başta içimdekileri dökmek istiyorum dedim ben dedimki eşimden başka kimse karışamaz bana özelimize giremez dedim kayınpederim bana gözlerini patlattı ve şöyle dedi susarmısın araya griyorsun lafımı kesiyorsun sert bir şekilde söyledi nedemek karışamayız karışırım dedi ve eşim bu konuşma esnasında hiç bir şey demedi ağzını açmadı ya bana destek olmadı sustu bende skıntıdan bu durumu çok samimi olduğum bir arkadaşıma açıldım arkadaşımın ağzı sıkıdır çünkü patlıyacak durumdaydım elim ayağım boşaldı neyse arkadaşım bu duruma nasıl kayınpederin öyle konuşur dedi kayınpederim böyle konuşmasınamı eşimin bana destek olmamasına mı üzüleyim neyapacağım çok kötü durumdayım siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar ağabeyimde eşi var yengeme annem karışmıyor hiç bir şeyine rahat brakıyorlar yengem çok rahattır ağabeyimle istediklerini yaparlar yengem nekadar şanslı bir gelin ona okadar özeniyorum ki annem gbi melek bir kv ve kp var çoook şanslı çalışıyorumda ben şuan işime bile veremiyorum kendimi ne yapayacağım ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?