Eşinizin ailesi size karışıyor mu??????

Bizimkiler farklı şehirde olmalarına rağmen karışıyor bir de eşimin ağzından laf alıp akıl veriyorlar sonra evin içinde kutup rüzgarları esiyor. Geneli böyle

Hiç bir konuyu Paylaşmayın Karı koca Arasında halledin... Karıştığı zamanda he yav he diyip geçin kendi kafanıza göre yapın he he diyip dediklerini Takmazsan bi süre sonra karışmaktan Vazgecicektir.. Eşimde bende aileleri hiç bir işimize karıştırmıyoruz yüz bulamadıkları için bişi demiyorlar.. Evlenirken hiç bir şeyimize karışmadılar Fikir bile sormadım kimseye

karışırlar canım karışırlar..sen böyle altlı üstlü yakın oturursan daha nelerine karışacaklar nelerine..yeni evlendiğim zamanlar daha taze bir gelinken kaynanam hangi gün yatmamız gerektiğini bile söylerdi..cuma günleri yatın derdi..hayırlı günmüş cuma..sanki başka günler hayırsız..daha neler var anlatsam roman olur..

Hayır karışamazlar ben onların evliliğine ya da kendilerine karışıyor muyum ki onlar bana ve evliliğime karışacak

Eşin karışmayın ben öyle seviyorum. Sizinle değil benimle evli diyip tavrını kendi koymalı bence. Yoksa sen istediğini söyle fark etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…