tavrını kesin koymalısın ,, baştan böyle mi alıştılar acaba,,
ben eşimin ailesiyle yaşadım 3 yıl 4 yıllık evliyim bana bir kere nereye gidiyorsun demişlerdi ,, bende eşimin haberi var dedim kestim..
en yeni olay dün oldu elbise almıştım düğün için onu giydim topukluyu fazla giyince elbisenin boyu kısaldıkayınpederimle kayınvalidemin yüzünü görmeliydin ,, ahada böyle ben böyle eşimse
sonra evde eşime dedim kısa buldular galiba diye eşimde ,, kimse karışamaz boşversene dedi
yani ne kadar izin verirseniz o kadar yıpranırsınız ..
esinizin ailesiyle altli ustlu oturdugunuzda bu gibi sorunlar hep yasaniyor bi yere gitsen karisirlar biri sana misafirlige gelse karisirlar yani bu boyle uzarda gider bende gorumcemle ve gorumcemimin kaynanasiyla bir binadaydik 4 sene yasadim iyi biliyorun o yuzden iki ay once tasindik sonunda kurtuldum kafam rahat ohhhhhh ne rahat
Eşim ailesi çocuklarına akrabalarına çok düşkün ama sadece kv nin akrabalarına sık görüşürler birbirlerini tutarlar eşimde ailesine düşkün galibaa ben böyle anlıyorum artık o gün hiç birşey demedi arkamda durmadı
eşiniz kv niz ile elbise konusunda da bişey dememiş anladığım kadarıyla ve bundan güç almışlar gibi ama kp nizle yaptığınız konuşma yanlış olmuş konu neyse eşinizle görüşmenizdi ailesine taşımanıza gerek yoktu bence eşinize ailen bize karışmasın bizde ayrı bi ev olduk diyebilirdiniz ayrıca karıştırmayında kendinize bişey derlerse size düzgün bi uslupla cevabını verin bence
eşime sordum babam böyle konuşamaz babanın yanında neden sustun dedim oda senn konuşma tarzın yanlıştı dedi inanınki sakin ve uslüblu bir şekilde babamla konuştum ama anlamadığım bir tepkile karşılaştım
eşime sordum babam böyle konuşamaz babanın yanında neden sustun dedim oda senn konuşma tarzın yanlıştı dedi inanınki sakin ve uslüblu bir şekilde babamla konuştum ama anlamadığım bir tepkile karşılaştım
Ben daha 3 aylık evliyken acı bir tecrübeyle şunu öğrendim ki..
Onlara siz karışamazsınız demekle bile aslında karışmalarına izin vermiş
oluyoruz. Şöyle ki karşına alıp muhattap ediyorsun ya hani tamamdır
orda zaten gel bize karış demiş oluyoruz.
Daha da önemli mevzulara onları asla dahil etmem.
Konu ne olursa olsun.
Ben çözemiyorsam bile eşimin ailesini sokmam devreye gerçekten.
Eşime de aynen dedim bana bir şey sorduklarında nasılsın dışında bir şey..
Oğlunuza sorun o söyler, biz anlaştık kendisiyle diye hoopp atcam ona topu.
Hiç gerilmeye gerek yok oğulları gerilsin bana ne!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?