Eşinizin ailesi sizi arar mı?

Yoncacannnn

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.347
1.345
133
Herkese merhaba, bu konuyu çok merak ettiğim için açıyorum. Açıkçası her evlilikte böylemidir bilmiyorum.
Eşim ve benim ikinci evliliğimiz ikimizinde, fakat ailesi ve benim ikinci evliliğim olduğu için beni hiç kabullenemediler, 7 yıldan beri ailesi ile bazen küs, bazen barış mesafeli bir şekilde görüşüyoruz, merak ettiğim konu ise, mesela bu 7 yıl içinde ailesi hiç bir şekilde beni aramadı mesela düğün var, ablası eşimi arayıp davet ediyor, bize gelmek istiyorlar eşimi arıyorlar, araba lazım oluyor, yada işte akşam oturmaya çağrılacak esimi arıyorlar, arayanda annesi, yengesi ablası, yeğeni v.s. yani ben hiç yokmuşum gibi davranıyorlar. Bizde bu tür şeylerde genel kadın aranır, sizde nasıl mesela, yanlış mi düşünüyorum.

İki tarafında ikinci evliliği ama nedense sizi kabullenemiyorlar..!

Sizin kök aile tarafında durum nasıl? Damadı kabullendiler mi?

Uygun olanı eşinizi yengesinin değil, abisinin veya kardeşinin araması.

Sizi, ablanız veya kız kardeşiniz dururken eniştenizin araması normal olurmuydu?

Eşiniz ne diyor bu duruma.?

Eşim diyor ki, işte evlenmeden önce hep beni arıyorlardı. Alışkanlık, sen takılma boşver. Böyle şeylerle geçistiriyor olayı

Burda eşinizede çok pay düşüyor.
Benim kv, görümcemde öyle yaptı eşimde beni değil asiyeyi arayın diyince bi iki tavır yaptılar. Oda tamam ozaman yapacak birşey yok diyince artık mecbur beni arıyorlar.
Buna izin veren eşiniz.

Bizde benim ailem beni, eşimin ailesi eşimi arar. Tabi arada hal hatır sormak için ikimizi de ararlar ama yenge eşinizi niye arıyor, bu hoş değil bence.

Eşim ve benim ikinci evliliğimiz ikimizinde, fakat ailesi ve benim ikinci evliliğim olduğu için beni hiç kabullenemediler, 7 yıldan beri ailesi ile bazen küs, bazen barış mesafeli bir şekilde görüşüyoruz
Oğulları 100 kere de evlense evlendiği kadın hiç evlenmemiş olacak zihniyetinde olan aile aramasa da olur, siz de onları yok sayın.

Dogru konuya yazmısım , yanlıs konu diye dusunup sildim yaa . Şimdi tekrar yazmak amaan bosver biri aramadıkca aramamak en güzeli vlla

Bizde benim ailem beni, eşimin ailesi eşimi arar. Tabi arada hal hatır sormak için ikimizi de ararlar ama yenge eşinizi niye arıyor, bu hoş değil bence.
Eşim boşandıktan sonra bir süre annesi ile yaşamış, kv tek yaşıyor, eltim de kv yakın oturuyor, işte onun doktor, gezme v s işlerini ikisi yapıyor mus, onun için hep yengesi arıyor, zaten o başlı başına ayrı bir konu

Valla a rahatsız olmakta çok haklısınız. Ben olsam direkt eltimle konuşur, bir şey lazım olduğunda beni ara derdim. Ama bundan da başka bir anlam çıkarıp canınızı sıkarlar... Allah yardımcınız olsun.

Kadın aranır tabi genelde belki arada annesi oglunuda arayabilir ama yenge yeğen falan bunlar direk sizi araması uygun olur

Bize gelmek istediklerinde ya da bizi davet edeceklerinde vs genelde oğullarını ararlar. Ama bu durum benim işime geliyor açıkçası . Direkt benim reddetme durumum olmuyor. Eşim bana soruyor ben reddediyorum ama 2 haftada bir falan hal hatır sormak için ararlar .

Beni düzenli ararlar, eşimide yine haftada bir iki ararlar,misafirdir gelinecek,gidilecek, alınacak, yapılacak şeyler için her daim beni ararlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…