- 1 Ekim 2023
- 4.538
- 16.844
- 128
- Konu Sahibi Yoncacannnn
-
Beni en başından beri dışladiklari için, belki de fazla duygusal düşünüyorum bilmiyorum.Ben yapı olarak kimseyle samimi olamıyorum ve her şeyi direk söylerim, dedikodum vs yoktur o yüzden birbirimizi çok aramayız.
Fakat bir şey olsa ararlar söylerler. Ha bir yere çağırsalar eşimi de ararlar bazen beni de ararlar ama eşimi daha çok ararlar ki onu aramaları benim için dert değil, sonuçta benim ailem de beni arıyor eşimi aramıyor. O yüzden böyle şeylere takmayın derim.
Aynı evin içinde yaşıyorsunuz, ha sizi aramışlar ha onu ne farkeder anlamadım?
Beni hiç aramazlar. Çünkü ben de aramamHerkese merhaba, bu konuyu çok merak ettiğim için açıyorum. Açıkçası her evlilikte böylemidir bilmiyorum.
Eşim ve benim ikinci evliliğimiz ikimizinde, fakat ailesi ve benim ikinci evliliğim olduğu için beni hiç kabullenemediler, 7 yıldan beri ailesi ile bazen küs, bazen barış mesafeli bir şekilde görüşüyoruz, merak ettiğim konu ise, mesela bu 7 yıl içinde ailesi hiç bir şekilde beni aramadı mesela düğün var, ablası eşimi arayıp davet ediyor, bize gelmek istiyorlar eşimi arıyorlar, araba lazım oluyor, yada işte akşam oturmaya çağrılacak esimi arıyorlar, arayanda annesi, yengesi ablası, yeğeni v.s. yani ben hiç yokmuşum gibi davranıyorlar. Bizde bu tür şeylerde genel kadın aranır, sizde nasıl mesela, yanlış mi düşünüyorum.
Tabiki kadın aranır o zaman gelene kocan hizmet etsin düğüne de tek kocan gitsinHerkese merhaba, bu konuyu çok merak ettiğim için açıyorum. Açıkçası her evlilikte böylemidir bilmiyorum.
Eşim ve benim ikinci evliliğimiz ikimizinde, fakat ailesi ve benim ikinci evliliğim olduğu için beni hiç kabullenemediler, 7 yıldan beri ailesi ile bazen küs, bazen barış mesafeli bir şekilde görüşüyoruz, merak ettiğim konu ise, mesela bu 7 yıl içinde ailesi hiç bir şekilde beni aramadı mesela düğün var, ablası eşimi arayıp davet ediyor, bize gelmek istiyorlar eşimi arıyorlar, araba lazım oluyor, yada işte akşam oturmaya çağrılacak esimi arıyorlar, arayanda annesi, yengesi ablası, yeğeni v.s. yani ben hiç yokmuşum gibi davranıyorlar. Bizde bu tür şeylerde genel kadın aranır, sizde nasıl mesela, yanlış mi düşünüyorum.
Amaaan kafanız rahat olsun o zaman.Eşim diyor ki, işte evlenmeden önce hep beni arıyorlardı. Alışkanlık, sen takılma boşver. Böyle şeylerle geçistiriyor olayı
Benimkilerde eşimi ararlar beni aramazlar, bende onları aramam zaten.. Soğuk ve mesafeli ilişkilerde normaldir heralde.. Olması gereken evin kadının aranmasıdırHerkese merhaba, bu konuyu çok merak ettiğim için açıyorum. Açıkçası her evlilikte böylemidir bilmiyorum.
Tamamen eş ailesi ile ilişkinize bağlı, sizinkiler zaten sıkıntılı imiş. Sizi yok saydıkları için eşinizi arıyorlar. Burada hatalı olan eşiniz o tepki gösterip sizi saydiracakti.Herkese merhaba, bu konuyu çok merak ettiğim için açıyorum. Açıkçası her evlilikte böylemidir bilmiyorum.
İstemsizce güldüm yoruma. Tekim sanıyordum bizimkiler de öyle gün aşırı arıyorlar kaynana kayınpeder neymiş sesimi duyunca ilaç gibi geliyormuş onlara. Bıktım vallahi saçma sapan konuşmalar hep bir de görev haline getirmişler üç gün konuşmasak eşimi arayıp sesi soluğu çıkmıyor diyorlar.Benimkiler tam tersi hiç ogullarini değil sadece beni ararlar herşeye ama herşeye bazen Allah affetsin bilerek açmıyorum
Sana bir zararları yoksa boşverHerkese merhaba, bu konuyu çok merak ettiğim için açıyorum. Açıkçası her evlilikte böylemidir bilmiyorum.
Kayınvalideniz kayınvalidem olabilir miİstemsizce güldüm yoruma. Tekim sanıyordum bizimkiler de öyle gün aşırı arıyorlar kaynana kayınpeder neymiş sesimi duyunca ilaç gibi geliyormuş onlara. Bıktım vallahi saçma sapan konuşmalar hep bir de görev haline getirmişler üç gün konuşmasak eşimi arayıp sesi soluğu çıkmıyor diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?