Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşinizin ailesi ve sizin aileniz anlaşabiliyor mu??
anlaşmazlıkları sizin evliliğinizi etkiliyor mu??
görüşmeleri ne sıklıkla oluyor..??
buyrun paylaşalım...
sevgiler..
allaha şükür sorunları yok.ben onlardan uzağım onlar da birbirlerine gidiyorlar ve arıyorlar sürekli.aman nazar değmesin.ama olsaydı allah korusun,benim evliliğimi etkilemezdi.izin vermezdim.bunun için iki aileyle de konuşurdum.
benim eşimin ailesi Ankara'da yaşıyorlar.
yani 2 abisi ve babası..
büyük eltimle zaten abla olsak bu kadar iyi anlaşabilirdik.
o benim ablam; annem de onun ablası.
istanbul'a geldiklerinde bizden çok annemlerde kalırlar, çok iyi anlaşırlar.
küçük abi, eşi ve babayla pek görüşülmüyor.
babam eskiden her bayramda kandilde kayınpederimi kendisi arardı ondan telefon beklemeden.
çünkü yaşça kendisinden bayağı büyük, ondan beklemek olmaz derdi.
ama yapılan bazı şeyler herkesi öyle çok üzdü ki; artık sadece aramıyor.
ama asla ve asla ağzından negatif tek bir cümle çıkmaz.
aksine eşim babasına laf söylediği zaman eşime kızar; o senin baban denmez öyle diye..
ama açıkçası yapılan hataların tolere edilip; huzursuzluk çıkmamasındaki en büyük etken benim ailemdir.
yani bir taraf olgun davranacak ki evli çift bu durumdan hasarsız ayrılsın.
burada yapıcı rolü benim ailem ve büyük abiyle eşi üstlendi.
gayet iyi anlaşıyorlar
çok iyi yönde gerçi daha evli değilim ama olumlu yaklaşmaları ikimize de iyi geliyor aile önemli faktör
2 hafta da bir genellikle yüzyüze görüşüyorlar
ve ben inanılmaz mutlu oluyorum nişanlım da tabi ailelerin anlaşmaları çok önemli
bizimkiler cok cok iyiler cünki akrabayiz biz kaynanam halam oluyo ve almanyada yasiyolar tr ye gittiklerinde cogu zaman görüsüyolar allah bozmasin aralarini haaaaa kötü olsalar neden etkilesin ki tabi genelde eslerin ailesi dolduruyolar ozaman tartisma cikabilir belkide
hiçbir zaman anlaşamadılar. hiçde görüşmez konuşmazlar. kaynanam doğru düzgün kimseyle anlamıyor ve çok kavgacı bir kişilik. benim ailem herkesle anlaşan güleryüzlü kişilerdir ama tek taraflı olmuyor maalesef. eşimin ailesi beni çok üzdüğü gibi ailemide çok üzdü. görüşmelerinide istemiyorum zaten böyle kaynananın yüzüne bakılmaz.
benimkiler de hiç görüşmüyorlar şimdi hamileyim ve 1 ay sonra bebeğim doğunca ne olacak çok merak ediyorum. en azından hastanede karşılaşırlar heralde :))))
bizimkıler iyiler çok sukur.. babam kayınpederimi 2gunde bir arar..
babam aramazsa kayınpederim babamı arar yani.. ben eskısehırlıyım,eşim ordulu.
bu durumda ben biraz hayırsız gelın oluyorum :)) haftada 1 arıyorum eşimin ailesini :)))
ben ailem kendilerini muhatap almıyo cunku muhatap oluncak kişiler degil:1closedeyes:
eşimle benim alimede cok sık görüşürler :1closedeyes:
eşimin ailesi ile alakamız yok kendide kımsede :1closedeyes:göşümüyor onlarla
fazla bir araya gelmiyorlar,bende fazla gidip gelmelerini istemiyorum zaten,çok farklılar ir birlerinden,uyum yok aralarında,ama bir araya geldiklerinde birbirlerini mecburen idare ediyorlar,
benim kayınvalidem biraz mikser yani en başından böyle.Onun için onunla pek muattap olmuyoruz ama ne kadarda olsa eşimin ailesi.zaten uzağız ayrı şehirlerde pek ipleri onarın eline vermenizden yana değilimklava:
samimi olduğum bir kız arkadaşımın uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi var.Sevgilisin ailesi onlara gelip tanışacak. Arkadaşımın ailesi açık başlı yani modern. Ama sevgilisinin annesi teyzeleri kapalı., pek hoş değilmiş giyinmesi. Kız kardeşi istediğini giyiyor açık. Yani evlendiklerinde eşi onu kapattırmıyacak.
İki aile birbirleyle anlaşabilecekmi acaba? 1,5 hafta sonra arkadaşıma gidecekler.
aileler farklı şehirdeler bizim
anca telefonla görüşüyorlardı
aradaki onca farka ragmen yaptıkları onca ayıba karsın herbişeyi tolere etti ailem hep saygıyla güzellikle yaklastılar
her zaman aradılar hatır sordular kı ben aramıyorken ailem arardı
ancak onlarda bir hava bir tavırlar herbişeyimi ailem yaptı her günümüzde onlar destek oldu
misafir gibi geldiler gittiler herşeye ama havaları hiç bitmedi ne hikmetse hep triplerde
bizimkiler arardı çogunlukla onlar da ara sıra agız ucuyla iade etmeye ararlardı
şimdi ne triplerindelerse aramayı da kesmişler
bizimkiler aradı etti bikac kez kendi kendilerine
baktılar agız ucuyla konusuyorlar arayan soran yok
simdi onlar da aramıyor halıyle
işte bayramda falan bindebir belki telefonda o da
adamlar bana deger mi verdiler ki aileme versinler
uzak olmaları herkes ıcın en hayırlısı
zaten cok ayrı telden calıyorlar her yönden ayrı dunyanın insanlarıyız biz malasef