• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin ailesi ve sizin aileniz...

benim ailem açık kayınvalidem teyzeler halalar kapalı benle yaşıt kuzenler açık kimse kimseye karışmıyor bekarken ne giyiorsam şimdide giyiyorum ailesi hiç karışmadı

gidip gelme gerekli hallerde oluyor ayrı şehirlerdeler biz de ayrı yerdeyiz herkes memnun

annem olmadığı için babam çok aile ortamına girmeyi istemez.:sinifsinif:
kayınvalidem bu konuda ortayı bulmak adına büyüklüğü üstlenmiştir,babamı hiç bırakmaz.Şeniz
yemeğe gideriz çağır babanı,kardeşini der.
ben doğumda 7-8 gün ordaydım.o günlerde kayınvalidem her gün gelen babam ve kardeşime yemek hazırladı karnımız tok dedikleri halde.sağolsun.
lahana dolması,çorbası,keşkek gibi büyüklerin yaptığı yemeklerden babamada yollar.
yılbaşlarında aile sofrası vardır mutlak suretle babamı aratır kayınpederime.ille gel yemek yiyelim öyle git evine diye..
velhasıl;çok vıcık vıcık olmasalarda iyiler.Allah nazarlardan saklasın.:nazar:

maşallah diyeyim...:nazar:
herşeyden önce saygı duyarlar birbirlerine, severler de...
yapı olarak da seviye olarak da çok benzeşildiği içindir sanırım hiç sorun yaşamadık biz bu konuda...
ama ben biraz şöyle düşünüyorum, gelin ve damat sevilirse karşılıklı aileler için, dünürler de seviliyor...
ben çok sevilen bir gelinim şükürler olsun...eşim de aynen öyle bir damat...
herşey yolunda...

kaynvalidemle annem birbirlerini hiç sevmiyorlar, rekabet halindeler. allahtan ayrı şehirlerdeyizde görüşmüyorlar. bayramdan bayrama telefonla konuşuyorlar o kadar. bir tartşmaları falan olmadı çok şükür.
kayınpederimle babamda mesafeli. yani işin aslı pek birbirlerini sevmiyorlar. bizi etkilemiyor.çünkü uzağız belki yakın olsak etkileyebilirdi.

oldukça iyi ilişki içerisindedir ailelerimiz.
babişkomla k.pederimin bi tavla oynaması var zaten dillere destanlar alemler zemuszemus
anacuumla da k.validem ii anlaşır.
şükür bi sorun yokk herşey yolunda ve benimde çok hoşumaa gidiyorr :lepi:
ama herşey karşılıklıdır bunu bilir bunu derim :jeyyar:

ailelerimiz kültür, görenek, yapı olarak aynı olduğu için çok şükürki hiç bu konuda sıkıntı yaşamadık....

ama betişimin de dediği gibi gelin ve damat seviliyorsa ailelerde seviyor birbirlerini....

en azından arada bi saygı oluyor....

:nazar: :nazar:

ortak bir alanda olmadıkları sürece görüşmüyorlar bundada kaynanamın payı büyük oğluna kızınca yolda annemi görünce selam vermez...nasılsın teyze der cevap vermez...(kaynanam annemden cok buyuk)
özellikle birbirlerini arama-sorma, gelip-gitme gibi bi durum yok...
bu durum bizi pek etkilemiyo eşimin annesinin ne ters bi kadın olduğunu biliyorum.her ne kadar ben bu duruma gıcık olsamda bunu dile getirip eşimle aramı bozmam..

ailelerimiz kültür, görenek, yapı olarak aynı olduğu için çok şükürki hiç bu konuda sıkıntı yaşamadık....

ama betişimin de dediği gibi gelin ve damat seviliyorsa ailelerde seviyor birbirlerini....[/U]
en azından arada bi saygı oluyor....

:nazar: :nazar:

benim ailem damatlarını çok seviyor, eşimin aileside beni sever, ama aileler birbirine uygun değiller, birbirlerini sevmiyorlar.......

Back
X