Haklısın şımdıden gelecegı çok düşünüyorum ama sanki şımdıden müdahale etmezsem iş işten gececek gıbıBende bu mesajın üzerine diyorum ki eğer bukadar takarsaniz cok üzülürsünüz
Evleneceginiz insana istemiyorum diye acik net soyleyinSelam kızlar. Biz yıllarca suren bır ılışkiden sonra evliliğe doğru gidiyoruz 6 aylık nişanlıyız yazın evlenicez. Eltımle ben aynı semtte Oturcaz. Kaynanam ve pederım daha merkezı yerde oturuyorlar arada bır bucuk saat var. Eltıme Gıttıklerınde ıkı hafta kadar kalıyorlar. Muhtemel bız evlenıncede öyle olucak gıbı. Şunu söyleyebılırım kı ne misafirlıkte kalırım ne de yatılı mısafır severım rahatıma aşırı düşkünüm. Tamam oğullarının evı gelsınlerde ıkı hafta bır ay çok degıl mi? Şımdıden karın agrım tutuyor ☹ Ayrıca kpssye çalışan bır öğretmenım evlenınce de çalışıcam. Ama gecen gun nısanlım bır ev tutacagını annesıgılın orada kalacagını bız evlenınce çıkacaklarını söylemişler. Nişanlımda yoo bırlıktede olabılır demış ☹ Onlarda yok olmaz demışler. Bende tavrımı koymak için bır ev tutarız oraya taşınmak ısterlerse dedım. Nışanlımda ne gerek var 1 ay bızde 1 ay abımlerde fılan gıbı bır sey dedı. Ikı gundur karnım agırıyor yemınle eşimi kırmak ıstemıyorum ama 1 ay yada ıkı hafta nedır asla ıstemıyorumsızce tavrımı evlenınce nasıl koymalıyım? Mesela onlara gıdınce uzun yol kal derlerse kalmayı sevmıyorum rahat edemıyorum herkes evınde yatmalı gıbı dememle bır mesaj verebılır mıyım? Ne yapayım ıstemıyorum şımdıden bunaldım
3 yıl olacak evleneli bende sizin gibiyim rahatıma cok aşırı duskunum evde yiyim içim yatım kimse gelmesn kimseye gitmeymHaklısın şımdıden gelecegı çok düşünüyorum ama sanki şımdıden müdahale etmezsem iş işten gececek gıbı
Evlenince tavır koyamazsiniz.kabul ettiginiz birseyin sözunden donmus gibi olursunuz.simdi bu sorunu cozun.cozemiyorsaniz evlenmeyinSelam kızlar. Biz yıllarca suren bır ılışkiden sonra evliliğe doğru gidiyoruz 6 aylık nişanlıyız yazın evlenicez. Eltımle ben aynı semtte Oturcaz. Kaynanam ve pederım daha merkezı yerde oturuyorlar arada bır bucuk saat var. Eltıme Gıttıklerınde ıkı hafta kadar kalıyorlar. Muhtemel bız evlenıncede öyle olucak gıbı. Şunu söyleyebılırım kı ne misafirlıkte kalırım ne de yatılı mısafır severım rahatıma aşırı düşkünüm. Tamam oğullarının evı gelsınlerde ıkı hafta bır ay çok degıl mi? Şımdıden karın agrım tutuyor ☹ Ayrıca kpssye çalışan bır öğretmenım evlenınce de çalışıcam. Ama gecen gun nısanlım bır ev tutacagını annesıgılın orada kalacagını bız evlenınce çıkacaklarını söylemişler. Nişanlımda yoo bırlıktede olabılır demış ☹ Onlarda yok olmaz demışler. Bende tavrımı koymak için bır ev tutarız oraya taşınmak ısterlerse dedım. Nışanlımda ne gerek var 1 ay bızde 1 ay abımlerde fılan gıbı bır sey dedı. Ikı gundur karnım agırıyor yemınle eşimi kırmak ıstemıyorum ama 1 ay yada ıkı hafta nedır asla ıstemıyorumsızce tavrımı evlenınce nasıl koymalıyım? Mesela onlara gıdınce uzun yol kal derlerse kalmayı sevmıyorum rahat edemıyorum herkes evınde yatmalı gıbı dememle bır mesaj verebılır mıyım? Ne yapayım ıstemıyorum şımdıden bunaldım
Ee ama nişanlıma ne diyeyim bi akıl verin hem kırmadan hemde güzel konuşarak bana karşı tavır almasını istememEvlenince tavır koyamazsiniz.kabul ettiginiz birseyin sözunden donmus gibi olursunuz.simdi bu sorunu cozun.cozemiyorsaniz evlenmeyin
Bir buçuk saatlik mesafe için niye o kadar kalıyorlar ki? Insan babasının evinde evlendikten sonra o kadar kalamıyor.
Bilemiyorum biz böyle gidip kalmayız başkasında desen belki rahatsız olduğunu anlar.
şimdiden söyle eşine açık açık sonra söylesen faydası olmaz hem kendin rahata edemezsin nedenlerini anlat banyo rahat giyinme filan emin ol eşine açıklayınca seni anlayacaktır mesafeli davran yoksa çok pişman olursunSelam kızlar. Biz yıllarca suren bır ılışkiden sonra evliliğe doğru gidiyoruz 6 aylık nişanlıyız yazın evlenicez. Eltımle ben aynı semtte Oturcaz. Kaynanam ve pederım daha merkezı yerde oturuyorlar arada bır bucuk saat var. Eltıme Gıttıklerınde ıkı hafta kadar kalıyorlar. Muhtemel bız evlenıncede öyle olucak gıbı. Şunu söyleyebılırım kı ne misafirlıkte kalırım ne de yatılı mısafır severım rahatıma aşırı düşkünüm. Tamam oğullarının evı gelsınlerde ıkı hafta bır ay çok degıl mi? Şımdıden karın agrım tutuyor ☹ Ayrıca kpssye çalışan bır öğretmenım evlenınce de çalışıcam. Ama gecen gun nısanlım bır ev tutacagını annesıgılın orada kalacagını bız evlenınce çıkacaklarını söylemişler. Nişanlımda yoo bırlıktede olabılır demış ☹ Onlarda yok olmaz demışler. Bende tavrımı koymak için bır ev tutarız oraya taşınmak ısterlerse dedım. Nışanlımda ne gerek var 1 ay bızde 1 ay abımlerde fılan gıbı bır sey dedı. Ikı gundur karnım agırıyor yemınle eşimi kırmak ıstemıyorum ama 1 ay yada ıkı hafta nedır asla ıstemıyorumsızce tavrımı evlenınce nasıl koymalıyım? Mesela onlara gıdınce uzun yol kal derlerse kalmayı sevmıyorum rahat edemıyorum herkes evınde yatmalı gıbı dememle bır mesaj verebılır mıyım? Ne yapayım ıstemıyorum şımdıden bunaldım
3 yıl olacak evleneli bende sizin gibiyim rahatıma cok aşırı duskunum evde yiyim içim yatım kimse gelmesn kimseye gitmeym
Ama öyle olmuyo iste zamanla karşı taraf üzülüyo ve sorunlar cikiyo
Kim haklı derseniz onlar hakli derim çünkü oğluyla evleniyosun gelin alıyorlar insan ister gidip gelmeyi kalmayı herkes dusunemiyo cok kalırsam sıkarmiym diye
Çok aşırı sık gelmedikleri sürece cok takılmayın bnce
Eşiniz sizin aileniz için aynı şeyleri dusunse uzlmezmiydinz öyle düşünün birazda
Çok düşünmeyin bide Allah imtihan eder
Bence evlenmeden bunu esinizle paylasmaniz lazim. Evlendikden sonrada onlarda kalmamaya ozen gosterirsiniz guzel bir sekilde sizin evden baska bir yerde kalamama gibi sorunun oldugunu soylersiniz. Ne biliyim panik oluyorsunuz huzursuz oluyorsunuz gibiSelam kızlar. Biz yıllarca suren bır ılışkiden sonra evliliğe doğru gidiyoruz 6 aylık nişanlıyız yazın evlenicez. Eltımle ben aynı semtte Oturcaz. Kaynanam ve pederım daha merkezı yerde oturuyorlar arada bır bucuk saat var. Eltıme Gıttıklerınde ıkı hafta kadar kalıyorlar. Muhtemel bız evlenıncede öyle olucak gıbı. Şunu söyleyebılırım kı ne misafirlıkte kalırım ne de yatılı mısafır severım rahatıma aşırı düşkünüm. Tamam oğullarının evı gelsınlerde ıkı hafta bır ay çok degıl mi? Şımdıden karın agrım tutuyor ☹ Ayrıca kpssye çalışan bır öğretmenım evlenınce de çalışıcam. Ama gecen gun nısanlım bır ev tutacagını annesıgılın orada kalacagını bız evlenınce çıkacaklarını söylemişler. Nişanlımda yoo bırlıktede olabılır demış ☹ Onlarda yok olmaz demışler. Bende tavrımı koymak için bır ev tutarız oraya taşınmak ısterlerse dedım. Nışanlımda ne gerek var 1 ay bızde 1 ay abımlerde fılan gıbı bır sey dedı. Ikı gundur karnım agırıyor yemınle eşimi kırmak ıstemıyorum ama 1 ay yada ıkı hafta nedır asla ıstemıyorumsızce tavrımı evlenınce nasıl koymalıyım? Mesela onlara gıdınce uzun yol kal derlerse kalmayı sevmıyorum rahat edemıyorum herkes evınde yatmalı gıbı dememle bır mesaj verebılır mıyım? Ne yapayım ıstemıyorum şımdıden bunaldım
Maalesef bu işler kırmadan olmaz buraya yazdıklarinizi söyleyeceksiniz.Ee ama nişanlıma ne diyeyim bi akıl verin hem kırmadan hemde güzel konuşarak bana karşı tavır almasını istemem
Yazınız çok net değil anlamadığım evleri varken neden bir ay sizde bir ay eltinizde kalacak .Selam kızlar. Biz yıllarca suren bır ılışkiden sonra evliliğe doğru gidiyoruz 6 aylık nişanlıyız yazın evlenicez. Eltımle ben aynı semtte Oturcaz. Kaynanam ve pederım daha merkezı yerde oturuyorlar arada bır bucuk saat var. Eltıme Gıttıklerınde ıkı hafta kadar kalıyorlar. Muhtemel bız evlenıncede öyle olucak gıbı. Şunu söyleyebılırım kı ne misafirlıkte kalırım ne de yatılı mısafır severım rahatıma aşırı düşkünüm. Tamam oğullarının evı gelsınlerde ıkı hafta bır ay çok degıl mi? Şımdıden karın agrım tutuyor ☹ Ayrıca kpssye çalışan bır öğretmenım evlenınce de çalışıcam. Ama gecen gun nısanlım bır ev tutacagını annesıgılın orada kalacagını bız evlenınce çıkacaklarını söylemişler. Nişanlımda yoo bırlıktede olabılır demış ☹ Onlarda yok olmaz demışler. Bende tavrımı koymak için bır ev tutarız oraya taşınmak ısterlerse dedım. Nışanlımda ne gerek var 1 ay bızde 1 ay abımlerde fılan gıbı bır sey dedı. Ikı gundur karnım agırıyor yemınle eşimi kırmak ıstemıyorum ama 1 ay yada ıkı hafta nedır asla ıstemıyorumsızce tavrımı evlenınce nasıl koymalıyım? Mesela onlara gıdınce uzun yol kal derlerse kalmayı sevmıyorum rahat edemıyorum herkes evınde yatmalı gıbı dememle bır mesaj verebılır mıyım? Ne yapayım ıstemıyorum şımdıden bunaldım
Zaten mizaç gereği istesem de samimi davrananamıyorum aşırı yalnızlığı seven bir tipim nişanlım iki arkadasım ve ailem hayatım böyledir. Kaynanam bize gelince eltimin dedikodusunu yapar buz gibi soğudum ondan da benim arkamdan konuşmayacağı ne malum. Sadece kocayı alsak olmuyor sankişimdiden söyle eşine açık açık sonra söylesen faydası olmaz hem kendin rahata edemezsin nedenlerini anlat banyo rahat giyinme filan emin ol eşine açıklayınca seni anlayacaktır mesafeli davran yoksa çok pişman olursun
1 2 hafta bise degilde 1 ay sende 1 eltide o is ilerde birlik ev yapmaya cikar ne sen ne eltin bu devirde kimse istemez sen esine anlat 1 2 hafta misafir olmuslar nere 1 2 ay nere ev ev ustune olmaz de seninle blbas basa vakit gecirmek isterim de onalr olursa olmaz felan gibisinde yumusak bir sekilde dile getir
Ya zaten onların geçmişte birlik durumu olmuş pek memnun kalmamışlar eşim çok karsı zaten birliğe ama abisigile gidiyorlar ya bize de gelirler vs deyince buz kesildim kabul etmem mümkün değil evleride var yani biz kirada oturcaz onların evi var ne bu baskasında kalma meraklılığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?