O an zaten tepkimi gösterdim bence baska ev tutarız diyerek. Evet şimdiden ve o zamanlarda açıkça anlatmalıyımEvliligin ilk zamanlari alisma sureci oldugunu uzun sure kalinmasi halinde rahat edemeyecegini soyle rahatsizsan eger dile getir ses cikarmazsan kabul ettin sanip evlendigin zaman geldiklerinde daha cok huzursuz olursun esinle.
:):) ahh nerde ama malesef olmuyor aman bırak konuşsun eminim ki benimki de konuşuyor hem de sülalcekZaten mizaç gereği istesem de samimi davrananamıyorum aşırı yalnızlığı seven bir tipim nişanlım iki arkadasım ve ailem hayatım böyledir. Kaynanam bize gelince eltimin dedikodusunu yapar buz gibi soğudum ondan da benim arkamdan konuşmayacağı ne malum. Sadece kocayı alsak olmuyor sanki
Zaten mizaç gereği istesem de samimi davrananamıyorum aşırı yalnızlığı seven bir tipim nişanlım iki arkadasım ve ailem hayatım böyledir. Kaynanam bize gelince eltimin dedikodusunu yapar buz gibi soğudum ondan da benim arkamdan konuşmayacağı ne malum. Sadece kocayı alsak olmuyor sanki
Aslında çook düşkün degıl ama dedıgınız gıbı konusmak kolay degıl nasıl bır cümleyle kötu gorunmeden ona anlatabılırım bılmıyorumÇoğu kişi nişanlına söyle konuş demiş ama hic kolay bisey degil ki karşı taraf anlayışliysa belki anlar
Ama bi yanlış anlarsa sen benim ailemi istemiyorsun vs gibisinden tartışma cikabilir
Eğer konuşursan da kelimelerini cok guzel seçmen lazm
Ama ben olsam asla konsuamazdm
Heleki eşiniz ailesine duskunse işiniz zor
Ya söyledım aslında bir ev tutarız dedım yaşlı insanlar bır eve ne geregı var gıbısınden bır sey soyledı. Son durum şımdı gıdıp orada ev bakacaklar banada resım atacaklar begenırsem tutacaklar ve ramazanı orada gecıreceklermış bız evlenınce bız geçicez o eve gıbı bısey.. yavastan başıma kalmasalar ıyıYazınız çok net değil anlamadığım evleri varken neden bir ay sizde bir ay eltinizde kalacak .
Eşimin ailesine gelirsek biz birlikte de planlar yaparız eşimin ailesi gelir bir hafta kalır daha fazla kalmak isterseler de ben bunu sorun etmem benim ailem de gelip kalıyor . evlenince nasıl tavır takinayim diyorsunuz ya bence fikrinizi şimdi söyleyin sorunlarınızı neden evliliğe erteliyorsunuz eş adayiniz konuyu açmış fikrini söylemiş siz de keşke o zaman soyleseydiniz . En büyük hata kafanizdakileri söylemek için evlenmeyi beklemeniz
İnan zerre umrumda olmaz ya şu sende kaynana olucan muhabbetı aşırı sıkıcı ben hayatta tanıyacagın en anlayışlı ınsanlardanım onlar mutlu olsun gorusmesekde yeter derım ayrıca ne 1 ayı 1 hafta bıle kalmam bende yük olduğunu rahatsız ettiğin duygusu çok fazla gelınım şanslıseninde oğlun olur da evleneceği kız sadece oğlunu alıp gitsem olmuyor mu? diye düşünse ne hissedersin?
gelip kalma fikri ve süresi nişanlının söyleme şekli senin olaylara bakış açın falan siz yol yakınken dönün bu iş yaş
Son durum şımdı gıdıp orada ev bakacaklar banada resım atacaklar begenırsem tutacaklar ve ramazanı orada gecıreceklermış bız evlenınce bız geçicez o eve gıbı bısey.. yavastan başıma kalmasalar ıyıAllah yardımcın olsun diyerek başlıyorum...esiniz ve kayniniz ailesine çok düşkün 2 saatlik mesafede oturan insanları niçin aylarca misafir etme peşine düşmüşler herkesin anne babası var yurt dışında yaşayanlar bile 2 hafta zor dururlar ! Şuan eltinizin ruh hali" şunlar bi evlensede yükü yıksam" diye düşünüyordurbelliki ses cikaramiyo yada cikardida bastırıldı çünkü siz değil hiç kimse kabul etmez kaynana kayınbabayi aylarca. Esiniz çok bencil çok ugrasicaksiniz evliliğiniz boyunca benim annem babam diyerek başlıcak tabiki anne baba baş tacıdır ama o ayrımı yapmicak gibi bunu aldığı karardan çok net görebiliyorum.
Ya kaynatam bıraz rahatsız ama düşkun degıl kaynanam gayette bakıyor bunlar iki erkek kardes arayıp gözumuzun önunde olun muhabbetıyle çağırıyorlarBir buçuk saatlik mesafe için niye o kadar kalıyorlar ki? Insan babasının evinde evlendikten sonra o kadar kalamıyor.
Bilemiyorum biz böyle gidip kalmayız başkasında desen belki rahatsız olduğunu anlar.
Açıkçası bu başıma kalmasalar tavrı pek hoşuma gitmedi. Eşimin ailesi ya da benim ailem ilerde bakıma ihtiyaç duyacak kadar yaslanirsa eğer her ikisi de hayatta olursa ev tutariz biz de çok yakınlarında otururuz ama eğer sadece biri kalmışsa o zaman bizimle birlikte yaşar ve biz eşimle bu konuyu evlenmeden önce görüştük ikimize de mantıklı gelen buydu . Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama hayat bu bazen hiç ummadığın insana da muhtaç olabilirsiniz.benim naçizane tavsiyem o yaşlı insanların yerine kendinizi koyun evlatlarinizin nasıl bir davranış sergilemesini istiyorsanız öyle davranın ya da bu konuyu oturun eş adayinizla ciddi bir şekilde konuşun çünkü ilerde belli ki bu sizin için sorun olacak ne siz ne eş adayı bu şekilde mutlu olamazsınızYa söyledım aslında bir ev tutarız dedım yaşlı insanlar bır eve ne geregı var gıbısınden bır sey soyledı. Son durum şımdı gıdıp orada ev bakacaklar banada resım atacaklar begenırsem tutacaklar ve ramazanı orada gecıreceklermış bız evlenınce bız geçicez o eve gıbı bısey.. yavastan başıma kalmasalar ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?