Esinizin ailesindeki yeriniz

Melomeli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
84
50
3
35
Mrb arkadas, esinizin ailesindeki yerinizi ogrenmek istiyorum. Sizi bas tacimi ediyorlar yoksa umurlarinda degilmisiniz ? Ne kadar onem gosteriyorlar size ?

Mrb arkadas, esinizin ailesindeki yerinizi ogrenmek istiyorum. Sizi bas tacimi ediyorlar yoksa umurlarinda degilmisiniz ? Ne kadar onem gosteriyorlar size ?
Yüzyüze iken bastacı ederler yalandan yersen
Eşimin yanında
Ama yuzyuze değilken umurlarında değilim

Kayınvalidem hariç hepsi severler öperler koca koca teyzeler hürmet gösterir sevgi gösterir.
Kayınvalide de onların yanında sevgi gösterir :KK53:
Aman ne önemi var. Kocamın ailesi diye saygı gösteririm ve saygı beklerim işte o kadar.

ben biraz ulaşılmazım onlar için
canım isterse lutfedip ziyaret ederim
istemezse aramam
özel günlerinde de aramam sadece slm gönderirim
evime de daha gelmediler
sanırım onlar da beni pek umursamıyor
ama ziyaret gitmişsem iyi karşılanıyorum

Valla ne yalan söyleyim bende baştacıyım.bi dediğimi iki etmezler.ağzımdan çıkcak lafa bakarlar.hatta kp biraz sinirli asabi bi adamdır kv görümcem bişey istiycekleri zaman bana söyletirler sen dersen yapar diye:dondurma:

Çok çok çok severler hepsi de beni.:KK68:
Hatta oğullarından daha çok kıymet verirler, yoruluyorum, üzülüyorum diye üzerime titrerler. Allah'ım razı olsun inşallah. :KK25:
Sadece aile değil sülalesi hastadır bana. :dondurma:
Kendimi gördüm hatta bazen eşimle anlaştığımdan daha iyi anlaşıyorum. Kavga ettiğimiz zaman iki arada bir derede kalıyor annesi. O zamanlar eşim gitsin kayınvalidemle kalayım istiyorum ben mi acayibim nedir:işsiz:

Kendimi gördüm hatta bazen eşimle anlaştığımdan daha iyi anlaşıyorum. Kavga ettiğimiz zaman iki arada bir derede kalıyor annesi. O zamanlar eşim gitsin kayınvalidemle kalayım istiyorum ben mi acayibim nedir:işsiz:
Yok bizde o kadar değil.:hasta:
Elbette kocacımı daha çok severim ve sadece onunla yaşamak isterim.:spor:
Kavgalarımızı zaten hiç kimseye yansıtmayız.:hamarat:

Back
X