Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzyüze iken bastacı ederler yalandan yersenMrb arkadas, esinizin ailesindeki yerinizi ogrenmek istiyorum. Sizi bas tacimi ediyorlar yoksa umurlarinda degilmisiniz ? Ne kadar onem gosteriyorlar size ?
Mrb arkadas, esinizin ailesindeki yerinizi ogrenmek istiyorum. Sizi bas tacimi ediyorlar yoksa umurlarinda degilmisiniz ? Ne kadar onem gosteriyorlar size ?
Kendimi gördüm hatta bazen eşimle anlaştığımdan daha iyi anlaşıyorum. Kavga ettiğimiz zaman iki arada bir derede kalıyor annesi. O zamanlar eşim gitsin kayınvalidemle kalayım istiyorum ben mi acayibim nedirÇok çok çok severler hepsi de beni.
Hatta oğullarından daha çok kıymet verirler, yoruluyorum, üzülüyorum diye üzerime titrerler. Allah'ım razı olsun inşallah.
Sadece aile değil sülalesi hastadır bana.![]()
Yok bizde o kadar değil.Kendimi gördüm hatta bazen eşimle anlaştığımdan daha iyi anlaşıyorum. Kavga ettiğimiz zaman iki arada bir derede kalıyor annesi. O zamanlar eşim gitsin kayınvalidemle kalayım istiyorum ben mi acayibim nedir![]()