Eşinizin ailesini ne sıklıkla ararsiniz?

Yellowpepper

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
1.888
2.302
333
Son zamanlarda artan kv sorularina ithafen boyle bi soru sormak istedim. Ayni sehirde yasayip yasamadiginizi da yazarsaniz sevinirim. Kv / kayinpederle gorusme arama sıklıginiz veya gitme sıklığınız nedir ?
Ilk cevap benden. Kv ile haftada bir. Kayinpederle kandilden kandile

Reactions: H M
Biz gün içinde 2 kere konuşuyoruz bazen 3 de oluyor aynı şehirde 20 25 dakika uzaklıktayiz

Kv haftada bir belki daha da uzayabilir bu süre sevmem öyle vıcık vıcık ilişkileri kv de olsa mesafe candır. Kp bayramdan bayrama babalar günü binde bir yani daha 1 senelik evliyim kp bu şekilde aramam belkide ondandır

Hiç aramıyorum malesef ki aynı binada oturuyoruz her saniye burdalar huzurumuzu mahvedip giderler

Aynı şehirdeyiz 15güne bir gideriz aramam eğer ekstrem Bi durum yoksa 15güne en azından konuşacak bişeyler olur

Katiliyorum. Yuz goz olmak butun iliskileri kotu etkileyen bir durum. Ben de sizinle ayni tataftayim :)

Ayni sehirdeyiz iki uc haftada bir aksam gider iki saat oturur doneriz.yazin koye giderler sadece bayramda bir gunluk gideriz.onun disinda ne burda ne de koyde kaldiklarinda aramam ben.nadiren o arar ya cocuklari sormak icin ya da laf sokmak icin:) o yuzden bazen aradiginda telefonu da acmiyorum.
bu duzeni oturtmak icin uc yil ugrastim ama.hemen olmadi yani.

hayattayken kv hergün arardım haftada üç yada dört gün gider ve orda kalırdık,aynı sokakta otururduk Allah nur içinde yatırsın ikisini çok güzel anılar paylaştık

Yıldızlar cok barismiyorsa ben de mesafeyi koruma taraftariyim. Hos mesafe hep lazim ama boyle durumlarda bi tik daha lazim :)

Peki kv sizleri arar mı yoksa hep gelinler mi arayan taraf? Yani nasılsın dye arayan kv ler de var mı? Biz 3 hafta konuşmasak kv aramaz beni, ben aradıkça konuşuruz
Ben aramazsam o ariyor ama yine dedigim gibi cok sık gorusmeyiz, haftada bir ortalama.
Aramasa da ararim ya cok da sey degil bence, cunku bi yerde mecburen gorusuyoruz aslinda o yuzden usülen aramak lazim.

Günde 2,3 defa konuşuruz.
Gün içinde sesim bozuk gelse akşam muhakkak arar, merak eder, sağ olsun.
Annemden çok sever beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…