- 5 Kasım 2014
- 1.888
- 2.302
- 333
- Konu Sahibi Yellowpepper
-
Kv haftada bir belki daha da uzayabilir bu süre sevmem öyle vıcık vıcık ilişkileri kv de olsa mesafe candır. Kp bayramdan bayrama babalar günü binde bir yani daha 1 senelik evliyim kp bu şekilde aramam belkide ondandırSon zamanlarda artan kv sorularina ithafen boyle bi soru sormak istedim. Ayni sehirde yasayip yasamadiginizi da yazarsaniz sevinirim. Kv / kayinpederle gorusme arama sıklıginiz veya gitme sıklığınız nedir ?
Ilk cevap benden. Kv ile haftada bir. Kayinpederle kandilden kandile
Hiç aramıyorum malesef ki aynı binada oturuyoruz her saniye burdalar huzurumuzu mahvedip giderlerSon zamanlarda artan kv sorularina ithafen boyle bi soru sormak istedim. Ayni sehirde yasayip yasamadiginizi da yazarsaniz sevinirim. Kv / kayinpederle gorusme arama sıklıginiz veya gitme sıklığınız nedir ?
Katiliyorum. Yuz goz olmak butun iliskileri kotu etkileyen bir durum. Ben de sizinle ayni tataftayim :)Kv haftada bir belki daha da uzayabilir bu süre sevmem öyle vıcık vıcık ilişkileri kv de olsa mesafe candır. Kp bayramdan bayrama babalar günü binde bir yani daha 1 senelik evliyim kp bu şekilde aramam belkide ondandır
Katiliyorum. Yuz goz olmak butun iliskileri kotu etkileyen bir durum. Ben de sizinle ayni tataftayim :)
hayattayken kv hergün arardım haftada üç yada dört gün gider ve orda kalırdık,aynı sokakta otururduk Allah nur içinde yatırsın ikisini çok güzel anılar paylaştıkSon zamanlarda artan kv sorularina ithafen boyle bi soru sormak istedim. Ayni sehirde yasayip yasamadiginizi da yazarsaniz sevinirim. Kv / kayinpederle gorusme arama sıklıginiz veya gitme sıklığınız nedir ?
Ne kadar guzel. Allah rahmet eylesin.hayattayken kv hergün arardım haftada üç yada dört gün gider ve orda kalırdık,aynı sokakta otururduk Allah nur içinde yatırsın ikisini çok güzel anılar paylaştık
Yıldızlar cok barismiyorsa ben de mesafeyi koruma taraftariyim. Hos mesafe hep lazim ama boyle durumlarda bi tik daha lazim :)Ayni sehirdeyiz iki uc haftada bir aksam gider iki saat oturur doneriz.yazin koye giderler sadece bayramda bir gunluk gideriz.onun disinda ne burda ne de koyde kaldiklarinda aramam ben.nadiren o arar ya cocuklari sormak icin ya da laf sokmak icin:) o yuzden bazen aradiginda telefonu da acmiyorum.
bu duzeni oturtmak icin uc yil ugrastim ama.hemen olmadi yani.
Ben aramazsam o ariyor ama yine dedigim gibi cok sık gorusmeyiz, haftada bir ortalama.Peki kv sizleri arar mı yoksa hep gelinler mi arayan taraf? Yani nasılsın dye arayan kv ler de var mı? Biz 3 hafta konuşmasak kv aramaz beni, ben aradıkça konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?