Eşinizin ailesiyle aynı evdee

sera91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
295
4
118
İstanbul
kızlar eşinizin ailesiyle yanı anne ve babasıyla birlikte yaşamayı kabul edermiydiniz. 5 tane görümce ve eşinizinde tek erkek çocuk olduğunu düşününn

Tek erkek çocuk, 10 erkek çocuk ne değişir yani aynı evde yaşamamak için? Tek kızı olan aileler ne yapsın? Hepsi içgüvey mi alsın?Anam ne kıymetliymiş tek erkek çocuk olmak!!:ssz:

Son düzenleme:
Büyük konuşmıyım ama kesinlikle kabul
etmezdim yani birlikte yaşayacağımıza tek
odalı evde oturup huzurulu olurum daha iyi bence..

4 görümcem var eşim tek erkek çocuk, yılda 2 gün kalmaya bile tahammül edemiyorum, değil ki birlikte yaşamak :51:
aşkımdan ölürüm yine de kabul etmem.

evdeki yaşantı anne baba ve sizden ibaret olsaydı bi düşünün derdim, ama maalesef 4 görümce aynı evdeyse pek anlaşabileceğinizi düşünmüyorum:ssz:

5 tane kız varmıs ıste aynı evın ıcınde 6. kızı napacaklarmıs
tabıkı asla kabul etmezdım o 5 gorumcenın 5de evlı 1 er tane cocukları olsa kımı zaman bır kımı zaman hafatda 1 kımı zaman 15 gun kalmaya gelseler zaten bırlıkte yasanmıslıgın verdıgı psıkolojıyle artık kendımı hızmetcı ascı temızlıkcı gıbı hıssederdım

anneme gıdıcektım ,, aaa olmaz fılanca ablan gelecek kaynanasıyla misal........

aynı evde yaşayanların çok sıkıntılarını okuduk buralarda...

Kimse kabul etmez diye düşüüyorum..
Allahım mecbur etme Yarabbim :50:
Büyük konuşmaktan da korkarım yaniii :18:

kızlar eşinizin ailesiyle yanı anne ve babasıyla birlikte yaşamayı kabul edermiydiniz. 5 tane görümce ve eşinizinde tek erkek çocuk olduğunu düşününn

ister 10 evin bir oğlu olsun padişah torunuda olsa aklımı kaybetmediysem böyle bir şeyi kabul etmem

asla etmezdim sende etme sonradan çoookkkkk üzülürsün
en iyisini baştan üzül canım biriyle anlaşsan biriyle anlaşamazsın
birde anlaşman gereken bir sürü insan var

Evli ve çocuklu, hayatta birçok şeyi görmüş biri olarak söylüyorum
Genç kızlar, nişanlılar duyun sesimi..
Aynı evde asla, olmaz olamaz...
Evlenmeyin anne babanızla yaşayın çok çok daha iyi.

Aynı evde değilim ama aile apartmanında otuyuorum. Senede çokça zaman kayınvalidem ya gezmeye yada başka amaçlarla köye gider. Kayınpederim, özürlü kaynım ve diğer kaynım eltime ve bana kalır. Yalnızca yemek yapıyor olmak bile inan sorun olabiliyor. Küçücük çocuk, kendi evinin işleri, sonra birde aşağıya tencelerle yemek indir, toparla falan filan derken inan çok yıpranıyoruz. O yüzden değil aynı ev aynı bina bile olmasın mümkünse...

Aman ALLAH'ım :)) Koşarak uzaklaş.

5 görümce,kayınbaba,kayınvalide kafayı yemek istiyorsan cazip bir öneri :))

burada bu kadar konu oldugu halde tekrar bu sekılde konu neden acarlar anlamıyorum
buna benzer kac baslık var okusanız zaten anlarsınız
soyle dusunuyorum heralde buraya baslık acanlara bole bı teklıf gelıyo annemle babamla yasar mısın dıye kızda sevıyor tabı bu sebepten ayrılmakta ıstemıyor ama bılıyor kendını de yapamayacagını hanı bırısı de dese ben yasıyorum kaynanmla ve cok mutluyum hemen kabul edıverecek kendıne yandas arıyor gıbı
ıcten ıce bılıyor bunun yanlıs oldugunu ama sevdıgınden de ayrılmak ıstemıyor
ama burdan sana gıt kaynananla otur dıyen cıkmaz
ben konu sahıbıne bıse soyleyım kaynanayla ask mesk kalmıyor cok sevdıgınden bıle sogursun sonra buraya ben ne yaptım dıye konu acarsın
ben bır sene yasadım suan kendı evımdeyım o gunlerı hatırlamak bıle ıstemıyoruım
ılla kotu kaynana olmasına gerek yok herkes kendıne gore ıyıdır ama kaynana bal borekte olsa aynı evın ıcınde olmuyo bı ıpte ıkı cambaz oynanaz demısler bı evın ıkı hanımı olmuyor her kadın kendı evınde kuralları gecsın ıster
bır kadının 9 tane de cocugu olsa ayy ben sıkıldım bu cocuklardan demez ınsana cocukları cok gelmez ama bır kadına aynı evın ıcınde kocası ve cocuklarından baska herkes kalabalık fazlalık gelır
ben bır sene oturdum ama sokaktakı kopeklerden pısmanım

KAYNANAYLA AYNI EVE GIRECEGIME TOPRAGA GIRERIM DAHA IYI

Çok mu seviyorsunuz nişanlınızı?
Ayrı ev açacak durumu mu yok?
5 kızdan sonra size düşmez ama bakıma mı muhtaçlar?

Neden kendi ailenizi kurmak varken ev içerisinde ev kurmaya çalışıyorsunuz?

Back
X