Eşinizin ailesiyle görüşmeyenler sorunlarımızı paylaşalım..

Eşimin annesiyle görüşmüyorum 2 ay kadar zamandır.
Kendi isteğimle , eşimin annesinin böyle bir talebi yok hatta onu görmek istemeyişim kendisini sinir ediyor , çünkü bana rahat rahat kaf sokup iğneleyem,yor , stres atamıyor kadıncağız benimle rahat rahat..
Ay keşke hiçbiriyle görüşmesem ne kadar rahat ve huzurlu olurdum tahmin bile edemem heralde..

Bizde eşimin ailesiyle nadir görüşüyoruz.yani küs değiliz ama çok aşırı mesafeliyiz.bayramlarda görüşüyoruz genellikle.onun dışında ortak tanıdıklarımızın düğünlerinde karşılaşırsak görüşürüz.yaşanan bir çok üzücü olaydan sonra bayramdan bayrama gitmeye başladık son 2 yıldırda böyle devam ediyor..Ama sabrımı o kadar çok zorladılarki artık araya mesafe koymanın vakti gelmişti.yasakkelime.Yinede üzülüyorum keşke böyle olmasaydısenağlama

Bizde eşimin ailesiyle nadir görüşüyoruz.yani küs değiliz ama çok aşırı mesafeliyiz.bayramlarda görüşüyoruz genellikle.onun dışında ortak tanıdıklarımızın düğünlerinde karşılaşırsak görüşürüz.yaşanan bir çok üzücü olaydan sonra bayramdan bayrama gitmeye başladık son 2 yıldırda böyle devam ediyor..Ama sabrımı o kadar çok zorladılarki artık araya mesafe koymanın vakti gelmişti.yasakkelime.Yinede üzülüyorum keşke böyle olmasaydısenağlama
bende aynı düşünüyorum veaynı şeyleri fazlasıyla yaşadım

Back
X