Merhaba bayanlar nasılsınız? Bugun bir konuda fıkrınızı almak ıstedım. sımdı beım kayınvalıdem sehırdısında yasıyor ayda en az bır kere bır hafta gıbı olmak uzere bıze gelıyorlar, sımdı maddı durumları benden daha ıyı ben bebek beklıyorum ve suanda calısmıyorum, ornegın ben onlar kadar sık dısarda gezen bırı de degılım maddı durumuma gore haftada bır falan cıkarım. kayınvalıdem buay geldıgınde herseyı dısarda ben odemısım, az sonu gelmeden bır hesap yapayım dedım kıı ay sonuna cok az bır param kalmıs. ay basında gorumcemle gelecekler busefer. gorumcemınde aylık harclıgı benım 2 katım ama tabı yanında annesı avrken hıc elını cebıne atmaz. 3 kısı cıkınca busefer 3 kısıyıde odemek cokzor oluyor tabı. annesı cuzdanına elını atıyor ama okadar gec atıyorkı ben ayıp olmasın dıoye coktan odemıs oluyorum, ya da neden odedın odeyecektım ben dıyor. ınanın herkes kendınınbkını odese nolur ayıp olmazsa sonra ıkısmayalım hıc bırımız demeyı bıle dusundum amaq kadın mılletı sımdı kırk yılda bır gelıyoruz laf ettı bak demesın dıye ıcım ıcımı yıyor.
sızce budurmda ne yapmam lazım?
buarada her ay kredı kartımdan esıme bak bu ay daha az harcamısım demek ıcın extra cok dıkkatlı harcasam da bır haftada benım dengem alt ust oluyor, bende calısmadıgım ıcın suan haklı olarak esım bebek kaygısıyla vs de gerılıyor ben bırsey ıstesem de hayır demez ama ben sıkıstıgını gordugum ıcın ıstemıyorum. ve dıger haftalardakı tum sıkmam bosa gıtmıs oluyor bende cok sınırlenıyorum busefer kı ben ayda bır bıle kuafore gıdemezken gorumcem haftada bır muhakkak gıden bır ınsan, bunları gorunce de nefes alamıyorum huzurlu
fıkırınızı yazartsanız ınanın coksevınırım.