Eşinizin ailesiyle ilişkiniz.

redbarby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
146
4
68
İstanbul

Merhaba bayanlar nasılsınız? Bugun bir konuda fıkrınızı almak ıstedım. sımdı beım kayınvalıdem sehırdısında yasıyor ayda en az bır kere bır hafta gıbı olmak uzere bıze gelıyorlar, sımdı maddı durumları benden daha ıyı ben bebek beklıyorum ve suanda calısmıyorum, ornegın ben onlar kadar sık dısarda gezen bırı de degılım maddı durumuma gore haftada bır falan cıkarım. kayınvalıdem buay geldıgınde herseyı dısarda ben odemısım, az sonu gelmeden bır hesap yapayım dedım kıı ay sonuna cok az bır param kalmıs. ay basında gorumcemle gelecekler busefer. gorumcemınde aylık harclıgı benım 2 katım ama tabı yanında annesı avrken hıc elını cebıne atmaz. 3 kısı cıkınca busefer 3 kısıyıde odemek cokzor oluyor tabı. annesı cuzdanına elını atıyor ama okadar gec atıyorkı ben ayıp olmasın dıoye coktan odemıs oluyorum, ya da neden odedın odeyecektım ben dıyor. ınanın herkes kendınınbkını odese nolur ayıp olmazsa sonra ıkısmayalım hıc bırımız demeyı bıle dusundum amaq kadın mılletı sımdı kırk yılda bır gelıyoruz laf ettı bak demesın dıye ıcım ıcımı yıyor.
sızce budurmda ne yapmam lazım?
buarada her ay kredı kartımdan esıme bak bu ay daha az harcamısım demek ıcın extra cok dıkkatlı harcasam da bır haftada benım dengem alt ust oluyor, bende calısmadıgım ıcın suan haklı olarak esım bebek kaygısıyla vs de gerılıyor ben bırsey ıstesem de hayır demez ama ben sıkıstıgını gordugum ıcın ıstemıyorum. ve dıger haftalardakı tum sıkmam bosa gıtmıs oluyor bende cok sınırlenıyorum busefer kı ben ayda bır bıle kuafore gıdemezken gorumcem haftada bır muhakkak gıden bır ınsan, bunları gorunce de nefes alamıyorum huzurlu

fıkırınızı yazartsanız ınanın coksevınırım.

Onlar geldiği zaman dışarı çıkmayın, ya da evde yiyin sonra sadece çay, kahve, tatlı vs için çıkın böylece fazla masraf yapmamış olursunuz.

ben durumunuzu anlat derim sonrada niye herşeyi sen ödüyorsun bırak herkes aldığını ödesin aa öyle şeymi olur bir de bebeginiz olacak hem niye her ay geliyorlar ki anlamadım hem durumlarıda iyimiş size destek çıkması lazım kayınvalidenin bence.

sana çok sık geliyorlarmış..zaten oturduğunuz şehri bol bol gezme imkanı bulmuşlar..her defasında dışarıda yemek içmek yerine evinizde yeyip çıkmayı teklif edin..yada alışverişiniz varsa onlardan sonraya erteleyin..biz böyleyz işte hayır diyememek mahcup olma korkusu..

Onlar geldiği zaman dışarı çıkmayın, ya da evde yiyin sonra sadece çay, kahve, tatlı vs için çıkın böylece fazla masraf yapmamış olursunuz.

ya ankaradan geldıklerı ıcın hangı sehıre gıtseler gezmek ıstıyorlar, aslında 7 yıllık evlıyız gezecek yer kalmadı benım bıle gıtmedıgım yerlere gıttıler hanı bazı ınsan sever ya gezmeyı oyuzden evde durmak ıstemıyorlar pek

agustos bocegı karınca durumu avr bıraz, bız gelecek kaygısıyla yasıyoruz pek lux harcamaktansa bıtrıktırme egılımımız var, onlar esım harıc 2 kardesı ve anne genelde bırıktırmez hıc yarına cıkacagımız ne malum der annem yuzume hatta ( oyuzden yardım beklemıyorum zaten de bızden sıkıstıkca para ıstemeseler tek derdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…