- 24 Haziran 2011
- 23.545
- 49.181
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimin ailesi uzakta senede bir görüşüyoruz el mahkum.Sorma.Ne zaman erkek arkadaşımdan gına gelse, şuraya gidip milletin dertlerini okuyup şükrediyorum.Genel baktığım zaman ben ailemle görüşmeyen bi eş istemezdim.Çünkü çok kırıcı.Çünkü benimle evlendin yani ne demek lan ailemmle görüşmemek.Bu yüzden evlendiğim insanın aileside benim için görüşmiceğim insanlar olamaz.Gülü seven dikenine katlanır tarzı yani.Amma velakin iş ayarsız bi baskıya dönüştüğü zaman tüylerim ürperiyo.Neden ben kalamicakmışım yani kendi evimde eşim nöbette diye.Hemde her hafta her hafta.Hadi ayda bir iki belki.Tiiii bunlar ne biçim erkekler yav kınamıyorum gerçi çünkü hiç kimseye güvenmem iyi dediğim insanıın içinden bile olmadık huylar çıkabilir inancındayım.Ama çok sinir bozucu olduğunu kabul edebiliyorum.Bence eşinizden korkmanızı gerektiricek bi durumunuz yoksa, şiddet gibi.Kavga edebildiğiniz kadar edin derim.Bellki eşiniz sadece bunlar anlayacak.Yaşasın şirretlik.
Çok saçma. Onunla görüşme yok bununla görüşme. Ne demek ya!yaa iyiler şimdi ama çok şey yasattilar bana o yüzden on yaargiliyim ne kadar iyilik yaparlarsa yapsınlar istemiyorum hergün görüşmek ben anlatamıyorum batıyor bana da evet zorla görüşmek de olmaz komşum la iyiyim üst komşum bi daha onla gorusmuyceksin diyo zihniyete bak kadın tek başına burda uzaktan geldi Yoldaş oluyoduk o beni degistiriyomus herkes beni değiştiriyor onlara göre biktim artık bunlardan
Bıktım ben ya hergün hergün nedir bu annesi üç gündür goremiyomus oğlunu taşra yapıyo tamam oğlu gitsin görsün ben kendi anama gidemiyorum annem geliyo her gececi olduğunda yine aynı mesele haftada iki kere gececi tek kalmamam lazımmış ailesinde kalcakmisim bu adam bikmiyo mu sürekli ayni şeyleri tartışmaktan evde yemek var diyorum annesini ariyo yemeğe sana gelcez diye hiç benim fikrim önemli değil siz olsanız napardiniz ya bu nasıl bi ilişkidir bende söyledim ayrılalım daha iyi diye tartışinca biz huzursuz olunca çocuk daha kötü oluyo diye en iyisi ayrılalım daha iyi olur dedim
Siz neler yaşadınız ki böyle baya sert tepkiniz eşimin ailesi iyi davranıyo tamam da ben hergün niye görüşeyim ki bizimkisi baskıyla zorbalikla işini halletmeye çalışıyobenimde eşim geceleri nöbete gidiyo zaten ayrı şehirlerdeyz fakat aynı yerde dshi olsak çocukmyujzda evde tek kalamıcaz zaten kv yakın olsak kan çıkar kendini ezdirme cvbını ver eşinin erkeklere deger verdikçe tepemize çıkıyolar benim kv günlük onkez arar şimdi kızının yanına gitti almanyaya ordan bile whatsaptan arıyo benie arıyo inadına açmıyorum eşimede dedim kızının yanına gitti arayp arayıp rapormu istiyo günlük dedim şimdi wcyw gidiyorm bi zahmet sen söelrsn dedim
Bizimkisi Allah için yaptığım yemeğe filan bişey demez beğenir ama en başlarda çok yaşadık zeytinyağını çok kullanıyordum alışkın değildi çok söylendi o zaman ama şimdi onun damak tadına uygun yemekler yapıyorum kavga çıkarmak isteyen buluyo illa bişeyler Ota çöpe kavga edebiliyoşunuda söleyeyim erkekelrin hepsi aynı anasının yemeginin içinden metrelik saç çıkar oturur yer ben bigün makarna yapayım ee yapa yapa bunumu yaptın yok niye yemek yapamdın hasta olurum umuruna gelmez hiiç kafana takma herkesin başında aynı akılhastaları kv mevcut keyfine bak onu kafaya tak bunu kafaya tak çocuk olmuyo mesela benim ruh hastaları duyuyomu duymuyo yine anaları bitane canım
Ona söyledim dün böyle olcak sa ayrılalım diye kendimi çok değersiz hissediyorum dedim ben sana sevgim le alakali bişey söylemedim diyo seni sevdiğim için sana bağırıyorum diyo sevmesem istemesem umrumda olmazsın diyo zorlama beni dedim çok konuştuk dün faydası olur mu artık bilmiyorum inşallah olur ben ayrıldım 2 ay eşimden abimlerde kaldım o yüzden çok laf söyledi eşim ailesi abim bi terbiyesizlik yapmadı eşi ailesine karşı çok cevap verdi o yüzden yollamiyo evineAbinle mi görüştürmüyor? Neden?ne yapmak istiyorsun hiç boşanmayı düşünüyormusun mesela
![]()
Giderken bana diyo surat a bak Güleyim mi dedim nasıl kiziyo seninle evlendigim güne lanet olsun diyoCok saçma.. "Görüşmek" insan isterse olabilecek birşeydir... İçinden gelmiyorsa ve görüşmek istemiyorsan görüşmezsin. Bu kim olursa olsun. Zorla görüştürülmek gibi saçma birşey yok.. Bence birgün gittiğinde kayınvalidene eşinin yanında surat yap. Sonra da "görüştük mutlu musun" de bakalım napacak.. "Ben içimden geldiğinde gelmek istiyorum, zorla değil" de.
Allah yardimcin olsun bebegim. Kocani da islah etsin tez zamanda.Evet böyle düşünüyo sanırım yaptığından da pişman oluyo vurmak hoşuna gitmiyom us ama uzun zamandır yok böyle biey
Bahsettiğiniz herkes sorunu Nasıl çözdü acaba? Çok merak ettim :)Sende hemen boşanalımla kolay yolu seçmişsin , mücadeleci olman gerek ,bu sorun herkeste oluyor bunun için ayrınılmaz aldığın 2 .kocada kimbilir ne sorun çıkacak ozaman ondan da ayrıl ,hep sorundan kaç , böyle olmaz canım
Amin canım insallahAllah yardimcin olsun bebegim. Kocani da islah etsin tez zamanda.
Çözüm olduğu gibi kabullenip çekmek heraldeBahsettiğiniz herkes sorunu Nasıl çözdü acaba? Çok merak ettim :)