Eşinizin aldatma girişimine karşı nasıl davranırdınız?

Lütfen bana kızmayın tamamen kendi hissiyatım ve fikrimi söyleyeceğim..

Eşiniz ne kadar gereksiz bir insan böyle Bu hareketi yapacak kadar karaktersiz, bunu size anlatacak kadar da dengesiz bir insan.. Neyse ki sizden saklayacak kadar aklı yokmuş da görmüş oldunuz nasıl bir adamla birlikte olduğunuzu.. Bunun " tam olarak aldatma olmasa da bana göre aldatmadır" şeklinde bir cümle kurmuşsunuz.. Bu kesinlikle bir aldatmadır.. Düpedüz aldatma yani başka izahı yok bana göre.. Üzerine size trip atması falan o pişkinliği falan........ Söyleyecek birşey bulamıyorum sonuçta eşiniz ama benim içim kalktı.. Size şunu yapmalısınız bunu yapmalısınız diye de bir fikir vermek istemiyorum çünkü yapmanız gereken şey net ortada zaten...

Siz "tamamen aldatılmayı(!)" bekliyorsunuz galiba, hatta olmuştur da kocanız onları itiraf etme gereği duymamıştır. "Telini her kurcalayışımda bir şey yakaladım" yazmışsınız bir yorumda, e madem böyle biri bu herif, e sizde öyle böyle susup oturuyorsunuz e niye madem buraya konu açıyorsunuz arkadaş? Sizin galiba aşağılanma ihtiyacınız var, eşiniz kadınlık gururunuzu aşağılıyor, burda haliyle bizler kızıyoruz, nedir yani amaç ne? Yolun başındayken bu heriften ayrılmak vermeniz gereken tek tepki.

Kocanız bence tam bir pişkin .Bıde utanmadan anlatıo

Bana göre göz göze gelmesi bile aldatmadır.. Sizin için değil ise bilemem... Daha 4 aylık evlilikte aranmaya başlamış resmen.. Sizin adınıza üzüldüm.. Evliliğinizin başında size bunu yaşatan pişkin, ileri ki zamanlarda neler yaşatır neler diye sorgulamadan duramıyor İnsan... Ne yazık ki

Siz tam olarak aldatilmayi mi bekliyorsunuz ben anlayamadım. Cinsel birliktelik mi gerek aldatılmak için illa ki? Bakın bir kez müsade eden bir kez tavizi alan bundan sonraki hayatında hep bunu sürdürmeye meyilli olur. Bir kez affeden nasılsa yine affeder gözü ile görülür.

Allah allah bu durumu boyle mı yorumladınız. Usenmesem yazacagım cok var ama usenıyorum.

Askjxdjdj tam bir aldatma olmasa bile mi? Şaka mı bu? Tam bir aldatma nedir yatakta bassanız inanmayacak gibisiniz.
Yeşilçamda bi sahne vardi kadin yatakta kocasini biryle goruyodu adam sen sandim diyodu sonra kadin galiba inaniyodu sariliyolardi aklima o geldi bu yazinizi okuyunca

Henüz olayı kendi içimde bile hazmedememişken atacağım herhangi bir adımın sonradan pişman olmama sebep olmasını istemiyorum da o yüzden galiba şuan sadece çekip gitmek istiyorum
Olayı sindirmeye hiç çalışma canım benim. Şu an hissettiklerin evet doğru. Şu an çekip gitsen boşansan fevri karar vermiş olmazsın hiç de pişman da olmazsın sonradan.
Neden mi? Çünkü 4 aylık evlilikte başkasına bakıp telefonunu isteyecek kadar başkasına kalbi atan adam başka hiç birşey yapmamış dahi olsa güzelce terkedilmeyi hak eder. Seninle daha cicim aylarında olması gereken zamanlarda başkasıyla flörtleşmek başkasından hoşlanmak heyecanlanmak kusura bakma allah belasını versin derim benim kocam olsa.
Ayrıca diğer arkadaşların dediklerine de katılıyorum bu iş daha ileriye gitmiştir kız evli olduğunu öğrenince karına söyleyeceğim bu adiliğini diye tehdit falan ettiyse ondan söylemiştir bu şekilde sana. Akıllı ya paşa benim peşime düştü iftira atıyor yapacak sana ortaya çıkarsa.
Bir de küstün mü falan deyip sana trip atmalar akli dengesi yerinde değil galiba. Ya da seni çok saf aptal aşık falan sanıyor.
içinden ne geliyorsa yap gönül rahatlığıyla bu adam iyi bir intikamı terkedimeyi canının yakılmasını hak etmiş. Gerçekten dört ayda da bu hale gelen dört yılda sana iki tane kuma getirir. Defolsun gitsin senin hiç bir suçun yok önceki ilişkinle falan da alakası yok adamlar şeref yoksunu.

Numarasını evdeki tamir işleri için istemediğini biliyorsun değil mi? Yani tesisatçı elektrikçi falan değil. Bunu sana neden anlattı. Tutar hiçbir yanı yok. Kız istedi dese anlarım çok cazibeliyim fln mı diye

Daha 4 aylık bir evlilikte gözü başkasına kayıp numara isteyen insan fırsatını bulsa neler neler yapar.. yolun çok başındayken yıpranmadan kendinizi kurtarın ondan. Bir de utanmadan üste çıkmış adam gel de çıldırma kendinize değer verip kaçın lütfen o karaktersizden

Nedir bu tam aldatma? Kokoreç mi bu çeyreği yarımı tamı olacak daha neyi bekliyorsun kıçına tekmeyi basmak için. Zararın neresinden dönersen dön kardır

Evet zor boşanmak psikolojik olarak ancak henüz 4 aylık evliyken kendine bu saygısızlığı reva görme.. Affedilecek birşey değil hiçbir yaptığı... Dünyadaki son adam dahi olsa tek başına kalıp öz saygınla ayakta durman en iyisidir.

Tam bir aldatmadan saymamissin ya bu olanı biteni orda senden bi tık uzaklastim sen iyimisin cnm bide yumusatiyosun yani evli olunca uzaklaşmış bilmem ne diye bosan desek gidip barisacaksin gibi hissetrim

Adam demese bilmeyecektin.
Adam aldatmış olsa dahi aldattığını itiraf dahi edemeyen adamcıklara nazaran adammış...

Boşanacak misin? Hayır... O zaman?

Oturup bu durumu ciddi ciddi konuşun derim. Daha yeni evlisiniz, cicim ayları sayılır bu dönemde böyle bir şey yapıyorsa hamile kalsanız fiziksel olarak da aldatır diye düşünüyorum. Açık açık konuşun, eğer gözün başka kadınlarda kalıyorsa yol yakınken ayrılalım deyin. Ben böyle bir evlilik istemiyorum, güvenmediğim bir insanla hayatımı devam ettirmek istemiyorum deyin. Mesajınızı net bir şekilde verin ve en az 1 yıl da çocuk yapmayın. Güveninizi kaybetmişsiniz.Çocuk yokken bi karar almalısınız. Çocuk olursa işler daha da zorlaşacak.

Katılmıyorum.

5 çocuğa rağmen bosanirim , gözünün yaşına bakmam imajını çizen ve gerçekten bunu yapan çok çok kadın var.
Tammda mevzu erkekler zaten onlarin bakis acilari fakat kadinlarda da ezici cogunluk benim dedigim bence

Çoğu kişi sizin 10 yıllık sevgilinizle yaşadığınız benzer durumları yaşadı, yaşıyor. Önünüze bakmanız gerekiyor evet ama siz daha da sizi dibe çekecek kişileri hayatınızda tutmaya devam ediyorsunuz. Ayrıca aileniz nerede, evliliğinize nasıl müsaade edildi, eşiniz kendine bile yetemeyen biriyken üstüne aldatma, alkol sorunu çok fazla değil mi ki 4 aylık evlisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…