Eşinizin aldatma girişimine karşı nasıl davranırdınız?

Bariz aldatmış birde pişkin pişkin söylemiş cok ilginc ya aslında şu yaşadığımız zamanda ilginç

4 aylık evli pis Abaza şimdiden bunu yapıyor. 4 sene sonra elinde iki çocukla gelir. Ayrıca siz aynı şeyi yapsanız ne yapardı?

Bu üye o üyeymiş. Hem anasıyla abisiyle yaşıyor. Hem para pul yok ortam yok diye bebek aldırıyor. Sıkıntıları o çekiyor ama adam pek geniş ve rahat. Konu sahibi de hala ne yapayım diyor. 3. Kez hamile kal diyeceğiz sanıyor

Daha önce 10 yıllık ilişkisinde çok fedakarlık yapmış, adam evlenmemiş terketmiş konu sahibini. İlginç bir şekilde kocasının eski sevgilisinden daha iyi olduğunu düşünüyor, sahiplenmiş nikahı basmış falan. Nikahı basmış ama anasının evine getirmiş ayrı ev açmamış. Alkolik. Eski sevgilisini stalklıyor arada. Aldatıyor. Ama sahiplenmiş. İlginç.

Adam resmen boşanalım diyor tövbe tövbe ya zor bir durum bir daha yapıycağından emin olursam yola devm ederim beraber eğer gene yapacaksa ayrırılım yok zor olursa ilk fırsata şartlar oluşunca basarım tekmeyi adam otobüs de gördüğü kızdan no alıyor

Bu bir girişim değil, bas baya aldatılmışsınız .. belki daha fazlası da var ... bu saatten sonra sözüne nasıl güvenip doğru kabul ediyorsunuz.

Bana eşim böyle bişey söyleyemez sinirli insanım dalarım dümdüz çökerim gırtlagına.ve boşanırdım yani canm gidip yatması gerekmiyor ki aldatmış işte. Sana anlatması nasıl bir pişkinlik arsızlık pess..

Oracıkda ağzına mıçıp evi terk ederdim. Kendime zerre kadar saygım varsa.

Canım üzgünüm ama düpedüz aldatmış seni. Kız yüz vermeyince amacına ulaşamamışsen şimdi bunu sineye çekersen, diğerlerinde çekersin diye defalarca dener bunu ve daha fazlasını yapar inan bana. Boşanma ya kadar gidebilecek tepki ni koy ki ileride daha fazla üzülmeyesin. 4 aylık evli daha cicim aylarındaaınız ya 4 yıl sonra düşünemiyorum...

Tam olarak aldatma değil de nedir bu ? Anlayamadım ben aldatması için karşılık bulması mı gerekiyordu bi kızdan numara istemesi onunla konuşması sonra bunu gelip size anlatması bu insanı dürüst yapmaz. Eşiniz sizin gözünüze girmek yediği haltı hafifletmek için gelip size anlatmış.
Kesinlikle affetmeyin 4 aylık evlisiniz şuan sizin en mutlu zamanlarınız olması lazım gözünün sizden başkasını görmemesi gerekir ama eşinizin gözü baya dışarıda lütfen kendine saygın varsa adım atma eşine

Keşke imkanım olsa tek başıma kalıp kafamı dinleyebileceğim bir yerim olsa da biraz yalnız kalsam.. ailemin evine gidersem ailem de şüphelenecek. Annesiyle beraber yaşıyoruz ben ona bile anlatmadım bu durumu..
Öz güven eksikliğiniz olabilir mi?

Malesef sizde bir sorun var. Siz hal böyleiken gayet hakkınız olarak gözden çıkarıp s*ktiri çekeceksiniz. Neden ezilen taraf siz olasınız suçsuz olduğunuz halde??

Henüz olayı kendi içimde bile hazmedememişken atacağım herhangi bir adımın sonradan pişman olmama sebep olmasını istemiyorum da o yüzden galiba şuan sadece çekip gitmek istiyorum
Bu adamdan acilen boşanmaziseniz asıl pişmanlığı o zaman görürsünüz malesef..

Ben benim baskımla yapacaklarından vazgeçmesindense böyle şeylere hiç meyletmemesini tercih ederdim. Neden başka heyecanlar peşinde? Asıl mesele bu..
Hanım efendi eşiniz fokun büyüğünü yemiş ve üzerine küsersen küs demiş. Kendinizi ezdirmeyin dik durun, Allah a sığının ve bu adamdan kurtulun. Hemde yedi aleme rezil ederek.

Aldatmak için yatması mı gerekiyor ?
Adam flört ediyor bekar erkek gibi ne güzel susun oturun ne diyelim.
Bu sorunun cevabı belli beklemeniz hata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…