Bariz aldatmış birde pişkin pişkin söylemiş cok ilginc ya aslında şu yaşadığımız zamanda ilginçMerhaba,
4 aylık evliyim, eşim dün bir itirafta bulundu.. Geçtiğimiz haftalarda işe gelip giderken bindiği otobüsten bir kızın telefon numarasını istemiş, kız da "ben numara vermiyorum, numara alıyorum" diyerek eşimin numarasını almış. Ne kadar süre ve ne konustuklarını bilmiyorum ama kız eşimin evli olduğunu öğrenince iletişimi kesmiş. Ben sadece dinledim hiç tepki vermedim ama ister istemez soğuk davranıyorum şuan eşime.. az önce de bana mesaj atmış "küstün demek, sen bilirsin, küs" diye.. bir de üste çıkıyor yani kendini affettireceği yerde. Bu pişkinlik karşısında iyice sinirlendim aksam eve bile gitmek istemiyorum. Tam bir aldatma olmasa bile başka biriyle bakışması, numarasını istemesi, konuşması, kız razı gelse bişiler yaşabilme ihtimaline açık olması bile bence aldatmaktır. Hepsinin üstüne bir de zerre pişmanlık duymaması.. Ben hala sessizliğimi koruyorum çünkü içimden ne tartışmak geliyo ne de başka bişi.. o bunu küslük olarak algıladı ama küslük değil, soğudum. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
4 aylık evli pis Abaza şimdiden bunu yapıyor. 4 sene sonra elinde iki çocukla gelir. Ayrıca siz aynı şeyi yapsanız ne yapardı?Merhaba,
4 aylık evliyim, eşim dün bir itirafta bulundu.. Geçtiğimiz haftalarda işe gelip giderken bindiği otobüsten bir kızın telefon numarasını istemiş, kız da "ben numara vermiyorum, numara alıyorum" diyerek eşimin numarasını almış. Ne kadar süre ve ne konustuklarını bilmiyorum ama kız eşimin evli olduğunu öğrenince iletişimi kesmiş. Ben sadece dinledim hiç tepki vermedim ama ister istemez soğuk davranıyorum şuan eşime.. az önce de bana mesaj atmış "küstün demek, sen bilirsin, küs" diye.. bir de üste çıkıyor yani kendini affettireceği yerde. Bu pişkinlik karşısında iyice sinirlendim aksam eve bile gitmek istemiyorum. Tam bir aldatma olmasa bile başka biriyle bakışması, numarasını istemesi, konuşması, kız razı gelse bişiler yaşabilme ihtimaline açık olması bile bence aldatmaktır. Hepsinin üstüne bir de zerre pişmanlık duymaması.. Ben hala sessizliğimi koruyorum çünkü içimden ne tartışmak geliyo ne de başka bişi.. o bunu küslük olarak algıladı ama küslük değil, soğudum. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
Bu üye o üyeymiş. Hem anasıyla abisiyle yaşıyor. Hem para pul yok ortam yok diye bebek aldırıyor. Sıkıntıları o çekiyor ama adam pek geniş ve rahat. Konu sahibi de hala ne yapayım diyor. 3. Kez hamile kal diyeceğiz sanıyorAslında konu tam da bu.
Böyle biriyle evlisiniz ve iki kere hamile kalmışsınız , yazık değil mi hayatınıza , bedeninize.
Size samimi olarak soruyorum , ömrümüzü gerecekten böyle biriyle geçirmek istiyor musunuz ?
Ne olur kandırmayın kendinizi , bu kişi sizi aldatmış , üstüne de trip atıyor. Yine sizi hiçe sayıyor yani.
Elinde bir kozu mu var , gitmeyeceginizi , ondan asla vazgecmeyeceginizi mi biliyor, nedir bu rahatlığı ?
Daha önce 10 yıllık ilişkisinde çok fedakarlık yapmış, adam evlenmemiş terketmiş konu sahibini. İlginç bir şekilde kocasının eski sevgilisinden daha iyi olduğunu düşünüyor, sahiplenmiş nikahı basmış falan. Nikahı basmış ama anasının evine getirmiş ayrı ev açmamış. Alkolik. Eski sevgilisini stalklıyor arada. Aldatıyor. Ama sahiplenmiş. İlginç.Bu üye o üyeymiş. Hem anasıyla abisiyle yaşıyor. Hem para pul yok ortam yok diye bebek aldırıyor. Sıkıntıları o çekiyor ama adam pek geniş ve rahat. Konu sahibi de hala ne yapayım diyor. 3. Kez hamile kal diyeceğiz sanıyor
Başarısız demeyelim...Olay anlattığı gibi ise başarısız olmamış, hangi yoldan gidilmemesi gerektiğini öğrenmişBaşarısız bir girişim olmuş ama.
Merhaba,
Oracıkda ağzına mıçıp evi terk ederdim. Kendime zerre kadar saygım varsa.Merhaba,
Öz güven eksikliğiniz olabilir mi?Keşke imkanım olsa tek başıma kalıp kafamı dinleyebileceğim bir yerim olsa da biraz yalnız kalsam.. ailemin evine gidersem ailem de şüphelenecek. Annesiyle beraber yaşıyoruz ben ona bile anlatmadım bu durumu..
Malesef sizde bir sorun var. Siz hal böyleiken gayet hakkınız olarak gözden çıkarıp s*ktiri çekeceksiniz. Neden ezilen taraf siz olasınız suçsuz olduğunuz halde??Ben ilişkilerimi hep sağlam temellere oturttuğumu düşünüyordum mesela.. önceki ilişkimde 10 yıl sonra " ben evlenmek istemiyorum " diyerek arkasına bakmadan gittiğinde onun şerefsizliğine vermiştim. Sonrasında karşıma çıkan insanın şimdi bana yaşattıklarına bakınca acaba ben nerde hata yapıyorum da kimseyle sağlam bir bağ kuramıyorum, çabucak gözden çıkarılabiliyorum diye düşünüyorum.. tüm şerefsizler beni buluyor olamayacağına göre bende bir sorun var demekki
Bu adamdan acilen boşanmaziseniz asıl pişmanlığı o zaman görürsünüz malesef..Henüz olayı kendi içimde bile hazmedememişken atacağım herhangi bir adımın sonradan pişman olmama sebep olmasını istemiyorum da o yüzden galiba şuan sadece çekip gitmek istiyorum
Hanım efendi eşiniz fokun büyüğünü yemiş ve üzerine küsersen küs demiş. Kendinizi ezdirmeyin dik durun, Allah a sığının ve bu adamdan kurtulun. Hemde yedi aleme rezil ederek.Ben benim baskımla yapacaklarından vazgeçmesindense böyle şeylere hiç meyletmemesini tercih ederdim. Neden başka heyecanlar peşinde? Asıl mesele bu..
Tam bir aldatma olmasa bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?