Eşinizin aldatma girişimine karşı nasıl davranırdınız?

Eşiniz girişimde bulunmamış, sizi aldatmış. Ve şanslısınız ki, bu olaydan haberiniz oldu, yol yakınken dönün. Ayrıca sanki siz onun asker arkadaşıymışsınız gibi, otobüste kızdan numarasını istedim, 1 gün boyunca konuştuk diye anlatması da çok çok tuhaf. Bence ayrılın siz, böyle ilşki, evlilik olmaz.

Yani kız evli olduğu halde takılmak istese cinsel birleşmede olabilirdi ve bunu size söylemezdi büyük ihtimalle. Bence Allah dilini çözmüşte söylemiş sen yol yakınken ayrıl bu adamdan diye.. Demek ki iyi kalpli birisin ki göstermiş size.. Bu adama artık güvenemezsin ve hep diken üstünde olmaktansa ayrılmak en iyisi sanırım..

Dışardan bir gözle yorumlamak daha kolay gibi.. bir arkadasım paylaşsa benle böyle bir sorununu hiç çekme ayrıl derim mesela.. ama yaşarken bu kararı almak da çok kolay olmuyor duygularım karmakarışık şuan. Atacağım hiç bir adım doğru karar değilmiş gibi. İçimden tek gelen bir süre uzaklaşmak..

Uzgunum ama aldatma girişimi değil , aldatmak bu.

Bunu size anlatmasinin sebebi ya kızdan tehdit aldı ya da tepkinizi ölçecek.

Yoksa anlatmanın mantığı yok, saçma çok saçma.

Böyle kararkterde olan biri ile ömür geçmez. Hep yapacak bunu , hep pişkin olacak.

Madem boşanmam diyorsunuz öyleyse çocuk konusuna çok dikkat etmeniz lazim, çok.

Tam olarak aldatılmışsınız. Hem de 4 aylık evliyken. Net olarak boşanın. Devamı geleceği çok belli. Ancak yorumlardan boşanacak gibi durmuyorsunuz en azından 3-4 sene çocuk yapmayın yaşayarak görürsünüz zaten. Böyle pişkin bir insanın aldatmaya devam edeceği net. daha 4 aylık evlisiniz yuh artık, Nasıl bu kadar sakinsiniz

Daha 4 aylık evlisiniz ya.. normal birşey gibi anlatıp, küstün demek küsersen küs diyebilecek bi insan.. acabasi yok aldatilmişsiniz. Ve devami gelecek muhtemelen
Buarada ben kesinlikle ayrılırdım

Son düzenleme:
Tavrım kabullenici değil. Ben kaybetmekten korktuğum bir insan bana böyle soğuk davransa uzaklaşsa tedirgin olurdum mesela.. vaz mı geçiyor benden diye düşünüp kendimi affettirmeye çalışırdım. Bunları yapıyor, üstüne de zerre pişmanlıl ve kaybetme korkusu yaşamıyor. Ben hangibirine üzüleceğimi şaşırmış durumdayım şuan.
Sanırım sizi kaybetmekten korksun gönlünüzü almaya çalışsın istiyorsunuz ama kaybetmekten korkan insan 4 aylık evliyken aldatır mı? Tepkiniz bile tepki değil. Adam da yukardaki üyenin dediği gibi dalga geçiyor resmen bişey yapmayacağınızı bildiğinden

Sana anlatması pismanligindan olsa tavri böyle olmazdi diye düşünüyorum
Acaba senin ayrilmani mi istiyor veya tepkini mi ölçüyor
Off 4 aylik evli bi erkek neden boyle seylere merak salar yeni evli sayilir yaa aranizda daha once bu tarz problem oldu mu?
Siz yapsayniz baskasiyla konussaydiniz naparmis bunu sorsaydiniz.
Firsati olsa belki ileri de gidecekti.
Yani aldatma sadece fiziksel bişey degil
Bunu yapma istegi duymasi bile guveni zedeler
Lutfen bunu alttan alma lütfen
Ya aslinda seviyoruz seytana uymus deme
Alttan aldigimiz hersey degerimizi düşürüyor simariyor bu erkek milleti..

Bilmiyorum dediğim gibi ben sadece dinledim hiçbir şey sormadım.. sadece son zamanlarda telefonunu fazlaca saklıyor benden. Belki de kızı ikna etmeye çalışıyor ya da kızın aramasından veya yazmasından korkuyor.. olur da yakalarsam da "ben anlatmıstım sana zaten kız simdi peşimden koşuyor" diyecek belki de.. off hiçbişi bilmiyorum kafam allak bullak
o zaman sizi sevmiyor eşiniz. Sizi sevmeyen ve aldatan biriyle evliliğe devam edecek misiniz? Evlilikte kopma noktası aldatmadır çünkü.

Ee bu düpedüz aldatma. Aldatma sayılması için illa cinsel birliktelik mi yaşamaları gerekiyor? O da olmuştur belki kim bilir. Belki de kadın eşinizi tehdit etmiştir eşine söylerim diye, eşiniz de korkudan kadından önce davranmıştır.

Eşlerinizin yediği haltlara rağmen evliliğinizi devam ettiriyorsunuz ya hayret ediyorum. Sürekli tetikte olup acaba yine beni aldatıyor mu diye düşünmektense neden boşanmıyorsunuz? Kimse maddi zorlukları bahane etmesin. Beni aldatan adamın yanında olacağıma gerekirse ev temizliğine gider yine kendi ayaklarımın üzerinde dururdum. Aldatan kocanın canı cehenneme.

Bilmiyorum dediğim gibi ben sadece dinledim hiçbir şey sormadım.. sadece son zamanlarda telefonunu fazlaca saklıyor benden. Belki de kızı ikna etmeye çalışıyor ya da kızın aramasından veya yazmasından korkuyor.. olur da yakalarsam da "ben anlatmıstım sana zaten kız simdi peşimden koşuyor" diyecek belki de.. off hiçbişi bilmiyorum kafam allak bullak
Altında bisey kesin vardır durduk yere neden anlatsın? Bi de üstüne trip atmaya başlamış sen sessizden takip et bakalım telefonuna bakmaya çalış. Bu konuyu durduk yere nasıl açtı merak ettim

Tavrım kabullenici değil. Ben kaybetmekten korktuğum bir insan bana böyle soğuk davransa uzaklaşsa tedirgin olurdum mesela.. vaz mı geçiyor benden diye düşünüp kendimi affettirmeye çalışırdım. Bunları yapıyor, üstüne de zerre pişmanlıl ve kaybetme korkusu yaşamıyor. Ben hangibirine üzüleceğimi şaşırmış durumdayım şuan.
Kaybetme korkusu yaşasa sizi asla aldatmazdı. Israrla gerçeği kabullenmiyorsunuz. Eşiniz yine arayışlarda olmaya devam edecek ve bir gün sizi bir başkası için terkedecek. Hep aynı hikaye

Back
X