Şuan siz de konuyu çarptırıyosunuz
Bir insanın kocasının ayakkabısını boyaması onu güçsüz ve karaktersiz kılmaz
ben İpek Tuncer'i gayet iyi anlıyorum ve saygı duyuyorum, herkesin evliliği farklıdır, tarzı farklıdır. Ona abes gelen şey diğerinde çok olağandır.
Burda mesele "dayatma" bence. Konu sahibinin eşi bunu kadın için bir mecburiyet olarak görüyor. Bu çok farklı bir problem. Böyle düşünen adamın ayakkabısını boyamak şöyle dursun kapıdan alıp ayakkabılığa bile koymazdım Allahualem
birileri birilerinin mesajı hakkında yorum yapabiliyorsa bir başka birisinin de o konuyla ilgili yorum yapma hakkı vardır sanırım. Konu ipektuncer değil. Ve üstelik kendisiyle hiç birebir diyaloğum olmadığı halde onu güçlü ve kişilikli buluyorum madem isim zikrettiniz. Ben de cevap vereyim. Üstelik okudğum mesajlarından edindiğim, çok zor şartlarda yetişmiş biri. Yetişmiş derken yaşamışı kastetmiyorum. "Yetişmiş". Ve sizin söylediklerinize benzer şeyler söylüyor. Siz de böyle düşünen adamın ayakkabısını almam diyerek onun kadar kararlı duruyorsunuz bence.
O da aynı sizin dediğiklerinizi söylüyor. Gerekirse yaparım ama dayatma olduğunda yapmam.
Benim anladığım bu