Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu niye sordum.şöyle anlatayım.benim eşim ayakkabıları boyamanın evdeki kadının işi olduğunu düşünüyor.ben de erkek boyar diye düşünüyorum.mesela babam bi yere verip boyatmadıysak evdeki ayakkabıları önüne koyar boyardı.eşimin ailesinde ise kayınvaldem boyuyor.eşim de biraz düzensizdir hergün ütü yapsam yine takımları buruş kırış gelir işten.ayakkabıları desen öyle.sık kirlenir.ben boyamıyorum oda boyamıyor çok kötü oluyor ayakkabılar.diğer işlerde herşey üstüme kalmaz.bana yardımcı olduğu da olur aslında.ama bu aramızda inat haline geldi.ayakkabıları pis olunca kayınvaldemlere de rezil oluyorum.onlarda böyle olunca ben bakmıyormuşum durumu oluyor rahatsız oluyorum.sizce böylemidir.aykkabıları oturup kadınlar boyarmı siz boyuyor musunuz.
Boyarım, o da benimkini boyar. Kadın işleri ya da erkek işleri şeklinde kategoriler yoktur bizde. Vakti olan herkes, becerebildiğince her şeyi yapar.
Ayyy bayılazaaam şimdi ambulans çağırın![]()
Popoya kusmuğa taşımayalım olayı, eve gidince ayakkabılıktaki tüm ayakkabıları boyayacağım sizler ve tüm kadınlar için :)
Barış için, insanlık için....![]()
Dikkat ettiysen ipek yorumunu yazdıktan sonra çıkıyor polemik. O birşeyi başlatmıyor yani.
Biz evlerimizde eziliyoruz, burda kendimize ait bir dünya kurduk; feministçilik oynuyoruz...
Yazan; İpek in avukatı.[/QUOTE![]()
ben de bişiler yazmak istiyorum ama şimdi banlanırım falan olmaz
ipekle ipeğin avukatının avukatı
ben konunun yöneticisi nerde anlayamadımAŞAĞIDA konunun yöneticisi var ona ya da uzman isimli yöneticiye msaj at silmelerini iste