• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin ayakkabılarını boyar mısınız ?

eşim hiç bir zaman boyar mısın demedi
hem nolcakki...
adam yorgun argın geliyor haftada 1 gün tatili var
ben seve seve yapıyorum
zaten onu ütülü ve temiz giydirmeyi çok seviyorum
o nekadar temiz giyinirse beni okadar yansıttığını düşünüyorum... :)

Son düzenleme:
tabiki boyarim silerim temizlerim ayakabilarini
disarda pis görünmesinden iyidir
elimede yapismaz ayrica sevkle yaparim esimin temiz gezmesi benim icin önemlidir

Konu sahibi arkadaş "görevle, gönüllülük" arasındaki farkı sormuştu :)

Biz konuları nerelere taşıdık :1: :1:

bence asıl mevzu inatlaşma:)
bizde ben boyarım çünkü:)) eşimin çok mantıklı bir açıklaması var:)))
onun benimki kadar çok ayakkabısı yokmuş:))

Bişey değil, ben beddua yediğimle kaldım..:60:
"Ola ki yatalak kalırsan eşin poponu silmez umarım" dedi biri bana..:1:
Tutarsa yandım, poklu poklu gezicem..:60:
hahaha alemsin ipek, ayyy Allah göstermesin de silmezse eyvah eyvah pişik olursun
Roflol.gif
Roflol.gif

ve pişik kremi sürenim de olmayacak, keşke kocamın kirli pabuçlarını boyasaydım diye ağlayıp, başıma taşlara vuracağım, ama nafile olacak..:1:

En azından cilalı süngerle silseydin :))))) Belki bi ihtimal sürerdi şansını kaybettin :1: :1:

Bişey değil, ben beddua yediğimle kaldım..:60:
"Ola ki yatalak kalırsan eşin poponu silmez umarım" dedi biri bana..:1:
Tutarsa yandım, poklu poklu gezicem..:60:

hahaha alemsin ipek, ayyy Allah göstermesin de silmezse eyvah eyvah pişik olursun
Roflol.gif
Roflol.gif

ve pişik kremi sürenim de olmayacak, keşke kocamın kirli pabuçlarını boyasaydım diye ağlayıp, başıma taşlara vuracağım, ama nafile olacak..:1:

En azından cilalı süngerle silseydin :))))) Belki bi ihtimal sürerdi şansını kaybettin :1: :1:

kızlar alemsiniz walla, koptum yha! :9::9::9::1::1::60:

Lütfen topiğe konuya uygun yorumlar yazınız,polemiğe girmeyiniz ve konu dışı mesajlardan kaçınınız...

Biz ayakkabılarımızı boyamıyoruz.
Ama boyanması gerekse boyardım.
Bazen o boyardı bazen ben.
Öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte...

Ben esimin ayakkabisini boyarim, boyamazsamda niye boyamadim demez kendisi boyar. Ama su var sabah ise gidiyor aksam yorgun isten geliyor. Nasilki kiyafetini utuleyip asiyorsam ayakkabisinida temziler boyar koyarim buda hic zoruma gitmez. Bukadar dert etmeye de gerek yok. Sonucta esin ne var ayakkabiyi boyamissin temizlemissin.Hem bak sen temizlemesen kendiside temizlemiyor pis ayakkabiyla cikiyor disari.

bi konu açtım baya tartışmalar çıktı.evet bazıları söylemiş.eşi görev yüklediği için sinir olmuş diye. doğru.yoksa diğer işlerden bi şikayetim yok.eşim de bu konuya takıntı yaptı heralde.çünkü diğer işlerde yardımcı oluyor.mesela ben bi odayı temizliyorsam o da gidiyor banyoyu tuvaleti yıkıyor mesela.ama o da inat etti bunu yapmıyor.ama bi huyuda vardır işte.mesela ben boyamaya kalksam ver ben boyayım diye elimden alır.ama şimdi ne o ne ben böyle bekliyoruz

valla benim eşim çok titizdir gerçi genelde spor ayakkabı giydiği için sorun olmuyo ama heralde klasik ayakkabı giyse kendi boyardı ben biraz daha rahatım malesef:1: ama bazen eşimi ayakkabılarını silerim işte dikkatimi çekerse ...bence yap canım nolcakki karşındaki eşin hayat arkadaşın bence dert yapma böyle ufak şeyleri canım..

genelde eşim boyar ayakkabılarımızı. bana pek düşmedi bugüne kadar ama düşse de seve seve boyarım nolcakki:69::69::69::69:

konunu dün okumuştum. okurken de eşim ne yapıyosun dedi ben de yazdıklarını sesli okudum ona. sonra ayakkabı boyamak erkeğin mi kadının mı görevi dedim erkeğin dedi. bu da bi erkek görüşü arkadaşım eşine koz olarak kullanabilirsin belki :1:

Ailemizde görevlerin cinsiyetleri yoktur.
Ayakkabı meselesinde kime denk gelirse.Babam da annem de ben de..Annem ameliyat olduğunda bulaşığı da çamaşırı da yıkadı babam.
Özetle bu hususta tavrınızı eşinize göre belirlemeniz gerekiyor.Eşiniz sürekli size yardım eden biri anladığım kadarıyla.Bu yüzden inada bindirmeye gerek yok sadece görev gibi algılatmamasını rica edersiniz,emir gibi emrivaki isteklerin sizde ters tepki uyandırdığını anlatırsınız.Mesele de kapanır.

Bir üye de değişmeli olarak ayakkabı boyamayı tavsiye etmişti.Bir sefer siz bir sefer o..Bu da beğendiğim bir görüştü.

Eşiniz anlayışsız size yardımcı olmayan biri olsaydı önerim daha farklı olacaktı.

Son düzenleme:
bunu niye sordum.şöyle anlatayım.benim eşim ayakkabıları boyamanın evdeki kadının işi olduğunu düşünüyor.ben de erkek boyar diye düşünüyorum.mesela babam bi yere verip boyatmadıysak evdeki ayakkabıları önüne koyar boyardı.eşimin ailesinde ise kayınvaldem boyuyor.eşim de biraz düzensizdir hergün ütü yapsam yine takımları buruş kırış gelir işten.ayakkabıları desen öyle.sık kirlenir.ben boyamıyorum oda boyamıyor çok kötü oluyor ayakkabılar.diğer işlerde herşey üstüme kalmaz.bana yardımcı olduğu da olur aslında.ama bu aramızda inat haline geldi.ayakkabıları pis olunca kayınvaldemlere de rezil oluyorum.onlarda böyle olunca ben bakmıyormuşum durumu oluyor rahatsız oluyorum.sizce böylemidir.aykkabıları oturup kadınlar boyarmı siz boyuyor musunuz.

evde annesi boyadığı için öyle görmüş diye senden beklemesi doğal ama mantıklı düşünecek olsa tabiki senden istememesi lazım böyle bişeyi. evde babamın ayakkabısını ben boyardım şimdi eşim benden böyle bişey istese yani bi iki kere boyarım tabiki ne varki bunda. ama her seferinde boyarım desem yalan olur. elleri yokmu kendi boyasın. ha bu güne kadar boyamadımda değil hani. kendi yakkabımı boyarken boyamışımdır eşimin ayakkabılarınıda. temizliğine gelince sade boya değil bi yere çıkarken eşim dikkat etmez ayakkabısı temizmi pismi diye o zaman ben devreye girer parlatıcı süngerle parlatırım hemen çünü kendisi üşenir bunu yapmaya. siz alıştırın kendisi boyasın evde annen boyuyor olabilir bizim evdede babam boyardı diyin mesela. sonra uyarın her seferinde ayakkabın temiz olsun boya öyle çık dışarı diyin. kimse bu konuda seni ayıplayamaz hadi ütüde ayıplarlar ütüsüz bişeyle yolama tabiki dışarı ama ayakkabı konusu erkek işidir bence.

genelde spor ayakkabı giyer eşim.bahçeli evde oturdugumuz için çamur yapar genelde ama hep kendi temizler.beyazları çok kirlenince alır makinaya atarım pırıl pırıl olurlar.boyar mısın dese de boyarım seve seve.severim ben boyamayı:66::66:

Back
X