Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi arkadaş "görevle, gönüllülük" arasındaki farkı sormuştu :)
Biz konuları nerelere taşıdık![]()
![]()
hahaha alemsin ipek, ayyy Allah göstermesin de silmezse eyvah eyvah pişik olursunBişey değil, ben beddua yediğimle kaldım..
"Ola ki yatalak kalırsan eşin poponu silmez umarım" dedi biri bana..
Tutarsa yandım, poklu poklu gezicem..![]()
hahaha alemsin ipek, ayyy Allah göstermesin de silmezse eyvah eyvah pişik olursun![]()
![]()
ve pişik kremi sürenim de olmayacak, keşke kocamın kirli pabuçlarını boyasaydım diye ağlayıp, başıma taşlara vuracağım, ama nafile olacak..![]()
Bişey değil, ben beddua yediğimle kaldım..
"Ola ki yatalak kalırsan eşin poponu silmez umarım" dedi biri bana..
Tutarsa yandım, poklu poklu gezicem..![]()
hahaha alemsin ipek, ayyy Allah göstermesin de silmezse eyvah eyvah pişik olursun![]()
![]()
ve pişik kremi sürenim de olmayacak, keşke kocamın kirli pabuçlarını boyasaydım diye ağlayıp, başıma taşlara vuracağım, ama nafile olacak..![]()
En azından cilalı süngerle silseydin :))))) Belki bi ihtimal sürerdi şansını kaybettin![]()
![]()
bunu niye sordum.şöyle anlatayım.benim eşim ayakkabıları boyamanın evdeki kadının işi olduğunu düşünüyor.ben de erkek boyar diye düşünüyorum.mesela babam bi yere verip boyatmadıysak evdeki ayakkabıları önüne koyar boyardı.eşimin ailesinde ise kayınvaldem boyuyor.eşim de biraz düzensizdir hergün ütü yapsam yine takımları buruş kırış gelir işten.ayakkabıları desen öyle.sık kirlenir.ben boyamıyorum oda boyamıyor çok kötü oluyor ayakkabılar.diğer işlerde herşey üstüme kalmaz.bana yardımcı olduğu da olur aslında.ama bu aramızda inat haline geldi.ayakkabıları pis olunca kayınvaldemlere de rezil oluyorum.onlarda böyle olunca ben bakmıyormuşum durumu oluyor rahatsız oluyorum.sizce böylemidir.aykkabıları oturup kadınlar boyarmı siz boyuyor musunuz.