• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin ayakkabılarını boyar mısınız ?

kendi boyar valla, hiç öyle bir talebide olmadı, arada benimkinide boyar, boyamamı rica etse boyarım ama ne olacakki

Kadında boyayabilir de, bunu kadının bir görevi gibi görmek ve zorunlu gibi görmek yanlış tabi ki.
Boyamak zorunda değilsiniz sürekli, siz isterseniz arada bir yaparsınız, eşinizin eli kolu tutuyordur sonuçta. Eşimle aramda bunun muhabbeti bile olmadı şimdiye kadar, kendisi boyar.

bence de eşinizi pis ayakkabılarla dolaştırmayın...
yapmıyorsa siz yapın ki bu aranızdaki inat kırılsın...
ve o ailesinde böyle görmüşse garipsemeyin, ama siz de alıştırın ki arasıra da o yapsın ve cevap yazan arkadaslar gibi "kim oturursa o boyar" durumuna gelin...

hem siz eşisiniz,hem baska konularda size yardım ediyor olması aslında onun odun olmadıgını gösterior :1: bi kere boyayın bakın kırılacak o inat... bi kere boyarsam alışır demeyin, hem nolur ki sünger boyalar var artık, 2 dk sürmez. eşinizi pis dolaştırıp da hem kayınvaliedenize hem de başkalarına "karısı yok mu ki bunun,bu adama hiç bakmıyor mu ki" dedirtmeyin...:13:
nacizane fikrim...

bos kaldıgın bı vakıt aklına gelınce 2dk boya ne varkı?
veya elinde bı bezle dolasırken ayakkbı gozune carparsa sil.
boşa kavga etme bence.
:21:

Bizde hiç böyle bi sorun olmadı sanırım spor ayakkabı giydiğimiz için boymaya ihtiyaç duymadık ama öyle bişey olsa eşim kendi boyardı bana boya dese bende seve seve boyarım tek sorun bu olsun yeterki çözülmücek bişey değil 5 dknı bile almaz.Senin ailenin evinde düzen farklı olbilir sende ona alışmışsındır ama kendi evindeki düzeni sen kurmalısın canım sen nasıl düzen tutturursan öyle gider.

ayakkabı boyamak kadının/erkeğin görevidir diye düşünmüyorum ama ben boyardım 2 dk nı almaz canım ya yalandan iki boya atıverr yemeğin ütünün yanında lafı olmaz bence

bunu niye sordum.şöyle anlatayım.benim eşim ayakkabıları boyamanın evdeki kadının işi olduğunu düşünüyor.ben de erkek boyar diye düşünüyorum.mesela babam bi yere verip boyatmadıysak evdeki ayakkabıları önüne koyar boyardı.eşimin ailesinde ise kayınvaldem boyuyor.eşim de biraz düzensizdir hergün ütü yapsam yine takımları buruş kırış gelir işten.ayakkabıları desen öyle.sık kirlenir.ben boyamıyorum oda boyamıyor çok kötü oluyor ayakkabılar.diğer işlerde herşey üstüme kalmaz.bana yardımcı olduğu da olur aslında.ama bu aramızda inat haline geldi.ayakkabıları pis olunca kayınvaldemlere de rezil oluyorum.onlarda böyle olunca ben bakmıyormuşum durumu oluyor rahatsız oluyorum.sizce böylemidir.aykkabıları oturup kadınlar boyarmı siz boyuyor musunuz.

o mu bu mu diye bişey yoktur aslında ama. eşinizdeki sorun şu ki. SİZİN ANNESİ GİBİ DAVRANMANIZI İSTİYOR. sakın boyamayın :)

ha birde erkek ütüsüz gezince niye bayan rezil olsunki. çok saçma. kim öyle gezerse o suçlu. :)))

kim boşsa o boyar bazen kociş üşengeçliğinden boyamaz benimde gönlüm razı olmaz pis ayakkabıyla dışarı çıkmasına boyarım sorun yapmam.. ama inatlaşan biri olsaydı heralde boyamazdım bende inatçıyım çünkü...

o mu bu mu diye bişey yoktur aslında ama. eşinizdeki sorun şu ki. SİZİN ANNESİ GİBİ DAVRANMANIZI İSTİYOR. sakın boyamayın :)

ha birde erkek ütüsüz gezince niye bayan rezil olsunki. çok saçma. kim öyle gezerse o suçlu. :)))

Size katılmıyorum bir bayan olarak tabiki bir erkek rezil bir şekilde gezince erkekmi rezil oluyor değil! eğer bekarsa annesine, evliyse eşine kabahat buluruz canım ütüyü erkek mi yapıyor bayan yapıyor erkeğin görselliği bayan dadır canım çok katısınız ve bu şekilde bir erkeği yani pis, pasaklı, ütüsüz, ayakkabısı pasaklı görürsem eşinin temizliğinden şüphe ederim ve tanıyorsamda evinde bir bardak suyunu dahi içmem ERKEĞİ GİYDİREN BAYANDIR herzaman bu şekilde yazarak gençlerimize bizlere iyi örnek olmuyorsunuz, biraz daha ılımlı bakın biraz daha mantıklı olun, ben eşimş okadar çok seviyorum ki yeri gelirse ayağını bile yıkarımo benim eşim ya kime hizmet edecem ki tabiki kocalarımıza bi kızım var 6 yaşında birde koca bebeğim var 28 yaşında

Size katılmıyorum bir bayan olarak tabiki bir erkek rezil bir şekilde gezince erkekmi rezil oluyor değil! eğer bekarsa annesine, evliyse eşine kabahat buluruz canım ütüyü erkek mi yapıyor bayan yapıyor erkeğin görselliği bayan dadır canım çok katısınız ve bu şekilde bir erkeği yani pis, pasaklı, ütüsüz, ayakkabısı pasaklı görürsem eşinin temizliğinden şüphe ederim ve tanıyorsamda evinde bir bardak suyunu dahi içmem ERKEĞİ GİYDİREN BAYANDIR herzaman bu şekilde yazarak gençlerimize bizlere iyi örnek olmuyorsunuz, biraz daha ılımlı bakın biraz daha mantıklı olun, ben eşimş okadar çok seviyorum ki yeri gelirse ayağını bile yıkarımo benim eşim ya kime hizmet edecem ki tabiki kocalarımıza bi kızım var 6 yaşında birde koca bebeğim var 28 yaşında

Erkeği giydiren bayandır da önüne önlük mü bağlıycaz, ayağına poşet mi geçircez; temiz giyinsin o da. Her gün ütü mü yapılır, ayakkabı mı boyanır. Bi evin haftasonu olur ütüsü.

Kadın elinde ütüyle gezsin, çamaşır makinasında talim yapsın o zaman.

Biz çilekeş türk kadınları yüzünden erkekler böyle aslında. Arkalarını toplamayı öğretsek, kendi temizlik ve bakımlarından kendilerinin sorumlu olduğunu aşılasak ortada mesele kalmaz.

Herkes kapısının önünü süpürürse dünya tertemiz olur, hayat müşterek(güçler dengesinden bahsetmiyorum). Farazi durumlarda tabi ki ayağı da yıkanır masaj da yapılır. Ama sen dur ben yaparım, aman hem çıkar ütüleyim, ayakkabın kirlenmiş boyayım; yok böyle birşey. Olmamalı.

Temiz tutsun, ayakkabısı kirlendiğinde temizlesin. Yardıma ihtiyac duyuyorsa söylesin. Görev değil gönüllülük olmalı diye düşünüyorum.

İşte budur ..:46::46::46:

asıl ben sizin yazdıklarınıza katılmıyorum. :)))

eşim başak burcu ve tertemizdir. çok güzel ütü yapar :) kendine dikkat eder çok şükür :) çok şanslıyım.

ben katı değilim artı feminist de değilim. .. dinimin gereklerini uyguluyoruz sadece. çok ta güzel gidiyor. kimse kimseyi ezmiyor haksızlık yapmıyor. bayan köle değil. yapmak istediğini yaparsın. ama istemezsen yapmazsın. kimsenin başkasına laf atmaya hakkı yoktur bence heleki. paspal birini görünce bunun karısı ne biçim demeye hiiiç kimsenin hakkı yoktur. neyse konu uzun :)

Erkeği giydiren bayandır da önüne önlük mü bağlıycaz, ayağına poşet mi geçircez; temiz giyinsin o da. Her gün ütü mü yapılır, ayakkabı mı boyanır. Bi evin haftasonu olur ütüsü.

Biz çilekeş türk kadınları yüzünden erkekler böyle aslında. Arkalarını toplamayı öğretsek, kendi temizlik ve bakımlarından kendilerinin sorumlu olduğunu aşılasak ortada mesele kalmaz.

Herkes kapısının önünü süpürürse dünya tertemiz olur, hayat müşterek(güçler dengesinden bahsetmiyorum). Farazi durumlarda tabi ki ayağı da yıkanır masaj da yapılır. Ama sen dur ben yaparım, aman hem çıkar ütüleyim, ayakkabın kirlenmiş boyayım; yok böyle birşey. Olmamalı.

Temiz tutsun, ayakkabısı kirlendiğinde temizlesin. Yardıma ihtiyac duyuyorsa söylesin. Görev değil gönüllülük olmalı diye düşünüyorum.

Asıl budur :66::66::66:

Kimse bundan bahsetmiyor ki sen dur ben yapayım değil olay ama yeri geldi mi yapacaksın ütüsünüde boyasınıda.Bunu görev gibi gördüğünüz için zor geliyor ben zevkle yapıyorum.onun ütüsüz gezmesindense 1 günümü onun için ayırıp tertemiz işe göndermek beni daha çok mutlu eder.Elimede yapışmaz tabiiki eşlerimiz yapması gereken işlerde var yok değil ama bazende kadın kendi sorumluluklarınıda bilecek bilmeli

Kimse bundan bahsetmiyor ki sen dur ben yapayım değil olay ama yeri geldi mi yapacaksın ütüsünüde boyasınıda.Bunu görev gibi gördüğünüz için zor geliyor ben zevkle yapıyorum.onun ütüsüz gezmesindense 1 günümü onun için ayırıp tertemiz işe göndermek beni daha çok mutlu eder.Elimede yapışmaz tabiiki eşlerimiz yapması gereken işlerde var yok değil ama bazende kadın kendi sorumluluklarınıda bilecek bilmeli

Bizim evdeki ütüyü de komşu yapmıyor ben yapıyorum, görev olarak da görmüyorum. Benim anlatmaya çalıştığım olay şu; kadın erkeği temizler paklar, erkek kirletir kadın yine temizler paklar. Bu sirkülasyon bu şekilde devam eder.

Etmesin arkadaşım; eşlerimiz temiz olmayı bilsin. Ayakkabısı kirlendiğinde amaan evde xxxx temizler, boyar demesin. Sorumluluklarımızı bilelim ama alıştıralım paylaşalım. Senin dediğin gibi görev olmasın :)

Back
X