Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben boyarım hemde zevkle boyarım:)
bunu niye sordum.şöyle anlatayım.benim eşim ayakkabıları boyamanın evdeki kadının işi olduğunu düşünüyor.ben de erkek boyar diye düşünüyorum.mesela babam bi yere verip boyatmadıysak evdeki ayakkabıları önüne koyar boyardı.eşimin ailesinde ise kayınvaldem boyuyor.eşim de biraz düzensizdir hergün ütü yapsam yine takımları buruş kırış gelir işten.ayakkabıları desen öyle.sık kirlenir.ben boyamıyorum oda boyamıyor çok kötü oluyor ayakkabılar.diğer işlerde herşey üstüme kalmaz.bana yardımcı olduğu da olur aslında.ama bu aramızda inat haline geldi.ayakkabıları pis olunca kayınvaldemlere de rezil oluyorum.onlarda böyle olunca ben bakmıyormuşum durumu oluyor rahatsız oluyorum.sizce böylemidir.aykkabıları oturup kadınlar boyarmı siz boyuyor musunuz.
o mu bu mu diye bişey yoktur aslında ama. eşinizdeki sorun şu ki. SİZİN ANNESİ GİBİ DAVRANMANIZI İSTİYOR. sakın boyamayın :)
ha birde erkek ütüsüz gezince niye bayan rezil olsunki. çok saçma. kim öyle gezerse o suçlu. :)))
Size katılmıyorum bir bayan olarak tabiki bir erkek rezil bir şekilde gezince erkekmi rezil oluyor değil! eğer bekarsa annesine, evliyse eşine kabahat buluruz canım ütüyü erkek mi yapıyor bayan yapıyor erkeğin görselliği bayan dadır canım çok katısınız ve bu şekilde bir erkeği yani pis, pasaklı, ütüsüz, ayakkabısı pasaklı görürsem eşinin temizliğinden şüphe ederim ve tanıyorsamda evinde bir bardak suyunu dahi içmem ERKEĞİ GİYDİREN BAYANDIR herzaman bu şekilde yazarak gençlerimize bizlere iyi örnek olmuyorsunuz, biraz daha ılımlı bakın biraz daha mantıklı olun, ben eşimş okadar çok seviyorum ki yeri gelirse ayağını bile yıkarımo benim eşim ya kime hizmet edecem ki tabiki kocalarımıza bi kızım var 6 yaşında birde koca bebeğim var 28 yaşında
Size katılmıyorum bir bayan olarak tabiki bir erkek rezil bir şekilde gezince erkekmi rezil oluyor değil! eğer bekarsa annesine, evliyse eşine kabahat buluruz canım ütüyü erkek mi yapıyor bayan yapıyor erkeğin görselliği bayan dadır canım çok katısınız ve bu şekilde bir erkeği yani pis, pasaklı, ütüsüz, ayakkabısı pasaklı görürsem eşinin temizliğinden şüphe ederim ve tanıyorsamda evinde bir bardak suyunu dahi içmem ERKEĞİ GİYDİREN BAYANDIR herzaman bu şekilde yazarak gençlerimize bizlere iyi örnek olmuyorsunuz, biraz daha ılımlı bakın biraz daha mantıklı olun, ben eşimş okadar çok seviyorum ki yeri gelirse ayağını bile yıkarımo benim eşim ya kime hizmet edecem ki tabiki kocalarımıza bi kızım var 6 yaşında birde koca bebeğim var 28 yaşında
Erkeği giydiren bayandır da önüne önlük mü bağlıycaz, ayağına poşet mi geçircez; temiz giyinsin o da. Her gün ütü mü yapılır, ayakkabı mı boyanır. Bi evin haftasonu olur ütüsü.
Kadın elinde ütüyle gezsin, çamaşır makinasında talim yapsın o zaman.
Biz çilekeş türk kadınları yüzünden erkekler böyle aslında. Arkalarını toplamayı öğretsek, kendi temizlik ve bakımlarından kendilerinin sorumlu olduğunu aşılasak ortada mesele kalmaz.
Herkes kapısının önünü süpürürse dünya tertemiz olur, hayat müşterek(güçler dengesinden bahsetmiyorum). Farazi durumlarda tabi ki ayağı da yıkanır masaj da yapılır. Ama sen dur ben yaparım, aman hem çıkar ütüleyim, ayakkabın kirlenmiş boyayım; yok böyle birşey. Olmamalı.
Temiz tutsun, ayakkabısı kirlendiğinde temizlesin. Yardıma ihtiyac duyuyorsa söylesin. Görev değil gönüllülük olmalı diye düşünüyorum.
Erkeği giydiren bayandır da önüne önlük mü bağlıycaz, ayağına poşet mi geçircez; temiz giyinsin o da. Her gün ütü mü yapılır, ayakkabı mı boyanır. Bi evin haftasonu olur ütüsü.
Kadın elinde ütüyle gezsin, çamaşır makinasında talim yapsın o zaman.
Biz çilekeş türk kadınları yüzünden erkekler böyle aslında. Arkalarını toplamayı öğretsek, kendi temizlik ve bakımlarından kendilerinin sorumlu olduğunu aşılasak ortada mesele kalmaz.
Herkes kapısının önünü süpürürse dünya tertemiz olur, hayat müşterek(güçler dengesinden bahsetmiyorum). Farazi durumlarda tabi ki ayağı da yıkanır masaj da yapılır. Ama sen dur ben yaparım, aman hem çıkar ütüleyim, ayakkabın kirlenmiş boyayım; yok böyle birşey. Olmamalı.
Temiz tutsun, ayakkabısı kirlendiğinde temizlesin. Yardıma ihtiyac duyuyorsa söylesin. Görev değil gönüllülük olmalı diye düşünüyorum.
Kimse bundan bahsetmiyor ki sen dur ben yapayım değil olay ama yeri geldi mi yapacaksın ütüsünüde boyasınıda.Bunu görev gibi gördüğünüz için zor geliyor ben zevkle yapıyorum.onun ütüsüz gezmesindense 1 günümü onun için ayırıp tertemiz işe göndermek beni daha çok mutlu eder.Elimede yapışmaz tabiiki eşlerimiz yapması gereken işlerde var yok değil ama bazende kadın kendi sorumluluklarınıda bilecek bilmeli