Eşinizin başka bir kadina iltifat etmesine tepki verir misiniz

Miniquie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
464
320
18
Mesela eltinize olabilir, kuzenlerine olabilir, tanıdık eş dost olabilir veya tv'de olan kadınlar olabilir. Üzerindeki güzelmiş, ooo baya kilo vermişsin, tatil yaramış sana gibi söylemler sizce normal mi?

Kendisiyle kan bağı olan birine iltifat etse kesinlikle bozulmam, kardeş , kuzen vb. Fakat başka bir kadına iltifat etmesine ben de bozulurum. Erkek arkadaşım var, arada bir japon kızlarının bazı özelliklerini över, iltifat eder hemen "De geeeeet" derim. Önce yanındakine iltifat.

Eskiden görüştüğüm biri vardı. Saçımı boyatmıştım herkes çok beğenmişti. O gazla bununla buluştum. Nasıl havalardayım ama .Hiç yorum yapmadı saçlarıma. O an çok da umursamadım. İki gün sonra bir arkadaş grubumuzla buluştuk. Arkadaşlardan birine "Aaa saçını kızıla mı boyattın çok yakışmış " dedi. Sonrası kavga dövüş ağlama krizleri gönül alma. Kısacası bana iltifat eden biriyse başkasına etmesinden rahatsızlık duymam. Ama bana etmiyorsa deliririm

Yeni tanıştığı birisiysr tepkim ağır olur .
Tanıdığı insanlar , ailesi vs sorun değildir bence .

Mesela eltinize olabilir, kuzenlerine olabilir, tanıdık eş dost olabilir veya tv'de olan kadınlar olabilir. Üzerindeki güzelmiş, ooo baya kilo vermişsin, tatil yaramış sana gibi söylemler sizce normal mi?
Kime iltifat ettiği fark etmez kıskanırım ve sonrasında iltifat ettiğine pişman olur

kardeşi annesi veya yakın olduğu bir kuzeni (benim de sevdiğim biri olmalı:)) bunlara etse sorun değil ama arkadaşmış komşuymuş bunlara gelemem. sana ne elin kadınından. onu ne inceliyosun bi de dile getiriyosun. bunlar sorun olur. ama ünlü biridir oyuncu şarkıcı filan takmam yani ben de derim evet güzel filan ama abartmamak kaydıyla:)) yoksa carlarım valla:) bir de ona ilgi duyduğuna dair bir his var mı sizde, yoksa laf olsun diye mi söylüyo anlarsınız.

Belki o an bozuntuya vermemek için gözle görülür bir tepki vermeyebilirim ama içimde kırılanların, çatır çutur sesleri dışarıdan duyulur mu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…