- 10 Eylül 2020
- 464
- 320
- 18
İşte bende onu diyorum arkadaşım bir adam hangi düşünceyle kardeşinin karısına ziynet almaya niyetlenip söz vermej ne demek, sizce kişinin abisinin karısına sana altın takı alacağım diye söz vermesi normal mi? Sorsan eminim kocası almamıştı üzlmştü der. Eltin olmamış şeyleri uydurup söylüyorsa, kocan inkar ediyorsa ,kocan milletin içinde alacak karşısına konışacak, senin benim evliliğinle ilgili sorunun ne, neden olmamış şeyleri eşime anlatıyorsun diye,takı konusu açıldığında öyle birşey yoksa bu komuşma yapılabilirdi mesela, iş bu raddeye çoktan gelmiş çünkü, eğer eşin bunu yapamıyorsa bence eltin haklı kocan ikili oynuyor ve o aramalar gerçekleşmiş.
Şöyle bir durum olmuş eltim, bir başka kaynım evlenirken benim altınlarım ondan eksikti diye sorun çıkarmış baya büyümüş bu eşim de demiş ki 2 gram altın için bu kadar sorun çıkarman normal mi istersen bilezik alayım ben sana şu yaptığına değmez demiş, eltim bana bunu şu şekilde anlattı ortada hiçbir sorun yokken eşim ona sana bilezik alacağım demiş gibi, eşim eltimle konuştu ama eltim aaaa o öyle mi anlamış vs diye sanki ben herşeyi yanlış anlamışım gibi lanse etti ve adım aile de alıngana cıktı, esim telefonunu hep ortada bırakır hatta bazen mesaj filan gelince telefonu uzaktaysa bana bakar mısın kim mesaj atmış der, eltimle öyle uzun uzun bir mesajlaşma olsa o dönem görürdüm gibime geliyor ama bilemiyorum da belki kırıldı diye üzülüp mesaj atmış olabilir o dönem bu da benim için çok sorun olmaz ama işte eltimin gelip anlatması işte uzun uzun özürler diledi filan demesi batıyor bana yani dilemişse dilemiş o seninle onun arasında bisey her durumu gelip bana anlatması garip geliyor