- Konu Sahibi bebisimm82
-
eski sevgilim arabayı sürüyordu bende arka koltukta oturuyordum bi kız geçti geçmeyecesice bende hemen yapıştırdım bi osmanlı tokadı. annesi bile sormuş eve gidince yanağına noldu diye parmaklarımın izi çıkmışta
ayyy canım sorma yaa benm eşimde göz hakkı diye bazen baktığı oluyor biliyorum kötü niyetli değil ama işte erkek milleti gözü kayıyor yani fazla ciddiye almamak lazım
hamurlarında var herhalde bakmadan edemiyolar oo iyi yapmışsın ayrıca
tabi ki kıskancaksın o senn kocan evli değilim ama ben olsam bnde kızardım ve açıkca söylerdim rahtasız olduğun her durumu söylemelisin ki içine atarsan başka bi yerden patlak verir benim düşüncem
evet kendimle gurur duyuyorumherkese tavsiye ederim o bakışı ilk ve son oldu
birdaha yakalarsam bende deneyeceğim senden cesaret aldım
evet kendimle gurur duyuyorumherkese tavsiye ederim o bakışı ilk ve son oldu
ilk ve son olduğuna emin olma canım ahhhh onlar ne fenadır ahhhh ahhhh ahhhh
ayyy benmde tahammul edemediğim bi durumdur kötü niyetle bakanın bi tarafı düşşün
ayyy benmde tahammul edemediğim bi durumdur kötü niyetle bakanın bi tarafı düşşün
söylüyorum canım ama bana sen çok kıskançsın deyip geçiştiriyor o bakmıyomuş ben öyle zannediyomusum ölürmüsün öldürürmüsün
sende haklısın zaten ayrı şehirlerdeydik amaaan neyse ayrıldık sonuçta.. bitti gitti.. kime bakarsa baksın
ayy ben bekarim ama yine çok kiskanacagimdan eminim, çünkü evli olupta e$inin yanindayken bana bakan erkekleri bile oracikta bogasim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?