Eşinizin başka kadınlara bakması

Eşinizin birine bakıp bakmadığını görmemek için çok fazla eşinize bakmayın. :)

Şaka bir yana gerçekten çok ilgili olmamak lazım bu durumla..
Çünkü kafanıza taktıkça, dile getirdikçe hem siz daha fazla bu durumu göreceksiniz, hemde eşiniz bu huyundan ister istemez vazgeçmeyecektir.

Eğer ısrarla gözünü ayırmıyorsa bakıyorsa, tamam haklısınız, ama eğer bakıp gözünü ayırıyorsa bunun için eşinizle kavga etmeyin.

Düşünüyorumda eşim bana şuna baktın, buna baktın deseydi çok bunalırdım ve daha çok bakasım gelirdi.

Erkektir yapar DEMİYORUM TABIIKI; tahammul edemediğim bir cümle bu; ama insan meraklıdır, gözüde var, bakış kayması normaldir..
Zaten anlık bir bakıştır o, saniyeler sonra aklından çıkar.

Bu bakışın cinsiyeti yok, kadın erkek farketmez.

T.v. fıstık gibi bayanlar ve erkeklerle dolu (erkeğe uymadı bu tabir ama:) ) Ne fark ederki yolda anlık bakmasıyla, saatlerce gözünü ayırmadan ekranda gözleri zaten. :)

aslında çok haklısınız öyle iştahalı bakmaz benim yanımda ama. ben bir bakıp çekse bile gözünü rahatsız olanlardanım

bence sızde erkeklere bakın esınız anlasın nasıl bır duyguymus baskasına bakmak
bazen sevgılımın gozu kayıyo kadınlara bnde erkeklere bakıyorum oh olsunnn

valla ben eşimden daha çok bakıyorum kadınlara. hatta çok açık bir kadın görürsem eşime gösteriyorum. bak nasıl giyinmiş diye, beraber dedikodu yapıyoruz. eşimin benim yanımda bir kadına bakması için anormal bir durumu olması gerekir, yoksa bakmaz. zaten güzel kadınlara bakan biri olsaydı eğer onunla evlenmezdim. tahammül edemem o tarz şeylere.

arada bakar bayan güzelse yada çok açık giyinmişse bakar hatta beni sinir etmek için birşeyler de söyler hani benden gizlemez fazla üstünde durmuyorum.amacı benimle uğraşmak çünküama bu anlık bir bakmadır öyle yiyecek gibi bakacak olsa sinir olurum tabii

bütün erkekler aynı sanırım bakmadan edemiyolar. göze yasakta koyamıyosun zaten. bazen bırak bakarsa baksın neolucak diyorum neler okuyup duyuyoruz allah onları yaşatmasın

Benim yanımda öyle birisine baktığını anladığımda bende aynısını yapıyorum :)
mesela yazın tatile gittiğimizde hayrola dedim kıza bak nasıl zayıf diye bakıyorum dedi heee iyi dedim bende yakışıklı bi çocuk vardı ona
bakıyodum hayrola dedi bende çok yakışıklıymış Allah sahibine bağışlasın dedimm başladı söylenmeye başladı sen bakarken iyide ben bakarken niye suç oluyo dedim 2 gün küs kaldık şimdi bakamıyo en kötü ihtimal anlarsam bilee çenemi açmam yetiyoo

Yiyecek gibi bakıyorsa sinirlenirim tabi

ama yolda yürürken haliyle gözümüz kayıyor (yani ben bakıyorum) ne var ki bunda baksın

ben bu konuda relaksım bakarsa baksın ama birkere 1. merak için 2.beyendiği için bakar bende basarım cimciği.ben varken bakamıyo ama ben yokken bilemem...

çok emin konuşmamak lazım bakmaz etmz diye ben bile kadınkn yakışıklı bi adam gördümmü off derim Allah sahibine bağışlasın. erkekler bzlerden daha aç yaratıklar oldukları için aynı şeyi onların yapmadıklarını düşünmek saçma olur. göz bu güzele kayar.
heee hem benim yanımda hemde yiyecek gibi bakarsa oyarım o gözleri

Biliyorum bakması çok doğal.Özellikle bazı kadınlara benim bile gözüm kayarken onun bakmaması mümkün değil.
Ama televizyonda bir kadını tesadüfen göğüs arasını görse cıngar çıkartıyorum. Ben çook kıskanıyorum ya kocamı.

hanımlar eşinize güveniyorsaniz ve size saygisi sevgisi varsa bakmasi sadece öyle göz çarpmasidir:) ben bu yüzden emin konustum. ama türk erkekleride biraz tuhaf doğrusu:)

aynen yazmayı planladığımı yazmışsın yazmama gerek kalmadı

dikkatlice süzmediği sürece bakabilir.. ama bir kaç bakıyorsa sonu fena olur.

benimde uyguladığım bir yöntem etkili oluyor

bende tv. konusunda fenayım açık kadın görünce değiştiriyorum hemen bazen yaptığımın salaklık olduğunu düşünsemde malesef elimde değil kanalı değiştirmemek

göz güzele kayar ama benim yanımda bakmasın benim sinir olduğum bu ben yokken zaten bakıyodur enazından göz görmeyince gönül katlanır

O kadına' da ne anlamda baktıgı önemli bence.
Biz bu konuda sevgilimle yer degistirmisiz ben degil de o beni gözlemleyip bunaltıyor(du)! '' nereye baktın, niye baktın ''
Yahu göz bu bakar yani art niyet oldugundan baktıgım anlamına gelmez ki? O an göz takılır, önün' de olmustur, rast gelmissindir hatta bos bos baktıgımız bile olur neye baktıgımızın farkında bile olmayız.. (Basıma cok gelir) :44:
Su, ben bile bakıyorum erkek nasıl bakmasın? lafına ancak bakısı benim gibi masumsa katılabilirim.. Ben hemcinsime farklı gözle bakmayacagım icin benim gibi bakıcaksa sorun yok!
Sonucta herkes özgür ve istedigi gibi giyinir o giyindi diye sonucu milletin kötü, art niyetli bakısları olmamalı. Karsımızdaki kadın' da britney spears gibi sokakta don paca gezmiyordur herhalde.. :26:
Bakıp, gözünü kacırdıgı, görmemeye calıstıgı sürece sorun yok!
Uzun uzun bakıyorsa, ayva' yı afiyetle yemis demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…