- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Valla bende eşimle aşk filmi izliyom şey sahneleri olan eşimşe sarmaş dolaş ama benim adam öyle şeylerden hallenmez yolda kısa giymiş dekolteli güzel bi bayan görse dikkatini çekmez bi kere böyle bi konudan mevzu oldu sordum güzel birini görünce bişey oluyo mu bakar mıson diye kızdı "benimde karım kızım anam bacım var biri baksın istemem hem seni severken neden bakayım ki diyo tvden de etkilenmem ama senin sesini duymam yetiyo çünkü sen bana aitsin diyo " bende yakışıklı birini görsem tvde yada normalde "allah sahibine bağışlasın yakışıkşı çocuk " der yoluma bakarım güzel bayan görünce de derim insanın içinde art niyet olmayınca sorun olmuyo
Konu sahibi eşine güvenmiyo ama olayı kendi abartıyo bire bin katıyo hormonlardan mı bilmem ama bu kadar kıskanç olmadım hiç kıskanırım ama bunu görünce benmki kıskançlık bile değil
Baksanıza konu açıp uğramamış bile umarım bu piskolojiyle çocuklarını ihmal etmez ve inşallah iyi olur bu düşüncelerle yaşanmaz insan hergün eşim öylemi böyle mi deli olur
Birde demişsiniz herkez kocasından nasıl emin
Bi yaşanmışlık var insan biliyo aynı yayağa girdiği insanı
Şimdi dersiniz e konu sahibi bilmiyo mu işte o ya takıntılı yada belkide kendini beğenmiyo etkilenilcek bi kadın olmadığını düşünüyo bilemiyorum ama eşi böyle bi adam olmasın lütfen kadın tedavi olur düzelir ama adam böyle biriyse ve ondan çocukları var ilerde biri der... neyse haklarında hayırlısı olsun
Konu sahibi eşine güvenmiyo ama olayı kendi abartıyo bire bin katıyo hormonlardan mı bilmem ama bu kadar kıskanç olmadım hiç kıskanırım ama bunu görünce benmki kıskançlık bile değil
Baksanıza konu açıp uğramamış bile umarım bu piskolojiyle çocuklarını ihmal etmez ve inşallah iyi olur bu düşüncelerle yaşanmaz insan hergün eşim öylemi böyle mi deli olur
Birde demişsiniz herkez kocasından nasıl emin
Bi yaşanmışlık var insan biliyo aynı yayağa girdiği insanı
Şimdi dersiniz e konu sahibi bilmiyo mu işte o ya takıntılı yada belkide kendini beğenmiyo etkilenilcek bi kadın olmadığını düşünüyo bilemiyorum ama eşi böyle bi adam olmasın lütfen kadın tedavi olur düzelir ama adam böyle biriyse ve ondan çocukları var ilerde biri der... neyse haklarında hayırlısı olsun