Erkektir yapar ndir arkadaş yaa ben bu mantığı anlayamıyorum gerçekten. O yaparsa ben de yaparım diye bi şey diyemem ama yapıyosa beni gözden çıkmış demektir diye düşünürüm ve burnundan getiririm yine de affetmem diye düşünüyorum
Mesele kadın ya da erkek olmak değil. Mesele bir ahlaka sahip olmak. Öyle erkekler var ki bir kadına göz ucuyla baksa suçluluk duyar. Öyle erkekler var ki yanında sevgilisi varken başka bir kadını boydan boya süzer. Gözleriyle soyar resmen.(Ben bunu gördüm.)
Ahlaklı bir insan; erkek ya da kadın olsun, bir gecelik kaçamak fikri onu heyecanlandırmak yerine midesini bulandıracaktır. Allah herkese saygılı ve ahlaklı eş nasip etsin.
Affettikce daha cok yapacaktir nasil olsa bu beni affediyor diye bu tip erkekler maalesef ki cok hep elde edemediklerini istiyorlar tabiki butun erkekler boyle demiyorum ama bazilari maymun istahli oluyor. Bir iki ay birakip bi daha yapmiycam der sonra yine yapar huylu huyundan vacgecer mi?? Affeden hanimlar sadece kendinizi uzersiniz baska hicbi sey degil. Aynisini tekrar yapacak cunku
Mesele kadın ya da erkek olmak değil. Mesele bir ahlaka sahip olmak. Öyle erkekler var ki bir kadına göz ucuyla baksa suçluluk duyar. Öyle erkekler var ki yanında sevgilisi varken başka bir kadını boydan boya süzer. Gözleriyle soyar resmen.(Ben bunu gördüm.)
Ahlaklı bir insan; erkek ya da kadın olsun, bir gecelik kaçamak fikri onu heyecanlandırmak yerine midesini bulandıracaktır. Allah herkese saygılı ve ahlaklı eş nasip etsin.
Eğer aldattıysa bir günlükte olsa ben önemsizim artık onun için çünkü bunu yapabilmiş. Yalvarıp yakarsa, günlerce ağlasa da.. Aldatmanın affı olmamalı..
Benimki öyle gecelik falan yapmamış,buluşmamış yani,sadece facebookdan yazışmış,bi çok kızla,öyrendim,ama affetdim.cünki bi kızım var,daha cok küçük.bi şans verdim.pişman oldugunu söyledi.inşallah bi daha yapmaz,ama eğer tekrarlarsa kesinlikle boşanırım,demekki huylu huyundan vazgecemiyo