Eşinizin bir günlük kaçamağına göz yumar mıydınız?

Eşinizin bir günlük kaçamağına göz yumar mıydınız ?

• Affederim.

OY: 13 3,1%
  • Önce süründürür sonra affederim.

OY: 67 15,7%
  • Asla affetmem !

OY: 323 75,8%
  • İntikam alır ben de aldatırım..

OY: 23 5,4%

• Ankete Katılan
    426

bu arada yemek tarifi topiğine geldim sandım bi an ama resmi çözünce koptum
tebrikler arkadaşım aldatılma sonrası olması gereken o işte

Bizde böyle
Kendisine de gösterdim resmi sen psikopatsın dedi

kaçamaklar evliliklere heyecan katıyorsa neden "erkeklerin kaçamak yapması" gibi bir seçenekte takılıp kalınmış acaba beyin yoksunu ezik olmayı kabul etmiş insan müsveddesi gibi.o zaman kadınların kaçamak yapması diye bir şık da olsun.ben bu kadar andavalca bir şey düşünemiyorum.tabi sen evleniyorsun,yemeğini yapıyorsun,şunu yapıyorsun bunu yapıyorsun vs vs arada sırada da sanki beslediğin bir köpekmiş gibi çiftleşme zamanı geldiğinde dışarı dişi köpek yanına salıyorsun.işini bitirip geliyor...bu mu yani ?öyle iğrenç ki..o kadın zaten son derece kalitesiz ve ezik bir kadın figürü.

bunu kabul eden kadınları gerçekten anlayamıyorum .. yok çok seviyorum napiyim diyip gözü kör olan affeden kadınlrı anlayamıyorum gerçektn seven insan kadın erkek ayrımı yapmıyorum böle bişeyi asla afetmemeli seven insan zten başkasına yönelmez gerçekten seviyosa .erkekmiş yparmış bilmem neymiş saçmalık

Kaçamak nedir?
Aldatmanın ta kendisi olan şeyin adıda oldu kaçamak.

Ben de bir günlük kaçamak yapacaksam neden olmasın. :) Sonrasında da kapıyı gösteririm.

Son düzenleme:
İlerde eşim olacak adamın 1 saniyelik kaçamağına göz yumamam Müstakbel eşimin sonu ne olur şu an kestiremiyorum ama Allah korusun Allah yazdıysa bozsun

Allah korusun kaldırabilceğimi sanmıyorum hiç.. Affetmem.
Annemle babam olacak adamın ilişkisi de bu yüzden bitti.. Affedemem..

Aslaaaaa. Sonsuza kadar kaybeder affı olmaz !

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

asla affetmem!!! yanlislikla süründürür sonra affederime bastimda ama hayatta affetmem

Olduuuu caniimm baskaaa !! O olmeyi bayilmak zannetti galiba vallahii kann cikarr aslaa kabullenemem allah yazdiysa bozsunnnn !!!

Son düzenleme:
Asla kabul edilemez. Benim herkesten önce kendime saygım var ve bunu kendime saygısızlık sayarım.

Asla ama asla affetmem!!! Birak affetmeyi gözlerini kaşıkla oyarimm 
Eger okuyorsan sevgili kocam ayagini denk al   

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…