Eşinizin bir günlük kaçamağına göz yumar mıydınız?

Eşinizin bir günlük kaçamağına göz yumar mıydınız ?

• Affederim.

OY: 13 3,1%
  • Önce süründürür sonra affederim.

OY: 67 15,7%
  • Asla affetmem !

OY: 323 75,8%
  • İntikam alır ben de aldatırım..

OY: 23 5,4%

• Ankete Katılan
    426
höööööööööööyyt !! göz yummam gözünü çıkartırdım

affetmek mi??

onsuz olmak beni öldürsede affetmem sanırım :8

Allah kimsenin başına vermesin

Büyük konuşmak için fazla iddialı bir soru.
-Allah yaşatmasın diyerek "PAS" hakkımı kullanıyorum.

Heyecan, kaçamak neymiş bunlar yahu? O kısacık kaçamak, heyecan beni bir ömür kaybetmesine sebep olur. Bir tek erkeklerin mi canları sıkılırmış boş laf hepsi. Bu düşünceler yüzünden erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz, erkeğin elinin kiri, erkek yapar. Ama kadına çok günah, kadın şöyle, kadın böyle olur. Ulen çocukken duyardım o erkek falan diye, derdim nan benim suçum neydi de kız doğdum, kendimi günah keçisi gibi hissederdim. O günah, bu günah, erkeğin elinin kiri, erkek yapar, erkek ister! Herşey kadınlara günah, kadınlar yapınca kötü!

Erkeğin ki heyecan..

Son düzenleme:
face.de bir kızla yazışmasını affettiğim için bile kendimi affedemiyorum. bir de aldatsaydı hayatı boyunca beni kaybederdi.

böyle bişey nasıl affedilebilinir ki? bir defa yapanın ikincisini yapmayacağının garantisini kim veriyor? Ayrıca kendi adıma konuşayım affetsem bile onun yüzüne baktıkça hep o an aklıma gelir. Hazmedemem,ne kadar geçerse geçsin üzerinden. Affedilmemeli kesinlikle. Aşığım seviyorum deyip de aman ne olacak bi kereliğine denilmez,buna göz yumulmaz. Nerde kaldı birlik beraberlik, sevgi,saygı?

böyle bişeyden çok korkuyorum inşallah yapmaz böyle bişey çünkü eşimi çok seviyorum ve böyle bi durumda eşimi affetmekte istemiyorum

ben aff edermiyim bilmiyorum belki cok uzulurum ama onsuz yapamadigimi anladigim icin o benim sonsuz sevgim oldugu icin bosanmam
sadece her defasinda sen bunu yapmisdin asla unutmam derim

burnundan getiririm birdaha yapmaz

off hayır düşünemiyorum bile ya yok benden başka kıza bakması düşüncesine bile delirirken kaçamakmış bişeymiş düşünmek bile istemiyorum

öğrendiğim gün kanıtımıda alıp adliyeye giderdim.. ASla affetmem seçeneği yani..

sağdan soldan duymayla olmaz kanıt olması lazım bana... gözümle görcem..yakalıycam facede telde vs..

Esime daha evlenmeden ilk bunu demistim asla afetmem hatta dayagi bile belki afeedebilirsin ki oda cok zor Allah kimsenin basina vermesin ama aldatmak baskasina dokunmasi sindiremem midem kaldirmaz bi daha bana dokunmasina dayanamam bosaniriz sonumuz olu ya Allah korusun ya gece gece daraldim

o kendini affedebilir mi önemli olan bu aslında
ama böyle bi haltı yiyen adamın bunu idrak edebileceğini pek sanmıyorum
kısacası ben affetmem...
ne demişler bir anlık heves bütün nefesleri zehir eder..

bu arada yemek tarifi topiğine geldim sandım bi an ama resmi çözünce koptum
tebrikler arkadaşım aldatılma sonrası olması gereken o işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…