Heyecan, kaçamak neymiş bunlar yahu? O kısacık kaçamak, heyecan beni bir ömür kaybetmesine sebep olur. Bir tek erkeklerin mi canları sıkılırmış boş laf hepsi. Bu düşünceler yüzünden erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz, erkeğin elinin kiri, erkek yapar. Ama kadına çok günah, kadın şöyle, kadın böyle olur. Ulen çocukken duyardım o erkek falan diye, derdim nan benim suçum neydi de kız doğdum, kendimi günah keçisi gibi hissederdim. O günah, bu günah, erkeğin elinin kiri, erkek yapar, erkek ister! Herşey kadınlara günah, kadınlar yapınca kötü!
böyle bişey nasıl affedilebilinir ki? bir defa yapanın ikincisini yapmayacağının garantisini kim veriyor? Ayrıca kendi adıma konuşayım affetsem bile onun yüzüne baktıkça hep o an aklıma gelir. Hazmedemem,ne kadar geçerse geçsin üzerinden. Affedilmemeli kesinlikle. Aşığım seviyorum deyip de aman ne olacak bi kereliğine denilmez,buna göz yumulmaz. Nerde kaldı birlik beraberlik, sevgi,saygı?
ben aff edermiyim bilmiyorum belki cok uzulurum ama onsuz yapamadigimi anladigim icin o benim sonsuz sevgim oldugu icin bosanmam
sadece her defasinda sen bunu yapmisdin asla unutmam derim
burnundan getiririm birdaha yapmaz
Esime daha evlenmeden ilk bunu demistim asla afetmem hatta dayagi bile belki afeedebilirsin ki oda cok zor Allah kimsenin basina vermesin ama aldatmak baskasina dokunmasi sindiremem midem kaldirmaz bi daha bana dokunmasina dayanamam bosaniriz sonumuz olu ya Allah korusun ya gece gece daraldim
o kendini affedebilir mi önemli olan bu aslında
ama böyle bi haltı yiyen adamın bunu idrak edebileceğini pek sanmıyorum
kısacası ben affetmem...
ne demişler bir anlık heves bütün nefesleri zehir eder..
bu arada yemek tarifi topiğine geldim sandım bi an ama resmi çözünce koptum
tebrikler arkadaşım aldatılma sonrası olması gereken o işte